Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dogada sabah kahvesi
Manzara çok güzel.Temiz hava.Doğada güzel vakit geçirmişsiniz.Balık bahanesi olsun bu seferlikSeerf
Bul
faruk abi havalar daha soğuk ve balıklar daha hareketlenmemiştir çamurda yatıyor deriz biz ve dipten daha iyi verim alabilirsiniz ama yemlemeyi unutmayın görüntüler güzel, ahmet abi ve senin ellerinize sağlık.
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
Tropheus yazdı:abi guzel görüntüler teşekkürler tatlı su avcılıgı başaka bi olay .
Tesekkurler Sedat...hakikaten tam doganin icindesinSeerf
Bul
ufuktan26 yazdı:Manzara çok güzel.Temiz hava.Doğada güzel vakit geçirmişsiniz.Balık bahanesi olsun bu seferlikSeerf
Oyle oldu hocam sizlerede rastgeleSeerf
Bul
alperburdur yazdı:faruk abi havalar daha soğuk ve balıklar daha hareketlenmemiştir çamurda yatıyor deriz biz ve dipten daha iyi verim alabilirsiniz ama yemlemeyi unutmayın görüntüler güzel, ahmet abi ve senin ellerinize sağlık.
Vay Alper...nerelerdesin sen yaw!!!
Bilmiyoruz ki,dibe atmadik,oltalar takilir diye dusunduk,cunku cok,agac dallari vardi.Eger birdaha gidersek bir seyler taktiririz insallah...
Bilgiler icin tesekkurler AlperSeerf
Bul
mariner8 yazdı:Doğru dersin Orhan kaptan tam doğa , fakat tatlı su balıkçılığının püf noktalarını bilmiyoruz, ama soğuk kahvemizi ( frapemizi ) içip kafa dinlendirdik temiz hava aldık Gulumse
Ahmet kardeş,bi şey dikkatimi çekti neden sıcak çay değilde soğuk kahveSeerf
Bornova - izmir
Bul
faruk abi güzel birgün olmuş manzara muhabbet temiz hava Seerf balık birdahaki sefere innşallah. Ben ilk tatlısu oltamı eskişehirde atıcam araphüso abi ve uzun ahmet abiyle beraber nasılsa balık garanti onlar bana tutturur sonra hayal kırıklığı olmasın ilk denememde Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
orhanekmekci yazdı:Ahmet kardeş,bi şey dikkatimi çekti neden sıcak çay değilde soğuk kahveSeerf
Hay aklinla bin yasa abi!!!AlkisAlkisAlkis
bu msj`i Ahmet`e nasil-nasil gostermem lazim..
Bu arada Ahmet cok guzel cay yapar..
Bu sabah arabaya bindigimizde,ya arkadas cay yaptinmi dedim...
-havayi gormuyormusun,yaz geldi,ne cayi?diye bana firca atti sabah-sabahSnifsinf
bende ,sustum abi..herhalde gene hata yaptik dedimHappy
Bul
Sevgili Faruk ve Ahmet dostlar, barajda balık durumunu bilemiyorum ama bu işi çok iyi becerdiğiniz belli.İki dost olarak çok keyifli bir güne imza atmışsınız.TebriklerAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
fish or die yazdı:faruk abi güzel birgün olmuş manzara muhabbet temiz hava Seerf balık birdahaki sefere innşallah. Ben ilk tatlısu oltamı eskişehirde atıcam araphüso abi ve uzun ahmet abiyle beraber nasılsa balık garanti onlar bana tutturur sonra hayal kırıklığı olmasın ilk denememde Siyirdim
Vay!Murat..sen ustalarla takilacaksin...
senin sansin,bizden 100 kere daha fazla..
biz gittik iki acemiHeheal kardesim bir bileni yanina,boyle boynu bukuk donersin isteSnifsinf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  31.03.2016 tahsinm.sabah keyfi tahsinmersin 11 1,361 02-04-2016, 10:49
Son Yorum: tahsinmersin
  Sabah suyu... YaKaMoZ 16 2,386 20-10-2015, 10:13
Son Yorum: yaser2sultan
  05.12.2012 sabah suyunda rapala keyfi (xfisher) xfisher 44 6,781 14-12-2012, 17:18
Son Yorum: SpinAvcısı
  Marmara Adasında sabah suyunda çapari bir başkadır.. xfisher 25 3,682 12-07-2012, 16:45
Son Yorum: xfisher
  sabah mercanları orhanekmekci 45 6,390 29-10-2011, 11:19
Son Yorum: orhanekmekci
  Bu Sabah ufuktan26 25 3,703 26-07-2010, 22:38
Son Yorum: Albatros-gr
  Sabah suyuna olta attık...27 Mayıs 2009 feridun 29 4,385 02-06-2009, 08:37
Son Yorum: fotokopici
  sülünezle sabah suyu orhanekmekci 20 3,593 16-04-2008, 20:12
Son Yorum: bucalıfikret
  Sabah Keyfi Alyanaklar;) lüferci1907 10 2,858 15-03-2008, 07:40
Son Yorum: H.A.R.U.N
  sabah sabah sarayburnu katenerci kemal 23 3,999 15-11-2007, 17:49