Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kuşadası davutlar kıyıdan balık avı önerisi
Kutay moralini bozma,ilk başlarda olur bunlar.Belki de o bölgede balık yoktu o saatlerde.
Hem diğerlerinde de durum pek farklı değilmiş dediğine göre.Bunan sonraki denemelerinde daha iyi olacaktır merak etme.Gulumse
Bul
Bu zamanda egede kıyıdan balıkcılık verimsiz döneminde,havalar biraz daha ısınınca kıyılar keyifli olacaktır.Şimdiden sana bol şanslarAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
Kutay 40 gün kar olur 1 gün av olur.Amacımız denizde olmak, çok boş döndüğümüz günler oldu.Denizin keyfini sürmek, orda olmanın keyfi daha önemli.
Balığa gidince tutulacak diye bir kaide yokJ

http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=9463
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
İnşallah yüzümün akıyla çıktığım günlerde olucakAffet, bahadır abinin de dediği gibi deniz çok güzeldi, ne kadar balık gelmesede; denizin sesi ve maviliği, rüzgarın esintisi, güneşin ılık ısısı, insana muhteşem bir huzur veriyor. Başka av günlerinde, daha güzel sonuçlara rastgele hepimize Seerf
Bul
oraları bilen olsa ne tutman gerekliyse o takımı yapmak lazım.
Bul
kutay genelde hepimiz av dönüşü boş olarak eve dönmüşüzdür ben çok yemleri denize döküp geldim
yanında av yapan arkadaşlar varsa bak nasıl olta düzeneği kullanıyor birde yem ne takıyor bu bilgiler önemli tabiki avyapacak yerin av vermeside bir okadar önemlidir
rast gele...Seerf
Bul
ben geçen hafta davutlar sahil sitelerinde idim kıyıdan boru kurdu takılarak gece levrek ve mırmır alan arkadaşlar gördüm. sanada rastgele
Bul
konunun zamanı geçiş ama bir ekleme yapmak istiyorum.kuşadası davutlar güzelçamlı arasında tatlı su göletleri var denize açılan ve ayrıca azmaklar çok.ve yılanbalığı çok yapıyor sahil.gezer kurşun ve boru kurduyla mükemmel yılanbalıkları alabilirsiniz.bu balığı aynı sucuk soyar gibi derisinden etini ayırabilirsiniz.muhteşem bir eti var löp löp.artı düzeneğinize zil takın.ve yılanbalığının o enfes vuruşunun getirdiği yaygaraya şahit olun.ben çipura ya çalışırken iricesi denk gelmişti güzelçamlıda.o zil sesini unutamam resmen okul zili gibi zangır zangır çalıyorduSmile hayvan yırtıcı ve avlandığınıza değecek.eti güzel.artı o sahil güzel mırmırda yapıyor.bilgilerinize..
Bul
merttekol yazdı:konunun zamanı geçiş ama bir ekleme yapmak istiyorum.kuşadası davutlar güzelçamlı arasında tatlı su göletleri var denize açılan ve ayrıca azmaklar çok.ve yılanbalığı çok yapıyor sahil.gezer kurşun ve boru kurduyla mükemmel yılanbalıkları alabilirsiniz.bu balığı aynı sucuk soyar gibi derisinden etini ayırabilirsiniz.muhteşem bir eti var löp löp.artı düzeneğinize zil takın.ve yılanbalığının o enfes vuruşunun getirdiği yaygaraya şahit olun.ben çipura ya çalışırken iricesi denk gelmişti güzelçamlıda.o zil sesini unutamam resmen okul zili gibi zangır zangır çalıyorduSmile hayvan yırtıcı ve avlandığınıza değecek.eti güzel.artı o sahil güzel mırmırda yapıyor.bilgilerinize..

en son ne zaman gittin şekerim.şimdiye o yılan balıkları evrim geçirdi karada yaşıyorlar.HiSiyirdim
Bul
abi en son 1998 yılında avlanmıştım oradan Siyirdim ama daha sonraki yıllardada aynı avlar yapıldı kulağıma geldi.senin o taraftada ığrıp çalıştırıyorlarmış.süper levrekler alıyorlarmış yalçın bey.denesek ya bizde.benim bi marulcum var onunda adı yalçın.onlar sürekli sizin orada ığrıptalar.gece yapıyorlar.ama bi görsen süper balıklar alıyorlar abi
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Spin Balık avı Nedir? nurideniz34 1 847 30-06-2016, 20:08
Son Yorum: tahsinmersin
  (KEFAL) Kıyıdan Avlanma Tekniklerimiz 4 Boğaziçi 30 12,986 30-06-2016, 04:45
Son Yorum: nurideniz34
  (ÇİNEKOP) Kıyıdan Avlanma Tekniklerimiz 1 Boğaziçi 51 15,077 30-06-2016, 04:43
  Kıyıdan balık avı teknikleri ve malzemeleri LeVrEkCi 8 2,929 30-06-2016, 04:41
  Kıyıdan yemli takım ile Levrek avcılığı... ishak BALLICA 39 17,206 20-12-2013, 19:43
Son Yorum: tahsinmersin
  Antalya kıyıdan musmusti 13 4,108 19-03-2013, 11:35
Son Yorum: DeLi_KuRT
  KIYIDAN AT-ÇEK poseydon 12 6,068 17-12-2012, 15:26
Son Yorum: ANTALYALI07
  kıyıdan levrek tutmak icin tuncaemre 21 8,825 05-08-2012, 23:10
Son Yorum: LeVrEkCi
  (ZARGANA) Kıyıdan Avlanma Tekniklerimiz 3 Boğaziçi 18 7,323 25-07-2012, 10:23
Son Yorum: ata_berk
  (KUYRUKALTI) Kıyıdan Avlanma Tekniklerimiz 5 Boğaziçi 34 8,427 06-07-2012, 16:12
Son Yorum: arifa

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi