Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Kutay moralini bozma,ilk başlarda olur bunlar.Belki de o bölgede balık yoktu o saatlerde.
Hem diğerlerinde de durum pek farklı değilmiş dediğine göre.Bunan sonraki denemelerinde daha iyi olacaktır merak etme.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Bu zamanda egede kıyıdan balıkcılık verimsiz döneminde,havalar biraz daha ısınınca kıyılar keyifli olacaktır.Şimdiden sana bol şanslar

Bornova - izmir
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Kutay 40 gün kar olur 1 gün av olur.Amacımız denizde olmak, çok boş döndüğümüz günler oldu.Denizin keyfini sürmek, orda olmanın keyfi daha önemli.
Balığa gidince tutulacak diye bir kaide yokJ
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=9463
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 30
Konuları: 8
İnşallah yüzümün akıyla çıktığım günlerde olucak

, bahadır abinin de dediği gibi deniz çok güzeldi, ne kadar balık gelmesede; denizin sesi ve maviliği, rüzgarın esintisi, güneşin ılık ısısı, insana muhteşem bir huzur veriyor. Başka av günlerinde, daha güzel sonuçlara rastgele hepimize
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
oraları bilen olsa ne tutman gerekliyse o takımı yapmak lazım.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
kutay genelde hepimiz av dönüşü boş olarak eve dönmüşüzdür ben çok yemleri denize döküp geldim
yanında av yapan arkadaşlar varsa bak nasıl olta düzeneği kullanıyor birde yem ne takıyor bu bilgiler önemli tabiki avyapacak yerin av vermeside bir okadar önemlidir
rast gele...
Yorumları: 2
Konuları: 0
ben geçen hafta davutlar sahil sitelerinde idim kıyıdan boru kurdu takılarak gece levrek ve mırmır alan arkadaşlar gördüm. sanada rastgele
Yorumları: 261
Konuları: 6
konunun zamanı geçiş ama bir ekleme yapmak istiyorum.kuşadası davutlar güzelçamlı arasında tatlı su göletleri var denize açılan ve ayrıca azmaklar çok.ve yılanbalığı çok yapıyor sahil.gezer kurşun ve boru kurduyla mükemmel yılanbalıkları alabilirsiniz.bu balığı aynı sucuk soyar gibi derisinden etini ayırabilirsiniz.muhteşem bir eti var löp löp.artı düzeneğinize zil takın.ve yılanbalığının o enfes vuruşunun getirdiği yaygaraya şahit olun.ben çipura ya çalışırken iricesi denk gelmişti güzelçamlıda.o zil sesini unutamam resmen okul zili gibi zangır zangır çalıyordu

hayvan yırtıcı ve avlandığınıza değecek.eti güzel.artı o sahil güzel mırmırda yapıyor.bilgilerinize..
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Yorumları: 261
Konuları: 6
abi en son 1998 yılında avlanmıştım oradan

ama daha sonraki yıllardada aynı avlar yapıldı kulağıma geldi.senin o taraftada ığrıp çalıştırıyorlarmış.süper levrekler alıyorlarmış yalçın bey.denesek ya bizde.benim bi marulcum var onunda adı yalçın.onlar sürekli sizin orada ığrıptalar.gece yapıyorlar.ama bi görsen süper balıklar alıyorlar abi