Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boğaziçi'nin Çinekopları-23
Tebrikler Birol yine güzel av çıkarmışsın AlkisAlkis
Not, böyle giderse bu sene çinekopları sen bitirecen Hehe
Bul
balikoltasi yazdı:Osman aman alivioyu alırken dikkat et. onu inceledim ben. çok fena bayılıyor kamış. yani rapala atmak için gerekli olan fast uç aksiyonuna sahip değil. slow aksiyonu var. kamış gövdeden komple esniyor. eğer modeline göre değişiyorsa bilmiyorum ama dediğim gibiyse hiç önermem.

zaten elime alıp bakmadan almam bakalım mayısa doğru belki...
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
kaya yazdı:tebrikler arkadaşım çok güzel av yapmışsın...büyük zevk aldığınıda tahmin ediyorum senin adına sevindim...bol avlar dilerim...AlkisAlkisAlkis
Teşekkürler Kaya bey. Rastgele.
Can ARSLAN yazdı:maşallah çok güzel balıklar, tebrikler
Teşekkürler Can Bey.
orhanekmekci yazdı:Birol bey,filmi başa sardım desenizeBoboinşallah söylediğiniz gibi cinekop devam eder.Yine maşallahınız var,bereketli afiyet olsunSeerf
Teşekkürler Orhan Bey. İnşallah devam eder.
Albatros-gr yazdı:Birol hakikaten cok super olmus...safridin kiyiya vurmasida cinekopun iceride gezmesinden olmali...asagida gecen notta haklisin,bereketli olsun...cinekop bitmesin bizde buradan goz zevki yapalim...afiyet olsunSeerf
Teşekkürler . İstavritler tam boy iri iri ama o boylar bile korkuyor bu çinekoptan. Keşke daha önce uyanabilseydim.
Rastgele.
doktor yazdı:Birol arkadaşım tebrik ederim her zaman ki gibi çok güzel balıkçılık yapmışsın senin bu çinekop dizisi bu sene bitmez eline koluna sağlık daha da bereketli avlar yapmanı dilerim resimler paylaşım güzel afiyet olsun.AlkisAlkis
Sağol Doktor.Darısı mayıs ayında sizlerin başına. İnşallah sizlerde mayısta güzel çinekop avları yaparsınız ki bana öyle geliyor yapacaksınız. balık marmarada yattı kaldı resmen.
Bul
LeVrEkCi yazdı:birol tebrikler macera devam ediyor desene bakalım ne kadar daha böyle gidecek ama görünüşe göre daha çookk ilkler yaşayabilirsin Gulumsebende bizim otarafları merak eder oldum acaba bizim taraftada bişeyler oluyormudur diye düşünüyorum.
bu arada geçen babam canlı istavrit almış ızgarada yaptık inanılmaz lezzetliydi,hamsi çanakkaleden geliyormuş balıkta tad tuz yok istavrit çok ama çok lezzetli.bu arada yem canlı istavrit demişsin taze anlamındamı kullandın canlımı kullandın ?
çinekopa zaten diyecek bişey yok lokum lokumm.afiyet olsun merakla birdahaki raporunu bekliyoruz AlkisSeerf

Teşekkürler Nihat. Bu sene ne desek yalan olur Nihat. Balık kafasına göre takılıyor. sizin ordada 40-45 metre derinliklerde olabilir tabii hamsi yemliyle.
istavritler mükemmel bu ara. geçenlerde bende eşek istavritlerini mangala attım. çinekoptan farkı yoktu yağ olarak. hamsi bu ara kesti. buzhane malları dolaşıyormuş ortalıkta.
canlı istavriti canlı canlı kestiğim için dedimWink
soğuk havada ölmüyorlar yarım saatte.

eşref sürek yazdı:Bİrol her son çinekop dediğinde daha fazlasını tutuyorsun bu sene balık sanki marmarada kaldı sende bu işin uzmanı oldun deneme yanılma ile doğru takımı bulup balığını yakalıyorsun gerçekten tebrik ederim bu güzel avlarının devamını dilerim afiyet olsun rastgele
Teşekkürler Eşref bey.
RAstgele.

mariner8 yazdı:Tebrikler Birol yine güzel av çıkarmışsın AlkisAlkis
Not, böyle giderse bu sene çinekopları sen bitirecen Hehe
Teşekkürler . Bu sene çinekoplarla çok iyi anlaşıyorum. Allah bozmasın.Wink
Bul
birol gerçekten çok güzel gözüküyorlar bereketli ve afiyet olsun
Bul
Heralde boğazın çinekoplarını sen temizleyeceksin bu gidişle, çok güzel resimler bereketli olsun..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
deiğin doğru birol bizim orada 3-5 sandal derin suda hamsi ile lüfere yakın balıklar alıyorlarmış da ben kaçamıyorum o başka tabii Snifsinf
Bul
LeVrEkCi yazdı:deiğin doğru birol bizim orada 3-5 sandal derin suda hamsi ile lüfere yakın balıklar alıyorlarmış da ben kaçamıyorum o başka tabii Snifsinf

Sen en güzeli istanbulda bir ahşap tekne al kireçburnu barınağındanWink
Bul
Daha söyleyecek bişeyim kalmadı AlkisSeerfAlkisSeerfAlkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Aynen benimde..Gulumse

AlkisSeerfAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Boğaziçi'nin son lüfergilleri 03.06.2013 FuRkAn * 15 2,820 06-06-2013, 21:35
Son Yorum: bahriyeli
  07.02.2013 boğaziçi BALIK and OZAN 24 3,547 11-02-2013, 19:04
Son Yorum: SpinAvcısı
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 4 / 27.12.2012 ® FuRkAn * 12 2,704 30-12-2012, 02:45
Son Yorum: xfisher
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 2 / 22.11.2012 ® FuRkAn * 9 2,157 24-11-2012, 13:35
Son Yorum: tahsinmersin
  Boğaziçi'nin nazlı palamutları 16.10.2012 ® FuRkAn * 19 2,956 18-10-2012, 15:39
Son Yorum: FuRkAn *
  Boğaziçi'nin lüfer ve çinekopları ® FuRkAn * 28 4,236 14-11-2011, 18:45
Son Yorum: OZGUR__C
  28.12.2010 Boğaziçi'nin dev sarıkanatları ve çinekopları ® FuRkAn * 31 7,101 11-01-2011, 01:07
Son Yorum: Can ARSLAN
  Boğaziçi'nde çinekop avım 09.11.2010 ® FuRkAn * 28 6,465 22-11-2010, 10:43
Son Yorum: FuRkAn *
  akşamın çinekopları ve eşkinası dede 30 4,442 04-10-2009, 15:26
Son Yorum: harun77
  Boğaziçi'nin Mırmırları balıkoltası 48 7,291 26-09-2009, 22:57
Son Yorum: tatar77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: