yalova tatar yazdı:valla bende tükettim hepsini sadece lüferlerim var 6 adet ama yerine tazeleri olcak çok yakında burdada millet uzun olta başladı gezmeye yarından itibaren bende başlıyom kısa turlara
Hadi abicim hadi abicim yaa bahar geldi yaz geldi denize gireceez neredeyse haberlerinizi bekliyoruz
haruncuğum sağol valla pazar günü bende gezeyim öylesine dedim hiç bir yerde balık yok sayılacak gibiydi dönerken paşa limanı iğne iğne çekiyordu dayanamadım hemen tuttum.
yalova tatar yazdı:valla bende tükettim hepsini sadece lüferlerim var 6 adet ama yerine tazeleri olcak çok yakında burdada millet uzun olta başladı gezmeye yarından itibaren bende başlıyom kısa turlara
aynen 1 adet lferim var levrekler bitti sonunu babam arkadaşlarına getirmiş orada götürmüşler.
bende diyorum herkesin sesi solugu kesildi diye stres var tabii stokta lüfer levrek olmayınca balıgada para vermek istemeyince stres başladı.istavrite talim arkadaşlar nisan-mayısta da rapalalar uzunoltalar başlar çalışmaya
fotokopici yazdı:haruncuğum sağol valla pazar günü bende gezeyim öylesine dedim hiç bir yerde balık yok sayılacak gibiydi dönerken paşa limanı iğne iğne çekiyordu dayanamadım hemen tuttum.
Erol abi kuvvetli kuzey rüzgarı olmadıkça şu ara üsküdar tam senlik sabah gün ağarırken başlıyor balık işe giderken 2 saat al balığını git işe esnaf kan ağlıyor bağri sen biraz teselli yaparsın
LeVrEkCi yazdı:aynen 1 adet lferim var levrekler bitti sonunu babam arkadaşlarına getirmiş orada götürmüşler.
bende diyorum herkesin sesi solugu kesildi diye stres var tabii stokta lüfer levrek olmayınca balıgada para vermek istemeyince stres başladı.istavrite talim arkadaşlar nisan-mayısta da rapalalar uzunoltalar başlar çalışmaya
Yaw arkadaş sende soğuk hava deposumu var 2 aile konu komşu birde arkadaşlar ne balık depolamışsın
Üstatlar biraz önce Kandilliden geldim. Bol miktarda çer, çöp, yosun var sadece, istavrit kandilliden ayrılmış resmen. Kovalarda 3-5 balıktan başka bir şey yoktu. Sadece ilk atışımda karma çapariye Marmara hamsisi atladı 3-5 tane o kadar desem yeridir... Aslında Üsküdar bilgisini sabah buradan okudum ama orada avlananlar genelde arkadaşlar grup oldukları için Üsküdar’a takılmaya pek cesaret edemedim. Aslında arabayı park edebilme imkânı da olmasından dolayı çok cazip Üsküdar (En kötü ihtimal nikah dairesinin üst taraflarına filan park edilebiliyor… ama dedim ya cesarete edemedim. Bu arada Harun üstadım verdiğin bilgi ve şema için çok teşekkürler ciddi ciddi zemin ve akıntı hakkında bilgi sahibi olduk. Ellerine sağlık.
123 numaralı istikametler tehlikeli bölge akıntı yardımıyla çabuk takar 45678 nolu istikametlerde atış serbest
3. istikametten sonra akıntı ilişkenlere sürüklüyor takımı 45678 no lu istikametlerde ise akıntı olayı daha farklı hem takan bir yerde yok tabii her yerde olduğu gibi kıyıya yaklaştıkça hızlanmak gerekir birde balığı açıktan çapariye yükledikmi daha oyalanmaya gerek yok hemen çekip 2 atışa başlarsak zamandan tasarruf etmiş oluruz
abi kurşunun icine sanırım kamera koydun emeyine saglık cok faydalı olduguna inanıyorum....