Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rekor Karagözler 3 Dost tan Biri
çok çok güzel,
ne denilebilir,
nazar değmesin inşallah,
güzel paylaşım,,
dostum gene çok güzel balıkçılık yapmışsın tebrik ederim nasıl oldu da mesajını görmedim hayret kusuruma bakma saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
doktor yazdı:dostum gene çok güzel balıkçılık yapmışsın tebrik ederim nasıl oldu da mesajını görmedim hayret kusuruma bakma saygılar.

teşekkürler erencim o günde balığı altımıza topladık ve 2 3 saat çok zevkli oldu çok soğuktu yağmur vardı ama güzel oldu görüşürüz saygılar bizden
Bul
bence mükemmel olta avı, başka ne diyebilirimki harika..tekrar tekrar bakıyorum..
suyun altında görüp vurmak ayrı Smile
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
usta harun abi haklı balıklarını çıldırttın... eline sağlık bereketli av olmuşş gerçekten,havada maşallah çok güzelmiş.. ocak ayı avcısının en büyük adayı Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
ben bu raporu nsıl kaçırmışım yaww serkan bereketli olsun bayıldım valla balıklara afiyet olmuştur artık Smile rastgele
Bul
gercekten guzel av olmus tebrıkler
Bul
müthiş SHOW rasgele
BOĞAZLARIN KRALI
Bul
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim sağolunnarlıda balığın yerini bulursanız güzel balık alırsınız tabi yediği yem akıntı dipten yemesi dört kulaç üstten yemesi bir sürü unsur var bugünde balıktaydım 8 karagöz biri 1700 gr kütburun,1 mır mır,30 civarı ispari birde kepçe tuttum herkese rasgelsin
Bul
serkan abi tahmin ettim bugünde gideceğini valla havaya baktım kesin dedim narlıya damlamış alıyordur karagözleri ve öylede yapmışın raporu bekliyorum bizi resimsiz bırakma abi ha bu arada birgün yapışacam pacana haberin olsun nedir bu işin sırrı püf noktası diye Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  3 dost iş başında iskorpitix 20 3,072 27-01-2008, 22:56
Son Yorum: istavrit
  2008 Model Karagözler iskorpitix 34 5,509 20-01-2008, 03:23
Son Yorum: Ege
  LÜFER RAPORU  (  Üç Dost ) iskorpitix 28 4,281 03-12-2007, 14:49
Son Yorum: ozoca51
  REKOR KARAGÖZLER VE EŞKİNA ŞOV iskorpitix 31 4,861 26-11-2007, 19:41
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü: