06-01-2009, 16:29
helal olsun birol boğazın balıklarını kuruttun tebrikler afiyet olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Boğaziçi'nin Çinekopları-18
|
06-01-2009, 16:29
helal olsun birol boğazın balıklarını kuruttun tebrikler afiyet olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
06-01-2009, 16:35
tebrikler birol eline sağlık
![]() afiyet olsun rast gele. ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
06-01-2009, 18:28
Valla sÜper olmuŞ. Çİnekop lÜfer baŞka gÜzel oluyor.
Bülent TOK
KOCAELİ-İZMİT 31.07.1964 Geceleri yattığımda dahi olta atarım.Yoksa uyku haram.
06-01-2009, 19:09
orhanekmekci yazdı:Tebrikler Birol beyTeşekkürler Orhan Bey. Rastgele. aahmet yazdı:helal olsun birol boğazın balıklarını kuruttun tebrikler afiyet olsun.Teşekkürler Ahmet Bey. bucalıfikret yazdı:tebrikler birol eline sağlıkTeşekkürler Fikret Bey. Size de rastgele. bülenttok41 yazdı:Valla sÜper olmuŞ. Çİnekop lÜfer baŞka gÜzel oluyor.Evet Bülent Bey. Çinekop hem avcılığı hem de yemeği açısından çok keyifli bir balık.
06-01-2009, 19:37
birol tebrikler,yoruldun artık dinlenme zamanı geldi..hasta olacaksın Allah korusun..balık çok azaldı ve ufaldı..ama gündüz daha iyi yaptığı normal boy çinekop alındığı haberi geldi...sabah erkenden gitmek gerektiği için benim için olumsuz...tüm olumsuzluklara rağmen balığı dışarı çıkarmışsın denizden seni kimse tutamaz...rastgele.. kardeşim
![]() ![]()
06-01-2009, 19:44
(Son Düzenleme: 06-01-2009, 23:22, Düzenleyen: balıkoltası.)
BALIK and OZAN yazdı:birol tebrikler,yoruldun artık dinlenme zamanı geldi..hasta olacaksın Allah korusun..balık çok azaldı ve ufaldı..ama gündüz daha iyi yaptığı normal boy çinekop alındığı haberi geldi...sabah erkenden gitmek gerektiği için benim için olumsuz...tüm olumsuzluklara rağmen balığı dışarı çıkarmışsın denizden seni kimse tutamaz...rastgele.. kardeşim Sağol Ozan. Bu balık kesmeden bana dinlenmek yok ![]() Şaka bir yana bende seferlerimi azalttım. Haftada 1 kereye düştüm. Ama işin kötü tarafı çinekopa busene fazla alıştım. 3 gün tutmayınca özlemeye başlıyorum. Kesince kötü olacak. Evet balık azaldı ve ufaldı. Ama Ocak ayının 6 sı geldi. Doğaldır. İyi bile yaptı. Gündüz belki sabah yapabilir ama öğleden sonra ben çekeni görmedim. Su resmen istavrit kaynıyor. Sabah köprüye gitmek banada ters. O hengame çekilmez. Gece sakin ve nostaljik oluyor. O yüzden hoşuma gidiyor köprü. Balığı da akşam lakerda ve malum "içeceği" eşliğinde götürdüm mü yorgunluk falan kalmıyor ![]()
06-01-2009, 19:57
Birol tebrikler kardeşim
![]() ![]() ![]()
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
06-01-2009, 21:23
(Son Düzenleme: 06-01-2009, 23:54, Düzenleyen: balıkoltası.)
thunderbolt yazdı:Birol tebrikler kardeşim Teşekkürler Nedim Bey. şaka maka seneye lüfer çıkmazsa benden bilinecek demekki . ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|