Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eskişehir'li dostlarımız Yalova'daydı..
muharrem sanada verirdim isteseydin ya orda bi dünya fide vardıSmile
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yok bee reis ziyan olurdu bende teşekkür edrimbahçede köpek var kemirirdi namıssızSiyirdim
Bul
Eskişehirli dostlar hepinizden ALLAH razı olsun sohbetiniz muhabbetiniz çok güzeldi sizlerle daha uzun zaman geçirmek isterdim fakat elimde olmayan sebeblerden dolayı olmadı ama sizleri tanıdığıma çok memnun oldum bilgisayardan yazışıyoruz sohbet ediyoruz ama birebir yüz yüze konuşmak çay içmek o sohbet ortamı benim için çok önem arz eden bi olaydı hepinize helal olsun inşallah yaz sezonu geldiğinde karşılıklı olarak organizasyonlar düzenleriz de çok daha sohbet muhabbet yaparız hüseyin abi ahmet abi sezai abi muharrem arkadaşım kendinize iyi bakın yüzünüzden o tebessüm o samimiyet hiç eksik olmasın saygılar.AlkisAlkisAlkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
tüm arkaaşlara güzel temennileri için teşekkür ederim..eminimki fırsatları olsaydı bizim gibi erden abiyi muhakkak ziyarete gelirlerdi..doktoruum bizde senin muhabbetinden zevk aldık gece evde misafirler olunca dışarı çıkmıştık bir kahveye girdik çay içmek için doktorumda geldi kardeşiyle beraber bir saat kadar muhabbet ettik uğurlamayada geldi yalova gurubuna ayrı ayrı tekrar teşekkürü bir borç bilirimAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
abilerim sizler bir kez daha kötü gün dostu olduğunuzu gösterdiniz inanın bende yanınızda olmayı çok isterdimAffet erden abi tekrar tekrar başınız sağolsun Snifsinf
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
tebrikler çocuklar ayrıca telefonda taziyelerimi sundum ama birde buradan allahrahmet etsin diyelim.
Bul
Yalovada bizleri el üstünde tutan başta yalova tatar ve ailesi, mehmet abi, arol abi ve Eren olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, iyiki siz varsınız iyiki bizler varız..

Not: Yenge bizide aileden birileri olarak gördüğün için senin yerin bir başka çok çok teşekkür ediyorum..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
yalova tatar yazdı:saolun dostlarım iyiki geldiniz biraz olsun bende kafamı dağıttım .ben ve bina halkı dahi sizlerden razı olsun dediler işte iyiki varsınız .memnun edebildiysek ne mutlu bizlereAffet

uzunum ölmez sağ kalırsak sana verdiğim ceviz ağacının altında 10 sene sonra çay içeriz.

Tatarım allah sizlerden razı olsun memnun kalmamak ne demek çok çok teşekkür ediyoruz..

İnşallah ceviz ağacı büyürde cevizlerini beraber yeriz, çayın lafı bile olmaz Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
AlkisAlkisAlkis Buna ne denirki iyi günde kötü günde sitemizin dostluğu abi kardeşliği birkezdaha gözler önünde. Giden gidemeyen bütün herkesten Allah razı olsun gönül isterki böyle olaylarda hepberaber olalım herzaman.AlkisAlkisAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
uzun sendeki resim ve videoları yüklesene Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yalova da fiko rüzgarı yalova tatar 13 2,132 09-09-2015, 16:16
Son Yorum: yaser2sultan
  Arap hüseyinin yalova ziyareti yalova tatar 36 5,373 08-09-2012, 22:05
Son Yorum: muratcoskun