03-02-2009, 00:19
Tebrikler Birol yine güzel av çıkarmışsın 

Not, böyle giderse bu sene çinekopları sen bitirecen

Not, böyle giderse bu sene çinekopları sen bitirecen

Boğaziçi'nin Çinekopları-23
|
03-02-2009, 00:19
Tebrikler Birol yine güzel av çıkarmışsın
![]() ![]() Not, böyle giderse bu sene çinekopları sen bitirecen ![]()
03-02-2009, 00:24
balikoltasi yazdı:Osman aman alivioyu alırken dikkat et. onu inceledim ben. çok fena bayılıyor kamış. yani rapala atmak için gerekli olan fast uç aksiyonuna sahip değil. slow aksiyonu var. kamış gövdeden komple esniyor. eğer modeline göre değişiyorsa bilmiyorum ama dediğim gibiyse hiç önermem. zaten elime alıp bakmadan almam bakalım mayısa doğru belki...
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
03-02-2009, 00:27
kaya yazdı:tebrikler arkadaşım çok güzel av yapmışsın...büyük zevk aldığınıda tahmin ediyorum senin adına sevindim...bol avlar dilerim...Teşekkürler Kaya bey. Rastgele. Can ARSLAN yazdı:maşallah çok güzel balıklar, tebriklerTeşekkürler Can Bey. orhanekmekci yazdı:Birol bey,filmi başa sardım desenizeTeşekkürler Orhan Bey. İnşallah devam eder. Albatros-gr yazdı:Birol hakikaten cok super olmus...safridin kiyiya vurmasida cinekopun iceride gezmesinden olmali...asagida gecen notta haklisin,bereketli olsun...cinekop bitmesin bizde buradan goz zevki yapalim...afiyet olsunTeşekkürler . İstavritler tam boy iri iri ama o boylar bile korkuyor bu çinekoptan. Keşke daha önce uyanabilseydim. Rastgele. doktor yazdı:Birol arkadaşım tebrik ederim her zaman ki gibi çok güzel balıkçılık yapmışsın senin bu çinekop dizisi bu sene bitmez eline koluna sağlık daha da bereketli avlar yapmanı dilerim resimler paylaşım güzel afiyet olsun.Sağol Doktor.Darısı mayıs ayında sizlerin başına. İnşallah sizlerde mayısta güzel çinekop avları yaparsınız ki bana öyle geliyor yapacaksınız. balık marmarada yattı kaldı resmen.
03-02-2009, 00:31
LeVrEkCi yazdı:birol tebrikler macera devam ediyor desene bakalım ne kadar daha böyle gidecek ama görünüşe göre daha çookk ilkler yaşayabilirsin Teşekkürler Nihat. Bu sene ne desek yalan olur Nihat. Balık kafasına göre takılıyor. sizin ordada 40-45 metre derinliklerde olabilir tabii hamsi yemliyle. istavritler mükemmel bu ara. geçenlerde bende eşek istavritlerini mangala attım. çinekoptan farkı yoktu yağ olarak. hamsi bu ara kesti. buzhane malları dolaşıyormuş ortalıkta. canlı istavriti canlı canlı kestiğim için dedim ![]() soğuk havada ölmüyorlar yarım saatte. eşref sürek yazdı:Bİrol her son çinekop dediğinde daha fazlasını tutuyorsun bu sene balık sanki marmarada kaldı sende bu işin uzmanı oldun deneme yanılma ile doğru takımı bulup balığını yakalıyorsun gerçekten tebrik ederim bu güzel avlarının devamını dilerim afiyet olsun rastgeleTeşekkürler Eşref bey. RAstgele. mariner8 yazdı:Tebrikler Birol yine güzel av çıkarmışsınTeşekkürler . Bu sene çinekoplarla çok iyi anlaşıyorum. Allah bozmasın. ![]()
03-02-2009, 01:52
birol gerçekten çok güzel gözüküyorlar bereketli ve afiyet olsun
03-02-2009, 09:42
Heralde boğazın çinekoplarını sen temizleyeceksin bu gidişle, çok güzel resimler bereketli olsun..
![]() ![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
03-02-2009, 11:48
deiğin doğru birol bizim orada 3-5 sandal derin suda hamsi ile lüfere yakın balıklar alıyorlarmış da ben kaçamıyorum o başka tabii
![]()
03-02-2009, 11:59
LeVrEkCi yazdı:deiğin doğru birol bizim orada 3-5 sandal derin suda hamsi ile lüfere yakın balıklar alıyorlarmış da ben kaçamıyorum o başka tabii Sen en güzeli istanbulda bir ahşap tekne al kireçburnu barınağından ![]()
03-02-2009, 12:28
Daha söyleyecek bişeyim kalmadı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|