Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
köstek bağı
balikoltasi yazdı:Osman bir de benim dediğim yöntemi dene yorumunu merak ediyorum.Smile

evet abi çapari gibi çift düğüm atıyormuyuz kösteğin başına..şayet atıoyrsak balığı çkerken bütün yük kösteğin başına attığımız düğüme binmezmi bu istavrit hariç diğer balıklarda olumsuz etki yaratabilir..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
tomy77 yazdı:evet abi çapari gibi çift düğüm atıyormuyuz kösteğin başına..

atmadan yaptım ben. bir sorun çıkmadı. düğümü sıkınca köstek misinasını öyle bir boğuyorki çekince çıkmıyor. tecrübe etmek gerek balıkta tabii.ben normalde böyle bağlamıyorum kösteği ama bu yöntem tam 90 derecede tutuyor. çok güzel oluyor.bu yönteme elimi alıştırmaya çalışıyorum.
Bul
balikoltasi yazdı:atmadan yaptım ben. bir sorun çıkmadı. düğümü sıkınca köstek misinasını öyle bir boğuyorki çekince çıkmıyor. tecrübe etmek gerek balıkta tabii.ben normalde böyle bağlamıyorum kösteği ama bu yöntem tam 90 derecede tutuyor. çok güzel oluyor.bu yönteme elimi alıştırmaya çalışıyorum.

abi denedim düğümü tek kelimeyle harika buda Big Grin kösteğin başına düğüm atmaya gerek kalmıyo çünkü kementi çevirdiimiz için kösteğin ucunu ters çevirip sıkıyo tamamdır bi düğüm daha öğrendik şimdi en sağlamını bulmakta sıra ..Big Grin
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
tomy77 yazdı:abi denedim düğümü tek kelimeyle harika buda Big Grin kösteğin başına düğüm atmaya gerek kalmıyo çünkü kementi çevirdiimiz için kösteğin ucunu ters çevirip sıkıyo tamamdır bi düğüm daha öğrendik şimdi en sağlamını bulmakta sıra ..Big Grin

şimdi bu düğümü unutmamak gerek. bikaç gün tekrarlamayınca unutuyor insanHadiordan
Bul
balikoltasi yazdı:şimdi bu düğümü unutmamak gerek. bikaç gün tekrarlamayınca unutuyor insanHadiordan

aynen bi benimde yarın resimlememem gerek kaladı galiba yaptı herkes Big Grin herkese iyi geceler balıktan geldim yorgunluk var tabi Smile
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
tomy77 yazdı:aynen bi benimde yarın resimlememem gerek kaladı galiba yaptı herkes Big Grin herkese iyi geceler balıktan geldim yorgunluk var tabi Smile

iyi geceler.
Bul
paylaşım için teşekkürler .Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Evet ben zor da olsa başardım Birol'un düğümünü.Ama 0.20 misina parçası vardı onunla bir türlü beceremedim.Halkaları atmak epey zorladı.0.40 ile yapabildim.El alışkanlığı gerekecek biraz.
Osman ve Birol, paylaşımlarınız için teşekkürler..
Bul
Rica ederim. Bende yeni öğrendim.El alışınca çok kolay bir düğüm aslında. birazda düğümü atarken halkayı büyük tutup atarsak rahat oluyor döndürmek.çinekop çaparilerimi bu düğümle bağlayacam artık
Bul
tomy77 yazdı:abi iğneyi bağlarsan iğnenin ağırlıyla normal haline dönüyor..
Osman iğneye bir de yemin ağırlığı gelecek, güzel duruyor,en azından bedenden açıkta bir yay oluşuyor.Ben az evvel köstek misinasını iğneli denedim.halkadan geçti.Tabiki çaparide tercih edilmez ama iki-üç iğneli takımda uygulanabilir.Dağarcığımızda bulunsun.Arkadaşlarımızın tercihine kalmış artık..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Köstek bağlama-Video (Düğümsüz) Lakerda 18 16,935 07-12-2012, 01:46
Son Yorum: dagistan
  Köstek bağı-2 (Bedene dik) Video Lakerda 59 23,247 09-10-2011, 02:15
Son Yorum: xfisher
  Köstek Bağı-3 (Düğümlü) Video Lakerda 31 11,648 09-10-2011, 02:14
Son Yorum: xfisher
  RAPALA BAĞI çatalca 84 17 7,470 03-11-2006, 00:58
Son Yorum: Boğaziçi

Hızlı Menü: