Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
marmaris selimiye tatil bitti
Fikret abi naptın sen yaaaaa, günde 3 oyun balık yemişsin helal valla, tatil gerçekten süper geçmiş. balıklar süper fotolar süper herşey güzel yani. Allah daha güzellerini nasip etsin...
[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
ahhhh be abicim ne bunlar böyle harika içim gitti valla süper süper başka ne denirki keyfin avın ve neşen her zaman böyle güzel olsun selamlar saygılar.rastgele.AlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
maşallah fikret abi süper bir tatil olmuş.mekan gerçekten şahane.marmaris selimiye not olarak alındı.balıklar şahane,masalar dahada şahane,afiyetler olsun abi . paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
tatil güzel ,me kan güzel balıklar, güzel ,resimler güzel ,sen güzelsin fiko abim. hele tavadaki halleri bir başka.. bu kadar güzel resimler için ayrıca teşekkürlerAlkis Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Ya Fiko.....Smile adamı delirtme kardeşimHadiordan o ne güzel albümlük tatil olmuş. Allah içinize sindirsin. Daha keyiflilerine inşallah76
Bul
BABUÇ yazdı:Sen de benim gibi tatilde balığı bırakmıyorsun Fikret Herşey çok güzel olmuş balık manzara resim Ellerine sağlık.Afiyet olsun tüm imkanlarını değerlendirmişsin.
fahrettin abi balık oldumu yerimde sduramıyorum 50 tl masraf yapayım 1tl balık tutayım bana yetiyor teşekkürler.
SerenaY66 yazdı:inşallah fikret abi gelmek görmek ve tabikide balık tutmak isterim.
beklerim ilker balığın belini kırarız.
kaya yazdı:çok güzel tatil olmuş maşaallah.balık deniz rakı hepsinide doyasıya yaşamışsın anladığım kadarı ile sana daha güzel tatiller dilerim...AlkisSeerfAlkis
kaya tatilin bitmesini isrtemedim birde bunun yanında bir hafta boya işi aldım onu yaptım.Hadiordan
murki yazdı:Oofff abicim of. bu kadar güzellik bir arada sergilenirmi, bir de içlerinde sen varsın. Sen tamamen deşarj olmuşsun. Tebrikler, harika resimler için teşekkürler.SeerfAlkis
eyvallah muratım teşekkürler.Alkis
Bul
OZGUR__C yazdı:Fikret abi naptın sen yaaaaa, günde 3 oyun balık yemişsin helal valla, tatil gerçekten süper geçmiş. balıklar süper fotolar süper herşey güzel yani. Allah daha güzellerini nasip etsin
sağol kardeşim balıklar buzdolabına girmeden tavaya girdi.Seerf
[quote=bahriyeli]ahhhh be abicim ne bunlar böyle harika içim gitti valla süper süper başka ne denirki keyfin avın ve neşen her zaman böyle güzel olsun selamlar saygılar.rastgele.
eyvallah ismail bu sene tatilin keyfini tam olarak çıkardım.Seerf
ANTALYALI07 yazdı:maşallah fikret abi süper bir tatil olmuş.mekan gerçekten şahane.marmaris selimiye not olarak alındı.balıklar şahane,masalar dahada şahane,afiyetler olsun abi . paylaşım için teşekkürler.
aytekin sizin oralarıda balık yönünden süper bizim balıkçılardan raporlar geliyor.
araphüso26 yazdı:tatil güzel ,me kan güzel balıklar, güzel ,resimler güzel ,sen güzelsin fiko abim. hele tavadaki halleri bir başka.. bu kadar güzel resimler için ayrıca teşekkürlerAlkis Rose
sağol arabım ben teşekkür ederim
ALTAYLI yazdı:Ya Fiko.....Smile adamı delirtme kardeşimHadiordan o ne güzel albümlük tatil olmuş. Allah içinize sindirsin. Daha keyiflilerine inşallah76
sağol abim benim senin taktiğini kullandım kösteklerde teşekkürler.
Bul
Fikret abicim masallah tatilde her aksam balık, en zengin insanlar bile her akşam balık yiyemiyorlar Siyirdim
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Salih Reis yazdı:Fikret abicim masallah tatilde her aksam balık, en zengin insanlar bile her akşam balık yiyemiyorlar Siyirdim

sağol reis onlar yemesini bilmiyorlar.Bobo
Bul
Reisim tatil derken oda bitti bir aylık süre ne kadar çabuk geçti, çok güzel bir tatil geçirmişsin iyide bir yorgunluk ve stres atmışsındır, balıkçılığa gelince hemen hemen her çeşidinden tutmuşsun ellerine sağlık afiyetler osun..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  17 eylül 2013 selimiye mercan ve karagöz. bucalıfikret 8 1,984 19-09-2013, 00:58
Son Yorum: Cihan Deniz
  selimiye karagöz. bucalıfikret 14 2,871 12-09-2013, 13:01
Son Yorum: Cahit Acun
  marmaris selimiye'den lambuka avı bucalıfikret 33 4,635 21-09-2012, 14:01
Son Yorum: orhanekmekci
  selimiye köyü mercan va lambuka avım. bucalıfikret 9 2,164 21-09-2012, 09:36
Son Yorum: yycolak
  selimiye'den mercan avım. bucalıfikret 21 3,404 17-09-2012, 23:39
Son Yorum: bahriyeli
  tatil maceram maceratorr 20 3,458 05-06-2012, 00:06
Son Yorum: makineci
  selimiye son mercanlar bucalıfikret 28 5,107 27-08-2011, 11:47