Yorumları: 3,283
Konuları: 164
H.A.R.U.N yazdı:Bereketli olsun birol yanında banada yer ayır diyecektim ama yarın işlerim olacak
Ozan sarayburnu sıfır çekiyor 2.3 gündür
harun abi tek korkum bu balık keserse ne yaparız..havada daha soğumadı.normalde kasım başı ekim sonu eminönü karaköy çok iyi yapar...bakalım ne olucak..kıyıda bulamazsak kanala çıkıcaz,çarşı canlı çinekop saele...rı kanat olta balığı dolu..balık kanaldan akıp gitmez biraz kıyılarda uğraşırsa balık alırız..hepimize rastg
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
BALIK and OZAN yazdı:harun abi tek korkum bu balık keserse ne yaparız..havada daha soğumadı.normalde kasım başı ekim sonu eminönü karaköy çok iyi yapar...bakalım ne olucak..kıyıda bulamazsak kanala çıkıcaz,çarşı canlı çinekop saele...rı kanat olta balığı dolu..balık kanaldan akıp gitmez biraz kıyılarda uğraşırsa balık alırız..hepimize rastg
Ne yapacan gel bizim buralarda mırmır kaynıyor geçenlerde 25 cm lik aldım bir tane 15 cm likleri saymıyorum bile sen seversin mırmırı
BALIK and OZAN yazdı:harun abi tek korkum bu balık keserse ne yaparız..havada daha soğumadı.normalde kasım başı ekim sonu eminönü karaköy çok iyi yapar...bakalım ne olucak..kıyıda bulamazsak kanala çıkıcaz,çarşı canlı çinekop saele...rı kanat olta balığı dolu..balık kanaldan akıp gitmez biraz kıyılarda uğraşırsa balık alırız..hepimize rastg
Ne yapacan gel bizim buralarda mırmır kaynıyor geçenlerde 25 cm lik aldım bir tane 15 cm likleri saymıyorum bile sen seversin mırmırı
Yorumları: 13
Konuları: 3
Tebrikler Birol kardeşim darısı bizim başımıza. bide nereye gittiğini sorabilir miyim?
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
H.A.R.U.N yazdı:Ne yapacan gel bizim buralarda mırmır kaynıyor geçenlerde 25 cm lik aldım bir tane 15 cm likleri saymıyorum bile sen seversin mırmırı 
mırmırı severimde 750 gramdan aşşağı olmasın..senin orasıda dünyanın bir ucu be abi ohohho şurda olsan hergün beraberdik zaten..hafta sonu görüşelim..cuma işbaşı..pazar görüşelim sabah erken...
ctesi pazar tatil yapılırmı yaw istanbul tam eziyet oluyor tatillerini hafta içine ayarlasan daha iyi her yer boş
Yorumları: 38
Konuları: 2
Çok güzel av olmuş maaşallah. bende birazdan galataya gideceğim balık başlamış.
Evlat, Babaya Saygı Borcu Olduğunu, Anne Ve Baba Olunca Anlar
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
birol çinokopların yuvasını bulmuşun bereketli ve afiyet olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Teşekkürler Ozan. Balık var aslında busene. ama biraz takip etmek gerekiyor. Balık kıyıdan gidiyor. İşin güzel yanı gündüz büyükdere koyunda pek ağ atan gırgır görmedim. galiba boğazın üst taraflarında palamutla uğraşıyorlar. böyle devam etsinde biraz balık rahat etsin.
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Birol hocam, bunlar sarıkanatdan istifa etmek üzere imiş
Tebrik ederim, süper avlar gönderiyorsun. Bu günlerinin kıymetini bil, boşluk vermeden devammm.