Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
6 Mart 2011 Sakarya balık avı
yycolak yazdı:Şekerler bu ne güzellik.
Allah içinize sindirsin,muhabbetiniz daim olsun.Alkis

Teşekkür ederim şekerim,
Szde bizi aratmıyorsunuz, sizelerinde muhabbetleri daim olsun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Albatros-gr yazdı:dogenin icinde ,guzel muhabbet olmus...Seerf
bir dahakine baliklisina insallah..Affet
bu arada hava da guzelmis herhalde,cunku ogle yemeginde uzerinizde fazla montlar filan yok..
ha unutmadan,bende Bahadir`a katilacagim..
bizim Huseyin hep servis almis..iyi yere tezgah acmis haniSiyirdim

Faruk abi avlandığımız bölgenin rakımı düşük olduğu için biraz hava ılıman o yüzdendir.

Arabıma laf yok götürsün ellemeyin Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
seabasshunter yazdı:Güzel muhabbet olmuş afiyet bal şeker olsun balık olmasada dostluklar harika paylaşım için çok teşekkürler.Seerf

Teşekkürler sağolun..

bucalıfikret yazdı:(çingene tavuğunu.) uzunum buna romon tavuğu diyelimmiSiyirdim
arkadaşlar muhabbetiniz her daim olsun bu kareleri özlemişiz AlkisAlkisSeerf

Sen ne dersen o olsun reisim..

Kamil ILIPINAR yazdı:suyun sesini duymak bile ayrı bir zevk balık vurmamış vurmasın oltam suda bende kenarındayımya bu bile yeter bana Alkis güzel bir gün geçirmişsiniz eskişehir tek kelime ile harikasınızSeerf

Kamil reis aynen öyle valla suyun sesi yetiyor,
Çok teşekkürler sağolasın..
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun arkadaşlar.Gulumse
Eyvallah soğolasın..

turna yazdı:Tavuklar yanmış, arkadaki dere de sardlyamı çıkıyor ?inanmam, akşam vakti bu iş hiç olmadı, havalar ısınsın hızlı trenle gelitrim, güzel bir av yapalım hemde tanışma olur.

Tavukların derisi yansada tam ayar pişiyor mehmet abi,
İstediğin zaman gelebilirsin abi gün problem değil..

Dr.Güner yazdı:amaç stres atmak,en güzel şekilde olmuş.Alkistavuğun pişirme tarifini verirseniz sevinirim

Teşekkürler hocam sağolun..
Sanırım faruk abi vermiş adresi nasıl pişirildiği ile ilgili..
bahriyeli yazdı:oh maşallah dostlar hep birlikte harikasınız.
ortam harika orada olayımda varsın balık çıkmasın. muhabbeti ,sofrası, kalbi zengin arkadaşlarım hepinize selamlar sevgiler.AlkisSeerfAlkis

Eyvallah ismailim teşekkürler,
Balık olsada olur olmasada yeterki gönüller bir olsun çok sağol ismailim..

Lakerda yazdı:Afiyetler olsun dostlar..Alkis
Sağol mehmet abi teşekkürler..
Ne güzel bir org Ahmet abi.. bak işte böyle organizasyonda balık olmasada olur ortam süper..bekliyorum izmirin zamanı geliyor abi.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
eşref sürek yazdı:Yakalanan balığın olmadığı ama amatör balıkçı muhabbetinin olduğu harika bir gün yaşamışsınız
allah muhabbetinizi bozmasın
tavuk biraz yanık olsada lezzeti harikadır umarım
bir dahaki avınızda bol balıklı avlar dilerim rastgele

Amin, allah hepimizin uhabbetini bozmasın..
Teşekür ederim..

emrepasa yazdı:Muhabbetiniz yeter usta.Canınız sağolsun...
Rastgele.

Eyvallah sağolun..

Hamido yazdı:AlkisMuhabbetiniz daim olsun. Çok daha güzellerine inşallah.AffetSeerf
Çok teşekkürler sağolun..
tahsinmersin yazdı:Eskişehir team bunu hep yapıyor.Uzun, ellerin lezzetli galiba,hep sen onları doyuruyon.
imrenilicek bir paylaşım olmuş.hepinize afiyetler olsun.

Sağolasın tahsinim teşekkürler..
Sağlık olsun benim yaptıklarımı çok seviyorlar o yüzdendir.Siyirdim
ustam61 yazdı:AlkisUzun um keyifler keko maşallah.allah muhabbetinizi bozmasın.Balık olmuş olmamış kimin umurunda,kafayı oralarda bir kenara boşalttıysanız ne mutlu size.Es-Es takımına selamlar.yedikleriniz afiyet olsun.balıkta bir sonraki seferde olsun.AlkisSeerf
Ustam sen özendiriyorsun bizi ne yapalım bizde su boyunda buluyoruz kendimizi..
Teşekkürler soğol ustam senide bekleriz bir gün ESES e..
bucalı yazdı:Ne güzel bir org Ahmet abi.. bak işte böyle organizasyonda balık olmasada olur ortam süper..bekliyorum izmirin zamanı geliyor abi.

İzmirin zamanının geldiğinin bende farkındayım, allah nasip ederse inşallah gelmeye çalışacağım..

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  balık yok keyif süperdi mordoğan'da bucalıfikret 37 13,219 17-03-2013, 11:58
Son Yorum: alicengizarda
  Balik az,ama olsun... Albatros-gr 40 4,636 25-03-2012, 20:54
Son Yorum: YaKaMoZ
  Balık yok, KUŞ VAR ! maxtar 42 7,925 23-12-2011, 17:18
Son Yorum: esipahi76
  ufuktan&araphüso Sakar balık avı ufuktan26 42 6,718 01-12-2011, 22:48
Son Yorum: Dr.Güner
  17.03.2011 tahsinmersin tahsinmersin 18 4,729 18-04-2011, 06:29
Son Yorum: yycolak
  Balik bahane,muhabbet sahane Albatros-gr 31 5,108 16-08-2010, 23:38
Son Yorum: Albatros-gr
  levrekci,Balık and Ozan,Tropheus 13 nisan 2010 LeVrEkCi 60 7,259 17-04-2010, 22:53
Son Yorum: mariner8
  levrekci-balık and ozan-tropheus LeVrEkCi 26 4,864 22-01-2010, 13:42
Son Yorum: bestvz
  19-20.12.2009 aliağa ve gencerli balık avı bahriyeli 38 9,204 31-12-2009, 13:58
Son Yorum: tepeli35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi