Yorumları: 2,662
Konuları: 70
ANTALYALI07 yazdı:fikret abi bilgiler için teşekürler,burdada granyoza çok benzer,belki aynı familyadan olan,minekop var,aynı takım burdada iş yapar diye düşünüyorum,fırdöndü takmadan gezer kurşun ,taktik güzel abi bende deneyeceğim bu taktiği,gece iyi verir,
bir şey daha sorsam? kalamarı fleto şeklindemi yoksa bütün mü taktın abi,paylaşım için teşekkürler..
Aytekin kardeşim bu soruya ben cevap vereyim..fleto şeklinde takacaksın oltana bütün olmaz.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
barış abi bilgiler için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 209
Konuları: 14
abi iyi av yapmışınız afiyet olsun
memoli İZMİR/1979
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
çok güzel bir av gecesi yaşamışsınız tuttuğunuz balıklar bütün yorgunluğa değer kaçırdığınız balığa kısmet diyelim büyük balıklı avlarınız olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Tebrik ederim Gerçekten
Bende sabah bir yoklama çektim meramda biraz boru kurdu vardı 2 paket boru kurdundan 2 tane kurt çıktı gerisinin suyu çıkmış

gele gele ispari geldi 4-5 tane aldıktan sonra azad ettim sonrada isyan tabii ne bu dedim yaa nerede avlanacam ben sığ sular yosunlar ispari istavritten başka birşey yok şu sizin avdaki güzelliğe bakarmısın bizim buralarda çıksa bunlar kendime hep gece nöbeti yazarım walla
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
barış herşey nasip ve kısmetten öteye gitmez nasip degilmiş,yinede kısmetinizde küzel bir granyoz yakalamışsınız bereketli ve afiyet olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Yorumları: 364
Konuları: 9
tebrikler fikret usta, Barış afiyet olsun
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
arkadaşlar yakalanan granyüz balığın kilosu 4.800 kg gelmiş bilgilerinize...
H.A.R.U.N yazdı:Tebrik ederim Gerçekten
Bende sabah bir yoklama çektim meramda biraz boru kurdu vardı 2 paket boru kurdundan 2 tane kurt çıktı gerisinin suyu çıkmış
gele gele ispari geldi 4-5 tane aldıktan sonra azad ettim sonrada isyan tabii ne bu dedim yaa nerede avlanacam ben sığ sular yosunlar ispari istavritten başka birşey yok şu sizin avdaki güzelliğe bakarmısın bizim buralarda çıksa bunlar kendime hep gece nöbeti yazarım walla
haklısın harun 10 paket boru kurdu aldık toplasan 3 paket çıkar baktık yem sabağa kadar etmez takımları olduğu gibi bırakıp barışla bizim yemciye gittik aldığımız boru kutlarını kıyamassın okadar güzel iri kalem gibiler nede olsa kum boru kurdu siz siz olun kum borukurdundan vazgeçmeyin güzelim yemleri ispari ve gopeslere nasimmiş rast gele..
eşref sürek yazdı:çok güzel bir av gecesi yaşamışsınız tuttuğunuz balıklar bütün yorgunluğa değer kaçırdığınız balığa kısmet diyelim büyük balıklı avlarınız olsun rastgele
teşekkürler eşref ALLAH sizede nasip etsin gerçekten yorgunluğumuza deydi rast gele..