Yorumları: 7,454
Konuları: 123
thunderbolt yazdı:Bahadır'cım balığın az olduğu zamanlarda değişik takım denemeleri yapmayı çok seviyorum
Site için teşekkür ederim.Tahminler tutuyor mu bari 
Ben çok verim alıyorum.
Tahminleri %80-90 diyebilirim.
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=10985
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 1,297
Konuları: 18
nedim avda her zaman aradığımızı bulamayabiliriz önemli olan stres atmak daha bereketli avlar için rastgele
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
eşref sürek yazdı:Nedim resimler bende de gözükmüyor ama yazdıklarından güzel bir av günü yaşadığın belli rastgele
Abi çok teşekkür ederim

Aslında fotoları yükledim ama sorunun nerden kaynaklandığını anlamadım
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
FuRkAn * yazdı:Tebrik ederim nedim bey güzel av yaşamışsınız devamını dilerim lüferli avlara diyelim
Teşekkür ederim Furkan'cım

Aslında 1 gün önceden yemci bana "elimde son 4 kilo sardalye kaldı , yarın sabah için lüfercilere verecek balık kalmadı , balıkhanede de yokmuş" şeklinde sinyal vermişti.Ama lodosa rağmen pullu balık avı yapmak istedim

.Ama motor yanaşırken mendireğin ucunda 8-10 kişi gibi az bir rakamda avcı vardı . Güzel kısımdan yer kapma ihtimaline rağmen av sırasında girebileceğim stresi düşünerek yine de niyetine girmedim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Çetin Abi teşekkür ederim

Beni balığın azlığından daha çok dönmek zorunda kalmak strese sokuyor

Hatta ava dalıp 1 saat sonraki motora kalınca azıcık da kalay yedim hanımdan

Ben de senin gibi tam bir deniz aşığıyım

Ayrılmak istemiyorum , bir ton beyaz yalan uydurmak zorunda kalıyorum

Sanki denize değil de meyhaneye gidiyorum
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
nedim raporun güzeligine ve kızlarına yetecek kadar balık tutmana sevindim,bereketli olsun ve afiyet olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
aahmet yazdı:nedim raporun güzeligine ve kızlarına yetecek kadar balık tutmana sevindim,bereketli olsun ve afiyet olsun.
Güzel Abim ilgine teşekkür ederim

Doğrusu yazılarını daha sık görmek isteriz , çocuklardan müsade yok mu daha