Yorumları: 4,661
Konuları: 111
Yorumları: 5,167
Konuları: 120

Tebrikler Tahsin

güzel av çıkarmışınız , bereketli ve afiyet olsun
Yorumları: 289
Konuları: 14
tahsinmersin yazdı:Mustafa kardeşim yem olarak fileto hamsi kullanıyorum.(baş parmağındaki tırnağın kadar)
ya gecenlerde galata koprusune dustu yolum gecerken hızlı hızlı goz attım kovalara genellıkle kefal ve cınekop vardı ve bı cok kısının yanında bırer ıkıser tane ekmek oldugunu gordum heralde ekmeklerı kefal avında kullanıyorlar sende kefal yakaaldıgın ıcın bı sorım dedım acaba sende ekmek mı kullandın dıe.
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
tahsinmersin yazdı:bahadırım gittiğimde hikmet arkadaşım hiç yakalıyamamıştı,oysa şimdi gittiğimde verdiğim taktiklerle 3 iri kefal yakaladı.birgün beraberken kefale denk gelelim senin iş tamamdır.
)
Eyvallah Tahsin abim

İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
mariner8 yazdı:
Tebrikler Tahsin
güzel av çıkarmışınız , bereketli ve afiyet olsun 
sağolasın Ahmet abim,sizlerin avıda bol olsun.
musty34 yazdı:ya gecenlerde galata koprusune dustu yolum gecerken hızlı hızlı goz attım kovalara genellıkle kefal ve cınekop vardı ve bı cok kısının yanında bırer ıkıser tane ekmek oldugunu gordum heralde ekmeklerı kefal avında kullanıyorlar sende kefal yakaaldıgın ıcın bı sorım dedım acaba sende ekmek mı kullandın dıe.
hayır mustafa,ben onları hamsi fletoyla aldım.
Bahadır Sarıca yazdı:Eyvallah Tahsin abim 

Bahadırım, senin gözlerinden öperim.
DİKKAT !!!!!!!!!! cumartesi akşam serdo-recep ben ve sen balık yapabiliriz.