Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
üzücü bir haber
Geçmiş olsun sağlığınız yerinde olması ,kaza olabilir önemli olan cankaybının olmamasıdır.Tekrar geçmiş olsun önemli bir sağlık sorununuz olmaz inşallah
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
arkadaşlarımın bu kazayı yaşamasına üzüldüm geçmiş olsun bir yerde bunada şükür kayıp yok hiç olmassa buda bir teselli bence dileğim bir an önce sağlıklarına kavuşmaları
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
sevgili arkadaşlarım bende yeni okudum .çok büyük geçmiş olsun.allah şifa versin.o psikolojiyi bir an önce üzerinizden atmanızı dilerim.o zaman yarı yarıya iyileşmiz olursunuz.lütfen daha dikkatli olalım.
gaza basarken çoluk çocuğunuzu,ana babanınızı yada allah korusun bana bir şey olsa geride kim kalır diyerek bir an olsun gözünüzün önüne getirin.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Lapsetur yazdı:Hangi hastanede olduklarını bilen varmı arkadaşlar. Bir ihtiyaçları varmı. Bilenler lütfen buraya yazsın
oktay ikiside evdeymiş erdemin kaşı kötü olmuş kalıcı iz olmuş hertarafından cam kırıkları çıkartmışlar.
ikiside pisikolojik olarak kötü durumdalar buda normal organizasyona gelin o zamana kadar iyileşirsiniz dedim onları orada kafalarını düzeltiriz.
Bul
Yeşilköy organizasyonunda tanıdığım Rusan ve Erdem'e ve arkadaşlarına geçmiş olsun diyorum.Çok üzüldüm. Verilmiş sadakaları varmış,acil şifalar..
Bul
Lapsetur yazdı:Hangi hastanede olduklarını bilen varmı arkadaşlar. Bir ihtiyaçları varmı. Bilenler lütfen buraya yazsın

Allah hepinizden razı olsun.Oktay abi tesekkurler suanda hastanelık bırsey kalmadı sadece erdem dıkıslerı ıcın pansumana gıdıyor.ıyılesmesı ve agrılarınn gecmesı uzun zaman alıcak galıba ama ınsallah hepsını atlatıcaz.Bızım ıcın buyuk ders oldu.Gercı kaza yolun buzlanmasından kaynaklandı ama artık otobuse bıle bınerken tereddutte kalıyorum.Allah boyle bır olayı kımseye gostermesın.

Organızasyonda ızmırde olabılırım ama ıstanbulda olursam mutlaka gelırım.Hersey ıcın tesekkurler
Sazanları özledim...
Bul
çok geçmiş olsun Allah hepimizi kazalardan korusun
Dalış Eğitmeni
Bul
bende şimdi erdemle konuştum evdeymiş topallayıp geziyorum biraz diyor estetik ameliyat için yer arıyolarmış bilen tanıyan varsa yardımcı olalım
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
kardeşlerimizin hepsine geçmiş olsun malesef trafik kanayan yaramız allah daha kötüsünü yaşatmasın acil şifalar dilerim .
Bul
hepnize tesekkur ederim.agrı sızı bi süre idare edicez ölmedik ya buna şükür.
istanbul-küçükçekmece
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  önemli bir haber(istanbul için) SerenaY66 15 3,746 05-05-2008, 11:27
Son Yorum: Uzun_ahmet
  ::KARA HABER:: Balık tutana ceza H.A.R.U.N 33 5,605 28-04-2008, 22:09
Son Yorum: ersoy
  kötü haber araphüso26 13 2,513 31-03-2008, 13:47
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Haber Güncel Bilgi Resim H.A.R.U.N 87 11,261 08-09-2007, 11:57
Son Yorum: H.A.R.U.N