Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
17-5-2009 levrekci avları 1
ustad yeni sezonun hayırlısı olsun.güzel bir baslangıç yapmıssın.darısı bizim basımıza.Gulumse
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
Nihat kaçan balıklardan sonra bu güzel levreği tutman sevindirici, tebrikler, bu arada koca ustayıda sevindirip aferini kapmışsın..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
sezon güzel açılmış nihat abi bereketli ve afiyet olsun Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
levret üstadına da bu yakışır, sezon açılışı böyle olduğuna göre umarım daha niceleri rastgelir Alkis
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
ergeg yazdı:nihat abi tebrikler,inşallah daha iyilerini tutarsın.bize daha nasip olmadı ,gerçi fazla zaman ayıramadık geçen sezon.bu sene kısmetse senin izinden gitmeye çalışacağım.helal olsun vallahi senin bu levrek sevdanaAlkis
tevfik teknen bıraktığınm yerde aynı bıraktıgın gibi duruyor arada bir gel bi deniz havası al hiç bişey olmasa yemeklik çıkıyor.
teşekkür ederim Gulumse

Tropheus yazdı:nihat abi bundan 3 tane daha olsaydı süper olurdu teşke kaçanlar kaçmasaydı valla buda baya bi iriymiş eline saglık daha bollarına inşallah.
teşekkürler sedat ama ilk 2 nin 1. sine yapacak bişey yoktu kesti aldı 2. için uzun pala kanca takıp tedbiri aldım ama bu seferde kanca takılmadı çekti aldı yemi.

kovboy yazdı:güzel levrek tebrikler
teşekkürler mesut.

kasap100 yazdı:Nihat tebrikler, helal olsun sanaAlkis
Raporunun başlarında iki tane üstüste kaçınca eyvah dedim, sezon açılışı kötü olmuşSnifsinf Ama devamında 2kg 400gr'lık paşayı görünce "levrekçi gene levrekçiliğini yapmış" dedim. Denizde herzaman hazırlıklı olmanın gereğini de, kepçeni yanına alarak göstermişsin. Neyin ne zaman geleceği belli olmazWink Harika, keyifle geçen bir hafta sonu ve av için seni tebrik ediyorum. Afiyet olsun Nihat. Devamı bol olsun. RasgeleAlkisAlkisAlkis
sorma bahadır kepçesiz çıkmayın diye herkese söylüyorum buradan ama ben az daha unutuyordum,aslında unutulmaz çünkü sezon başı kepçe tekneye konur sezon sonu çıkartılır ama bizim tekneyi kullanmıyoruz diye sorun oluyordu,bu hafta bizim tekne indi artık sıkıntı olmaz.
o levrek kepçesiz sudan zor kalkardı hatta kalkmazdı çünkü erkek balık çok hareketliydi havada 2 sallasa gitmişti.teşekkürler darısı başına Seerf
Bul
brösi yazdı:nihat çok güzel bir av olmuş bol şans
teşekkürler hayati abi.

orhanekmekci yazdı:Sezon açılışı bereketli olmuş Nihat.Daha bollarına büyüklerine inşallah afiyet olsunAlkisSeerf
eyvallah orhan abi saolasın hep beraber daha büyüklerine inşallahh Seerf

yycolak yazdı:Üstat uzmanlık alanında yine güzel bir trofe...
Tebrikler.Sezon açılışı bu ise bu yılda levreklerin çekeceği var demektir.
Devamınında neşeli olmasını dilerim.Sağlıklar.
haklısın yalçın abi sezona giriş şükür ki güzel oldu inşallah devamıda daha güzel olacak,teşekkür ederim,saygılar.Smile
balıkcı uğur yazdı:nihat abi sezonu açmışşınsın maşallahAlkis bende 3 haftadır gidiyom ama daha tık yok
küçük geliyo baraj kendini ikiye katlamış yağmurlar la balığın yem ve yer derdi olmayınca oltayada gelmiyoSiyirdim
uğur sizinde sezon ile beraber güzel balıklar geleceğinden eminim,senin raporlarda yakında başlar diye düşünüyorum.teşekkürler rastgele
Bul
Maşallah nihat abicim güzel balık almıssın herzaman rastgelsin bu yaz insallah beraber av yaparız. Alkis
Bul
shipmen yazdı:tebrikler nihat abi yaz sezonunu açmışsın hemde ne açmak devamını bekliyoruz rastgele =) isparin olsa balığada denk gelmişsin fena olurdu fena inş başka sefere buda çok güzel
serdar sabah normalde 15-20 ispari tutar garantiye alırım kendimi ve bu ara çok ispari var ama dalgıçlar ve yunuslar dolayısı ile ispari yoktu olsa güzel olurdu gerçekten.tşekkürler.
u_boy yazdı:ustad yeni sezonun hayırlısı olsun.güzel bir baslangıç yapmıssın.darısı bizim basımıza.Gulumse
saolasın ümit darısı başına Gulumse

Uzun_ahmet yazdı:Nihat kaçan balıklardan sonra bu güzel levreği tutman sevindirici, tebrikler, bu arada koca ustayıda sevindirip aferini kapmışsın..AlkisAlkis
valla reisle tatlı rekabete 1-0 önde başladım ama o devamlı orada oldugundan arayı kapatıp fark atacagından eminim,onada bi fotograf makinesi bırakmam lazım.teşekkürler ahmet abi.

fish or die yazdı:sezon güzel açılmış nihat abi bereketli ve afiyet olsun Alkis
eyvallah murat teşekkürler Seerf
Bul
Rastgele bereketli olsun 2 kilo üzerindeki balık heyecanlandırmış büyük zevk yaşattırmıştır.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Salih Reis yazdı:levret üstadına da bu yakışır, sezon açılışı böyle olduğuna göre umarım daha niceleri rastgelir Alkis
inşallah salih abi saol varol Seerf

FuRkAn * yazdı:Maşallah nihat abicim güzel balık almıssın herzaman rastgelsin bu yaz insallah beraber av yaparız. Alkis
inşallah furkan beraber raporlar göndereceğiz siteye Gulumse

Köksal yazdı:Rastgele bereketli olsun 2 kilo üzerindeki balık heyecanlandırmış büyük zevk yaşattırmıştır.
yaşatmazmı köksal hele erkek balık hareketlide birde üstüne sezonun ilk balıgı olunca heyecanı başkaydı.teşekkürler
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  08\10\2014 levrekci lüferler LeVrEkCi 21 4,324 26-10-2014, 11:39
Son Yorum: mariner8
  09\10\2014 levrekci lüferleri.. LeVrEkCi 25 4,302 16-10-2014, 14:34
Son Yorum: bucalıfikret
  22nisan2014 levrekci 2. tur LeVrEkCi 24 4,007 16-10-2014, 10:57
Son Yorum: LeVrEkCi
  21 mayıs 2014 levrekci avı LeVrEkCi 23 5,351 16-10-2014, 10:56
Son Yorum: LeVrEkCi
  14\08\2014 levrekci avları LeVrEkCi 25 4,787 16-10-2014, 10:53