Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İzmir'lilerin mini organizasyonu....
blue_zaire yazdı:Tekne avcılıgımı buyuk ıhtımal sonlandırdım bundan sonra karadayım Hadiordan

yok bee fevzi her zaman böyle olmaz kaçkere beraber olduk izmirde yaşamadın arada bir oluyorda sen fena yakalanmışsın havaya bunla gheçmiş olsun76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
hava muhalefeti de olsa güzel bir gün ve avcılık olmuşAlkis
Bul
Albatros-gr yazdı:oncelikle gecmis olsun

yapma Fevzi..buna onlem olarak hap larda var....

Yok be abı ne bileyım boyle sallandımmı fena oluyorum butun heyecanım gıdıyor Snifsinf
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:yok bee fevzi her zaman böyle olmaz kaçkere beraber olduk izmirde yaşamadın arada bir oluyorda sen fena yakalanmışsın havaya bunla gheçmiş olsun76

Valla hep oluyordu kamıl abı tekne buyuk olunca yatıyordum hep ara ara artık at çek işine gircem karar verdim Siyirdim
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
hava kötüde olsa av ve sohbet güzel olmuş. gönül orada olmak istiyordu ama kısmet olmadı .bir sonraki avda buluşmak dileğiyle hepinize sevgiler saygılar.AlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
orhanekmekci yazdı:Şimdi konuya başka bir açıdan bakalım.Benim arada bir çıktığım arkadaşımın 7.40 özel teknesi var benimle ava çıktığında şansımıza deyip çıkıyoruzSiyirdimteknesinde av yaptırdığı arkadaşlarının tümüne bu belgeyi çıkartırtmışHappy
özel teknede misafire belge gerekmiyor orhan abi rahat ol Seerf
Bul
blue_zaire yazdı:Tekne avcılıgımı buyuk ıhtımal sonlandırdım bundan sonra karadayım Hadiordan
fevzi teknede mide bulanmaması için öncelikle tekneye tok karınla binme,alkol alma,ve eger bunlara rağmen bulantı oluyorsa haplar var denize açılmadan evvel onlardan al.ozanında bu sorunu var her tekneye binişinde bi ilaç alır sorun olmaz.tekrar geçmiş olsun.
Bul
Tebrikler arkadaşlar balıkçılık,muhabbet,dostluk hepsi birarada güzel bir org.gerçekleştirmişsiniz.
Fevzi sana da geçmiş olsun,hemen pes etme tekne zevki gibi varmı ? Nihat'ın dediği hap meselesini araştır veya denizin kaba olduğu zamanlarda tekne ile çıkma..
Bul

Geçmiş olsun Fevzi.
Seni at-çeke götüreyim bir geceHappy
Gel yaklaş karacı arkadaşWink
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
LeVrEkCi yazdı:fevzi teknede mide bulanmaması için öncelikle tekneye tok karınla binme,alkol alma,ve eger bunlara rağmen bulantı oluyorsa haplar var denize açılmadan evvel onlardan al.ozanında bu sorunu var her tekneye binişinde bi ilaç alır sorun olmaz.tekrar geçmiş olsun.

Fevziyi,org.çıktığımız tekne paklarHappycumartesi günü burda patlayan havada benim teknede olsaydı hali nice olurdu acepSiyirdim
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bilecik 3/5 haziran mini turna organızasyonumuz BABUÇ 16 1,673 30-06-2016, 19:43
Son Yorum: yalova tatar
  mini org izmir/çeşme bucalıfikret 15 2,537 27-06-2014, 23:45
Son Yorum: rusan
  7 Eylül 2013 İzmir Karaburun Salih Reis 20 3,728 16-09-2013, 14:16
Son Yorum: orhanekmekci
  Tek başıma yaptıgım ANTALYA organizasyonu... YaKaMoZ 23 3,533 30-06-2013, 13:27
Son Yorum: YaKaMoZ
  izmir çeşme altı org raporu bucalıfikret 95 9,814 14-07-2012, 19:35
Son Yorum: Krizoberill
  20 - 11 - 2011 İzmir, Urla Salih Reis 24 3,692 26-11-2011, 21:54
Son Yorum: bahriyeli
  Bahtsız ama keyifli İzmir. yycolak 77 8,271 04-09-2011, 00:32
Son Yorum: bucalıfikret
  alel acele izmir show bucalıfikret 140 19,476 04-09-2011, 00:31
Son Yorum: bucalıfikret
  18 Eylül 2010 İzmir Karaburun, Yeniliman Salih Reis 32 6,285 29-09-2010, 10:23
Son Yorum: Uzun_ahmet
  GR Team ile mini organizasyon Dr.Güner 35 5,571 11-06-2010, 13:38
Son Yorum: dincobey

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi