Yorumları: 120
Konuları: 30
filiz hanım sahil güvenlik gereğini yaptı derken ne yaptı merak ettim
o kişiler sizin bahsetiğiniz yeri gecede 5 defa çeviriyorlar saygılar rastgelsin
Yorumları: 209
Konuları: 14
hocam tebrikler avınız güzel geçmiş.
memoli İZMİR/1979
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 641
Konuları: 17
lüferci1907 yazdı:filiz hanım sahil güvenlik gereğini yaptı derken ne yaptı merak ettim
o kişiler sizin bahsetiğiniz yeri gecede 5 defa çeviriyorlar saygılar rastgelsin
Çok haklısınız orhan bey.Zannediyorum 5 seferle de kalmıyorlar.Sahil Güvenlik geldi cezamı yazdı uyarımı yaptı onu bilmiyorum.En azından Sahil Güvenliğin geldiğini gören yasak av yapan teknelerin bundan sonra tedirgin olacakları kesindir.Biz üzerimize düşen vatandaşlık görevimizi yerine getirdiğimizi düşünüyoruz.Çoğu kıyı oltacısı uğraşmak istemediğinden Yasak avcılara göz yumuyor.Belki haklıda olabilirler. Sahil güvenlik o akşam beni telefonumdan 4 kez aradı.Durumu ve mevkiiyi anlatana kadar zaten epeyce bir zaman geçti.En azından oraya gelmeleri bile yasak avlananlar için bir gözdağı olabilir.Bizim elimizden gelen bu kadar.Bundan sonra da yasak avlanan tekneleri Sahil Güvenliğe her gördüğümde bildireceğim.Bu konuyla ilgili de her arkadaşımı uyarıcağım Sahil Güvenliği araması için.....
White GuLL
Yorumları: 107
Konuları: 3
Anne bereketli olsun gene 5 tane almışsınız.

Efelerde1 tane bile yok
Yorumları: 527
Konuları: 7
elinize emeyinize saglık..her daim rast gelsin...
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Yorumları: 519
Konuları: 20
H.A.R.U.N yazdı:Filiz hocam siz balıksız kalmazsınız kıyıdan avlar dalar ne yapar eder bulursunuz tebrikler Ali reisde kameramanlık yapıyor herhalde
Şu densiz avcıları bildirme konusunda duyarlı olduğunuzu biliyorumda sahil güvenliğinde duyarlı olduğunu daha önceleri söylemiştiniz istanbuldakileri bildiğimden Çanakkaledeki sahil güvenliğin duyarlılığına inanmak zor geliyor bana
Harun inan 15 veya 20 dk sonra geldi Sahil Güvenlik...
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Süper av olmuş, o balığın herşeyi bir yana oltayla çekerken verdiği keyif bir başka.
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Filiz Hocam karagözler harikalar

.Ayrıca gösterdiğiniz duyarlılığa teşekkür ederim

.Ekmeğini yediği denize ve balıklara insan bunu yapıyorsa , o tür insanların arkadaşlık ilişkileri ve hatta aile ilişkileri de bir acayiptir herhalde

.Sonuçta karakter ve vicdan sorunu...Zaten lüfer zamanı karadn avlananlara da hiç saygı göstermiyorlar . balığı yakalayacakları o kadar kanal varken kıyı oltacılarına takımı atacak yer bırakmıyorlar.Koca boğaz dar geliyor bir avuç insana.Neyse daha fazla dertlenmeyelim.
Afiyet şeker olsun
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Hocam öncelikle duyarlılığnız için teşekkürler, Balıklar ve resimler harika bereketli olsun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]