Yorumları: 6,533
Konuları: 144
balikoltasi yazdı:Çok ilginç bir durum sözkonusu. sargoz sardı etrafı. eskiden yoktu. küresel ısınmadan dolayı marmarada ege balıkları çoğalmaya başladı.
Aman balon balığıda gelmesinde bir o eksikti karagözü bende kıyılarda çok görmeye başladım bizim liman kenarlarında bayağı yavru var hemde küt burun mavi mavi besleyelimde büyüsünler
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
çipuralarda hızla çoğalıyorlar marmarada. narlı ve kuzey marmarada görünmeye başlamışlar. hatta duyduguma göre sinarit palazı bile görünmüş istanbula yakın yerlerde. ama kirliliğe nekadar dayanırlar bilemiyorum.
Yorumları: 38
Konuları: 2
balikoltasi yazdı:çipuralarda hızla çoğalıyorlar marmarada. narlı ve kuzey marmarada görünmeye başlamışlar. hatta duyduguma göre sinarit palazı bile görünmüş istanbula yakın yerlerde. ama kirliliğe nekadar dayanırlar bilemiyorum.
haklısınız doğru söze ne denir ki. denizlerimizi kirletenleri allaha havale ediyorum. Galata köprüsünün altındaki işletmelerin nasıl kirlettiklerini bilen arkadaşlarımız bilirler. ızgaralar sökülerek tüm çöpler ve yanmış yağları denize döküyorlar. tekrar belediyeleri mail bombardımanına tutmam gerekecek...
Evlat, Babaya Saygı Borcu Olduğunu, Anne Ve Baba Olunca Anlar
Yorumları: 38
Konuları: 2
24-10-2008, 23:22
(Son Düzenleme: 24-10-2008, 23:39, Düzenleyen: avciali.)
Geçen gidişimiz bir hüsrandı. Yarın yani ctesi öğlenden sonra bir daha galatayı yoklayayım diyorum ne dersiniz?
Evlat, Babaya Saygı Borcu Olduğunu, Anne Ve Baba Olunca Anlar
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
balikoltasi yazdı:çipuralarda hızla çoğalıyorlar marmarada. narlı ve kuzey marmarada görünmeye başlamışlar. hatta duyduguma göre sinarit palazı bile görünmüş istanbula yakın yerlerde. ama kirliliğe nekadar dayanırlar bilemiyorum.
birol bu soyledıklerını bende daha önce duydum ama dedıgın gıbı nereye kadar bakalım .
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR