Yorumları: 4,661
Konuları: 111
Tatil de güzel olmuş,balıklarda.Ellerine sağlık.sargozlar çok çok güzel.Haftaya nasipse
ay varken sargoz'a gitmek farz oldu.(resimlerde güzel olunca iştahlandım.)
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
fiko oo güzel gitmişsin ama her karede bi muz kütlesi komuşsun hayırdır arabın ne demek istediği daha iyi anlaşılıyor .
abi güzel vakit geçirmişsin ALLAH içine sindirsin.ben seni tanıyom akilli adamsın vesselam

gider dimi .
kırmızı balıkta mercan türevi olabilir ,çünkü kaya balığına hiç benzemiyor,etinin güzel olacağı zaten renginden belli
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
AAAAAAAAAAAAh,ah
Benim içinde bir iki gün kalsaydın.Nasıl olsa ben gidemiyorum.
Tatil süper olmuş Kardeş.
Balıklar müthiş.
Kırmızı balık LİPSOS.
Onların siyahlarıda var oralarda hemde çok.Seninki biraz fazla büyümüş.
Tadı güzeldir.Birdahakine tulum çıkartırsın.Bembeyaz.
Afiyet şeker olsun.Allah içine sindirsin.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Fikret reis balıklardan çok tatil cenneti hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim iyi bir dinlenme olmuştur, balıklar içinde afiyet olsun...

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 1,987
Konuları: 27
bereketli ve afiyet olsun abi.güzel bir tatil olmuş anlaşılan.senin adına sevindim
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Fikret abi öncelikle hoşgeldin, özlettin kendini...
Geçirmiş olduğun tatilin güzelliği yüzündeki huzurdan anlaşılıyor.
Çok güzel ve keyifli avlar da yapmışsın.Afiyet olsun.Telefonuna üzüldüm.Değiştirme vakti gelmiş

O da işin tuzu biberi...
Tekrar hoşgeldin

İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 25,969
bucalıfikret yazdı:faruk beyaz köpüğün üstüne ekmek sarıp iğneleri ekmeiğn üzerine sarıyoruz 25 30 mt uzaklaşıp bekliyoruz not. ekmeiğn üzerine sarılan son iğne kesinnikle köpüğe takmıyoruz ekmeğe sıkıştırıyoruz takılan balık cırpındıkca köpük sü üstünde kalıyor bir iki köpük dalıp çıkıyor balık yoruldumu köpük su üztünde bomba sü üstünde duruyor bedensiz . rast gele.
![[Resim: attachment.php?attachmentid=19413&stc=1&...1249218477]](http://www.amatorbalikci.net/attachment.php?attachmentid=19413&stc=1&thumb=1&d=1249218477)
tesekkurler Fikret ..anlasilmistir..
ben onu gorunce,o kancalar asagiya dogru sarkiyor zannetmistim..yani o kopuk mantar gorevi goruyor sandim,sizin sistemde kancalar su yuzeyinde avlaniyor..degisik bir sistem,bizim burada boyle avlanani hic gormedim,zevkli olmasi lazim,sadece bir sorum olacak,ekmegin kabimi?icimi?
Yorumları: 20,389
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Fikret ..anlasilmistir..
ben onu gorunce,o kancalar asagiya dogru sarkiyor zannetmistim..yani o kopuk mantar gorevi goruyor sandim,sizin sistemde kancalar su yuzeyinde avlaniyor..degisik bir sistem,bizim burada boyle avlanani hic gormedim,zevkli olmasi lazim,sadece bir sorum olacak,ekmegin kabimi?icimi?
Fikrete söyledim sanada söyleyeyim;
Ekmekten ziyade peynir tulumundan bir şerit kesip taksan ekmeğin içi veye kabuğu farketmez Farukcum.
O kokuya gelmeyecek balık daha yumurtadan çıkmamıştır.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
maşallah maşallah fiko abim ne kadar güzel bir tatil olmuş raporlar harika mekan harika taze günlük tavalık balık bereketli ve afiyet olsun
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.