28-02-2009, 03:15
M.Ali abi baretsiz çalışma diyor bak ona göre

ordudan balık avı ve manzara
|
28-02-2009, 03:15
M.Ali abi baretsiz çalışma diyor bak ona göre
![]()
28-02-2009, 09:08
orhanekmekci yazdı:Liman kıyı avcılığı için iyi bir yere benziyor.Orduda balık araştırmalarınada başlamışsın hayırlı olsun.Bereketli avların olur inşallah,rasgelebalık türü baya varmış ama hava şartlar müsait değil liman gerçekten av için harika ![]()
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
![]() İSTAVRİTCİ
28-02-2009, 09:10
harslan1978 yazdı:ahh be mehmet abi o limanın dili olsada beni anlatsa, dört gözle beklerdik limandaki çamsan gemisi gitsin diye, ahhh be ne günlerdiyazın gbel beklerim orası olmassa kum başı limanı olur ![]()
![]() İSTAVRİTCİ
28-02-2009, 09:11
Uzun_ahmet yazdı:Mehmet ali abiden ilk rapor geldi devamı bol olur inşallah, aman abi dükkanıda fazla yalnız bırakma...uzun dükkanda oğlumu bıraktım 28 yaşındaki adam o kadar idare edecek tabi ![]()
![]() İSTAVRİTCİ
28-02-2009, 09:12
Kamil ILIPINAR yazdı:hadi rastgele ustam devamı gelsin ordu balıkcı görsün ama oltaca balıkcıevet haklısın sayın balıkçım sezon bir başlasın hele ![]()
![]() İSTAVRİTCİ
28-02-2009, 09:13
Tropheus yazdı:mehmet ali abi beni bi anda oralara goturdun valla bu sene gelcem nasipse hem kara avı hem balık avı yapcam insallah sana da uramaya calısırım insallah.her zaman beklerim gelince bir organizasyon bile yaparız ufaktan ![]()
![]() İSTAVRİTCİ
28-02-2009, 09:14
eşref sürek yazdı:Mehmet ali abi çok güzel görüntüler 1979 senesinde gemi ile gitmiştim güzel bir yer oltanda hep balık olsun rastgeleçok teşekkür ederim ![]()
![]() İSTAVRİTCİ
28-02-2009, 09:16
aahmet yazdı:mehmet ağbi eline sağlık balıklarda gümüş galiba rastgele diyelim zamanla dahada güzel ordunun güzeliklerini cekip gönderirsin artık,bol şans.amet öğleden sonra gittim baya gümüş var onu denedim yinede tavalık çıktı sabah gitsem baya alınacak demekki ![]()
![]() İSTAVRİTCİ
28-02-2009, 09:18
LeVrEkCi yazdı:mehmet ali abi o liman olduktan sonra tekneye hiç gerek yok zaten denizin ortasında av yapıyorsunnihast balık avlamak için o kadar yer varki hangi balığa gideceksen yeri hazır inşallah bu sene iyi gidecek ![]()
![]() İSTAVRİTCİ
28-02-2009, 09:19
bucalıfikret yazdı:mehmet ali abi eline sağlık güzel resimler.devamı gelecek inşallah ![]()
![]() İSTAVRİTCİ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|