Yorumları: 15,531
Konuları: 117
Alıntı:Arkadaşlar şimdi yazacağım adresten araştırma yapabilirsiniz http://www.idealtekstilpromosyon.com Bu adresten yeleklere bakabilirsiniz bana yakın bir yerde görmek isterseniz buluşuruz bakarız
zakir abi bu adres açılmıo bi bak hele abi bide yaşını yazarsan ii olur sitedeki arkadaşlar bu konularda hassas
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Sağolasın Hüseyin hassasiyetimize tercüman olduğun için
Yorumları: 500
Konuları: 45
harun ve hüseyin kardeşlerim yaşımın yazılmasını ikaz ettiniz bir türlü o bölüme giremedim fakat adımın olduğu yere yaşımıda yazdım bu ihtiyarı idare edin
Oadrese gelince evet açılmıyor kendim denemedim bir katalogda aktardım size fakat bana yakın müsait bir arkadaşlan beraber bakabiliriz arzu eden olursa
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
ellerine sağlık abi hoş olmuş heheheheheh
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 765
valla herkes fikrini sölesin sora hangisi olması konusunda oylama yapılırsa cogunlugun beyendiği olur herhalde herkes memnun olur sonunda bende tam yelek almayı düşünüyordum iasabet oldu valla :-))))
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Yazışmaktan hariç bir hareket yok.Çoğunluk koyu mavi diyor herhalde ben öyle gördüm.Fakat fazla vakit kaybetmeyelim.İcraat icraat evet yine icraat olsun laf deyil
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
arkadaşlar oktay bugün yarın çanakkaledeki tanıdıgı yerden yani daha önce tshirtleri yapan yerden fiat alacak bu işler aceleye gelmez sanıyorum bu hafta sonuna kadar belli olur ondan sonrası kolay renk oylaması yapılır yazı oylaması yapılır parası toplanır ve uygulamaya konulur.
daha öncedende böyle oldu acele ettik sonra fiatlar alındı ilk konuşmamızda ki kişi sayısının yarısına düştük yani oktayda bende o işten çok sıkıntı çektik o yüzden lütfen acele etmeyelim.
önce bi oktay alsın fiat ve resimleri sonrasını hızlandırırız.
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
19-02-2008, 22:56
(Son Düzenleme: 19-02-2008, 22:58, Düzenleyen: H.A.R.U.N.)
Bu işte fermuar şart tüm cepler fermuarlı olmalı birde kaliteli fermuar yoksa tuzdan nemden bozuluyorlar geçen yazbaşı yeleğimin iç cebinden foto makinam cup denize düştü imkansız birşey ama oldu. İçde 2 büyük cep+1 tel cebi +2 küçük cep bunlar sadece iç cepler için dıştakileri bilemem düşünmedim ama iç cepler çok daha önemli kıymetli eşyalar için