Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
At-çek tekniğinde güzel bir yadımcı
Bahadır teşekkürler , çok güzel bir paylaşım Alkis Bu malzeme hakikaten de evde yapılabilir Smile Yalnız misinanın sürtündüğü metal misinayı çok yıpratmamalı , yada malzemeye japon yapıştırıcısı ile kırık bir porselen yapıştırılabilir Wink Mantığı oldukça basit ama insanın aklına gelmeyen bir fikir tabi SiyirdimBir de kamış kalınlığına göre ayarlanabilir olması lazım Smile Güzel bir malzeme , çok hoşuma gitti Alkis
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Alkis Teşekkürler Bahadır Alkis at - çek yapan arkadaşlara faydalı olacaktır , rastgele Gulumse
Bul
bahadır güzel bilgi için teşekkürlerAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Bu işin nasıl bir şey olduğunu izlemeden aklımermeyecek galiba.
Bir türlü ikna olamıyorum.
Bahadırcım ne zaman canlı yayın olacak.
Bul
Teşekkürler , daha önce bi tv kanalında (sanırım chasse peche) görmüştüm , bayağıda fiyatı vardı sanırım ama kalın bir telle yapılabilir diye düşünüyorum...
Alkis
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
uzman42 yazdı:Teşekkürler , daha önce bi tv kanalında (sanırım chasse peche) görmüştüm , bayağıda fiyatı vardı sanırım ama kalın bir telle yapılabilir diye düşünüyorum...
Alkis

Ben internette "line dancer" ı birazcık aradım ve 12 $ gibi bir fiyat gördüm .Sanki malzemenin maliyetine ve işçiliğine göre fiyatı biraz fazla gibi geldi bana Hi Bu işi kıvıracak çok arkadaş çıkar içimizden Hadiordan Fikir bile yeterli geldi bana doğrusu.Malzemeyi yapamayan kamışı tuttuğu elinin "işaret parmağına misinanın parmağı kesmesini engelleyecek sentetik kumaş geçirip bu işi kıvırabilir" gibime geliyor.Denemek lazım , şimdilik hepsi havada kalan fikirler bunlarSiyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Güzel fikir, paylaşım içim teşekkürler Bahadır Abi. En uygun zamanda bende deneyeceğim. Alkis
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Tüm dostlara faydalı olur inşallah.İyi dilekleriniz için teşekkürler.

thunderbolt yazdı:Malzemeyi yapamayan kamışı tuttuğu elinin "işaret parmağına misinanın parmağı kesmesini engelleyecek sentetik kumaş geçirip bu işi kıvırabilir" gibime geliyor.
Nedim bunu sen deme bariWinkHerkes derdi de sen demezsin diye ummuştumBaby
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Tüm dostlara faydalı olur inşallah.İyi dilekleriniz için teşekkürler.

Nedim bunu sen deme bariWinkHerkes derdi de sen demezsin diye ummuştumBaby

Happy Niye yaw , ters köşeye mi attım Happy

Para vermeden ve tam olmasa bile aksiyonu anlamak için bedava deneme imkanı olur diye düşündüm Wink Sonuçta incecik kamışla ve elle denemek çok zor olmasa gerek Siyirdim .Zaten aksiyona benzer bir hareket gördükten sonra da aparatın "made in home" üretimi yapılabilir.Deniz kenarında denemeden sonucunu görmek imkansız.Sadece bir fikirdi Hadiordan
Bul
Bu konuyu yeni gördüm...

Bazen misina fazla boşalıp gam yaptığında ,düz sarabilmek için bu aletin takıldığı yerden misinayı el ile tutup ,makinaya sarıyoruz.

Misina zor sarılmasına rağmen denildiği gibi bir titreşim oluyor.Ama misinanın, makineye ,normalden zor sarıldığını gözardı etmemek lazım.Bence makineye çok yakın kullanışsız olur..Uzaklaştıkça hareket sertliği düşer ama kullanımı rahatlaşır..

Tabii denemek gerek..

Konu 4/2009 da açılmış..Bugün 9/2009...Hiç deneyen olmamış mı...????
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  4-6 Bafor-İki Güzel İspendek Bahadır Sarıca 21 4,923 01-12-2011, 11:30
Son Yorum: Salih Reis
  Tahsin abiyle güzel bir gece avı daha 23-12-2009 Bahadır Sarıca 31 6,370 28-12-2009, 01:03
Son Yorum: Albatros-gr
  Güzel bir levrek gecesi(Teşekkürler Tahsin Abi) (13-05-2009) Bahadır Sarıca 47 7,675 18-05-2009, 00:27
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  Güzel bir geziydi(Fransa-Paris 01-08/05/2009) Bahadır Sarıca 38 5,105 13-05-2009, 09:29
Son Yorum: bahriyeli

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi