Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
maydanozda -4-
orhanekmekci yazdı:Geçen hafta balığa cıkarsam diye Karaburundan taze sardalya almışdım,çıkamayınca benim yemlik oldu tavalıkHappy sardalyanında tam lezzetli zamanıSeerfperşembeye rastgele.yemliklere afiyet olaSeerf

eyvallah babacım.az sonra gereği yapılacak.Seerf
Bul
muhabbetiniz daim olsun mercanları kurutmuşsun sonrada balık yok diyorsun Siyirdim
Bul
yalçın abi mekanın tam olarak nerde isminey otarafa yolum düşünce seninle tanışmak istiyorum
Bul
bucalıfikret yazdı:muhabbetiniz daim olsun mercanları kurutmuşsun sonrada balık yok diyorsun Siyirdim

dur daha başlamadık bile şekerim.Winkteşekkürler.76
Bul
acemi dalgıç yazdı:yalçın abi mekanın tam olarak nerde isminey otarafa yolum düşünce seninle tanışmak istiyorum

menderese bağlı ahmetbeyli maydanoz koy.sen geleceğim de yeter hemen telefonlaşırız kardeşim.0535 816 58 00
Bul
atalar boşuna dememişler neye niyet neye kısmet sizin kısmette yemlik sardalyalar varmışda sizin haberiniz yokmuş Siyirdim yinede yüzünüzdeki gülücükleri hiç bir şeye değişmem varmı hep beraber olarak neşe içinde zaman geçirmek gibisi bir dahaki sefere rastgele sizlere siz beni çağırmayın gopez bile bulamazsınız Hehe bak ereğli istavrite boğuldu Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
o muhabbet yetiyor zaten insana,herşey çok güzel görünüyor,o çapa çekip yer değiştirip tekrar atıp çekmeler varya adamı deli eder.
devamını bekliyoruz serinin SeerfAlkis
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:atalar boşuna dememişler neye niyet neye kısmet sizin kısmette yemlik sardalyalar varmışda sizin haberiniz yokmuş Siyirdim yinede yüzünüzdeki gülücükleri hiç bir şeye değişmem varmı hep beraber olarak neşe içinde zaman geçirmek gibisi bir dahaki sefere rastgele sizlere siz beni çağırmayın gopez bile bulamazsınız Hehe bak ereğli istavrite boğuldu Siyirdim

iki yerdebirden nasıl olacaktın şekerim.hadi hemen atla gel.her zaman baş tacısın biliyorsun.
Bul
LeVrEkCi yazdı:o muhabbet yetiyor zaten insana,herşey çok güzel görünüyor,o çapa çekip yer değiştirip tekrar atıp çekmeler varya adamı deli eder.
devamını bekliyoruz serinin SeerfAlkis

hem nasıl deli olmak.kendi hatamızdan olsa neyse.adam geldi çapayı bizimkinin üzerine attı.seri devam inlşallah.
Bul
yycolak yazdı:hem nasıl deli olmak.kendi hatamızdan olsa neyse.adam geldi çapayı bizimkinin üzerine attı.seri devam inlşallah.
Adam ustaları olta atışından tanımışHappykoskoca denizde nereye gitsin demiHi
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Maydanozda Altaylı*Yalçın*Çakır hoca Show ALTAYLI 72 7,610 15-04-2013, 16:50
Son Yorum: yycolak
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,792 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Maydanozda Şeytan ALTAYLI 80 8,676 01-12-2012, 12:11
Son Yorum: yycolak
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 11,810 22-12-2011, 18:39