Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
alien13 yazdı:Birde bu videoyu izleyin, çok güvenli sandığımız kapı kilitleri aslında nasılda çocuk oyuncağı
[youtube]Z4fgodL0rnA[/youtube]
çelik kapı ya güvenip kitlemeden bırakırsanız olacagı budur tabiiki.
arkadaşlar çelik kapı diye satılan kapıların tümü satıcı bayiler tarafından şeffaf kapı dır yani iyi bir çelik kapı asla ucuz olamaz ucuz olanları kilitiiyken bile açmak çocuk oyuncagıdır.
iyi yada kötü çelik kapı herzaman evdeykende dışarıdaykende tüm kilitleri kilitli tutulmalıdır.
aman dikkat.
Yorumları: 879
Konuları: 28
rahmetli dedem ne derdi biliyor musunuz?
-yeterki insanın içinde olmasın, içinde olan insanı dört duvar arasında zincire vursan yapacağını yine yapar.
o hesap; allah iyiyle karşılaştırsın, kötü kötülüğünü dört duvar arasında zincire vursan yapar. hırsızsa hırsızlığını, arsızsa arsızlığını, namussuzsa namussuzluğunu yapacaktır. allah onları bizden uzak tutsun.
kilitler, kurallar dürüst insanlar içindir. dürüst olmayan insanlar her şekilde yapacağını yapıyor maalesef. herşey ortada işte, dini duygularımızı kullanıp, kalplerimizin kilitlerini de açmıyorlar mı (din üzerinden siyaset yapanları kastediyorum). bu tip insanlara karşı allah'tan başka sığınacak bir şeyimiz kalmadı.
yine canım daraldı, sizlerinde canını daraltmayım. allah kötüye fırsat vermesin diyip bağlayım

)
Yorumları: 1,077
Konuları: 122
nihat abi sağolasın bizim ordada böyle birşey yapmışlar gece uyku gazı sıkıyorlar açıkları aralıktan yarım saat veya bir saat sonra rahat bir şekilde girip işlerini halledip çıkıp gidiyorlar uyandığında anlıyorsun soyulduğunu erdekte böyle 10 tane cıvarlarında ev soymuşlar saygılarımla
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Nihat Reis! teşekkürler güzel konu açmışsın, Mürsel arkadaşımızın dediği gibi onlarla dalaşmaya gelmez. Yıllardır onlarla uğraşıyorum. Tırnakçılık için sağ baş parmaklarını kökünden kesenleri bile gördüm. işleri için yapacaklarında sınır yoktur. Allah islah etsin. Bize düşen tedbirli davranmak.