Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
17/12/2009 Raporu
thunderbolt yazdı:Bahadır'cım balığın az olduğu zamanlarda değişik takım denemeleri yapmayı çok seviyorumSiyirdim Site için teşekkür ederim.Tahminler tutuyor mu bari Wink

Ben çok verim alıyorum.
Tahminleri %80-90 diyebilirim.

http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=10985
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
nedim avda her zaman aradığımızı bulamayabiliriz önemli olan stres atmak daha bereketli avlar için rastgeleSeerf
Bul
eşref sürek yazdı:Nedim resimler bende de gözükmüyor ama yazdıklarından güzel bir av günü yaşadığın belli rastgele

Abi çok teşekkür ederim Gulumse Aslında fotoları yükledim ama sorunun nerden kaynaklandığını anlamadım Mahcup
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
FuRkAn * yazdı:Tebrik ederim nedim bey güzel av yaşamışsınız devamını dilerim lüferli avlara diyelim

Teşekkür ederim Furkan'cım Gulumse Aslında 1 gün önceden yemci bana "elimde son 4 kilo sardalye kaldı , yarın sabah için lüfercilere verecek balık kalmadı , balıkhanede de yokmuş" şeklinde sinyal vermişti.Ama lodosa rağmen pullu balık avı yapmak istedim Smile .Ama motor yanaşırken mendireğin ucunda 8-10 kişi gibi az bir rakamda avcı vardı . Güzel kısımdan yer kapma ihtimaline rağmen av sırasında girebileceğim stresi düşünerek yine de niyetine girmedim Wink
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Çetin Abi teşekkür ederim Gulumse Beni balığın azlığından daha çok dönmek zorunda kalmak strese sokuyor SiyirdimHatta ava dalıp 1 saat sonraki motora kalınca azıcık da kalay yedim hanımdan Smile Ben de senin gibi tam bir deniz aşığıyım 76 Ayrılmak istemiyorum , bir ton beyaz yalan uydurmak zorunda kalıyorum SiyirdimSanki denize değil de meyhaneye gidiyorum Hadiordan
Bul
thunderbolt yazdı:Abi çok teşekkür ederim Gulumse Aslında fotoları yükledim ama sorunun nerden kaynaklandığını anlamadım Mahcup
Nedim,cep telefonuna bi bak bakalım belki yerini beğenip çıkmamışdırSiyirdim
senin canın sağolsun nedimim,fotoyu görmüş kadar oldumAlkisAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
nedim raporun güzeligine ve kızlarına yetecek kadar balık tutmana sevindim,bereketli olsun ve afiyet olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
thunderbolt yazdı:Çetin Abi teşekkür ederim Gulumse Beni balığın azlığından daha çok dönmek zorunda kalmak strese sokuyor SiyirdimHatta ava dalıp 1 saat sonraki motora kalınca azıcık da kalay yedim hanımdan Smile Ben de senin gibi tam bir deniz aşığıyım 76 Ayrılmak istemiyorum , bir ton beyaz yalan uydurmak zorunda kalıyorum SiyirdimSanki denize değil de meyhaneye gidiyorum Hadiordan
AlkisAlkisAlkisSeerf
Bul
orhanekmekci yazdı:Nedim,cep telefonuna bi bak bakalım belki yerini beğenip çıkmamışdırSiyirdim
senin canın sağolsun nedimim,fotoyu görmüş kadar oldumAlkisAlkisSeerf

Abi önce eklentilerden fotoları yükledim , sonra açıldığı sayfayı "resim al" kısmına kopyaladım.Ben her açtığımda görüyorum.Sanki resmi sadece ben görüyormuşum gibi Hi Hayal mi görüyorum ne SiyirdimBöyle bir şeyi nasıl başardığımı anlamadım Mahcup Ama fotolar halen PC de kayıtlılar Wink
Bul
aahmet yazdı:nedim raporun güzeligine ve kızlarına yetecek kadar balık tutmana sevindim,bereketli olsun ve afiyet olsun.

Güzel Abim ilgine teşekkür ederim Gulumse Doğrusu yazılarını daha sık görmek isteriz , çocuklardan müsade yok mu daha Wink
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yılın ilk raporu.. 2013'ü istavritle karşıladık.. xfisher 20 3,950 02-01-2013, 14:40
Son Yorum: xfisher
  Sazan av raporu muhammed tr 16 2,962 28-08-2012, 11:49
Son Yorum: yycolak
  aylar sonra ilk sazan raporu araphüso26 50 6,331 18-08-2012, 02:01
Son Yorum: araphüso26
  arap ın karaburun raporu araphüso26 65 7,320 22-07-2012, 01:24
Son Yorum: araphüso26
  Tekirdağ Raporu serhat34 13 2,780 23-08-2011, 13:02
Son Yorum: nihatkr
  3 Ağustos Boğaz raporu H.A.R.U.N 25 5,195 09-08-2010, 12:29
Son Yorum: Uzun_ahmet
  tahsinmersin'in17.06.2010 raporu tahsinmersin 24 4,037 28-06-2010, 10:45