Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HARUN--LEVREKCİ--BALIK AND OZAN--DARK DREAM BALIK AVCILIGI--18/10/2007
oh oh oh geberdim gülmekten burhan sana büyük tekne lazım yoksa bizim tekneler iş yapmaz .okudukca sanki bende ordaymışım gibi gülüyorum hanım geldi bu satte ne gülüyon diye bi kaç msj okuttum o bile gülmeye başladı gitti alemsiniz valla sen sen ol ayağın karada olsun anlaşıldı bol bol gitar çalarsın bize
bide serdarın yazdığınada koptum harbi bu akşam iki şişe daha gider
Bul
yalova tatar yazdı:oh oh oh geberdim gülmekten burhan sana büyük tekne lazım yoksa bizim tekneler iş yapmaz .okudukca sanki bende ordaymışım gibi gülüyorum hanım geldi bu satte ne gülüyon diye bi kaç msj okuttum o bile gülmeye başladı gitti alemsiniz valla sen sen ol ayağın karada olsun anlaşıldı bol bol gitar çalarsın bize

bu saatten sonra daha iki şişe, umarım bira falandırSmile)

ama imzanınızdaki değişim muhteşemSmile) eskişehirli bir tatar arkadaşım vardı üniversiteden, o da "etinen rakı tatarın hakkı derdi" sizin her yazınızda aklıma o arkadaş gelir, artık görüşemiyoruz ama sayenizde yadediyorum hayırsızıSmile)
Bul
BalıkcıSerdar yazdı:
DarkDream yazdı:Smile))))) abi ben erkekliğe b.k sürmeyi geçtim yalvarıyorum kenara gidelim mırmır tutalım kenara gidelim mırmır tutalım. kenar mırmır kenar mırmır derken sonunda attırdım kıyaya Big Grin  dayanamadım Serdar abi napayım, bişi görünmüyo deniz dalgalı, tekne yatıyo harun abi sağa ben sola yatınca g.tümden salgılanan adrenalinle köpek balıkları toplandı çok afedersinSmile))

ya bu kadarda açık sözlü olunmaz kardeşimSmile) sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün emiSmile)

şaka bir yana ilk tecrüben kötü olmuş ama, sonradan muhakak zevk almayı başarırsın, yeterki kendini şartlama, hani bir amerikan "atasözü" varya, "..... kaçınılmazsa zevk almaya bak" diye, bir müddet amerikalı gibi düşünmen yeterli.

kaçınılmazlığı yok işte bu olayın ben ordan yırtıyorum. ilk tecrübem kötü değil hiç değil sadece ben yüzme bilmiyorum Smile)))
Bul
iyi bir arkadaşınızmış kiyad ediyorum diyorsunuz
Bul
yalova tatar yazdı:oh oh oh geberdim gülmekten burhan sana büyük tekne lazım yoksa bizim tekneler iş yapmaz .okudukca sanki bende ordaymışım gibi gülüyorum hanım geldi bu satte ne gülüyon diye bi kaç msj okuttum o bile gülmeye başladı gitti alemsiniz valla sen sen ol ayağın karada olsun anlaşıldı bol bol gitar çalarsın bize

erden abi güldüğüne çok sevindim inan. ben bile tekrar tekrar okuyor gülüyorum Smile)))) abi böyle mutlu olmamız ne güzel ya süper keyif alıyorum burdayken. şu söz çok samimi özellikle ; " oh oh oh geberdim gülmekten " puhaha bunu okuyunca koptum var ya koptumm
Bul
oh BoboAlkisBoboAlkisBoboPartsorma şişe elimden düşmesin diye masaya koydum
Bul
yalova tatar yazdı:iyi bir arkadaşınızmış kiyad ediyorum diyorsunuz

evet sizden iyi olmasın iyi bir arkadaşımdı ama okuldan sonra ancak bir kaç sefer görüşebildik, sonra memuriyet işte oradan oraya derken ipler tamamen koptu öylece kaldıSad
Bul
işallah yeniden buluşur görüşürsünüz serdar ne diyim sigara için balkona çıktım az önce hava kapamış denizin üstü kapalı izmit ve istanbul tarafı karanlık bizim av org yatara benziyor ama ya kısmet gebzeden rıfatsair de gelcekti ama işallah hava müsade eder olmadı ark söyler büyük kapalı tekneyi alırız tabii müsaitse
Bul
Nihat Ozan Burhan
Arkadaşlar iyiki varsınız sayenizda bayağı eğlendim
Nihat sağolsun evini yüreğini açtı bize ayrıca teşekkürler
Burhan senide yabana atmamak lazım sayende kıyıda yüzen orca balinaları köpek balıklarını karaya kadar çıkıp burhan kovalayan yunuslarıda öğrenmiş olduk
Burhan bundan iyi deniz bulamazdın deniz çarşaf gibiydi dalganın d si bile yoktu ama sendede mangal gibi yürek varmış tekneye binip 1 saat kadarda olsa bizimle dolaştın
Bul
yahu tamamını okuyunca iyice koptum akşam benim makinede sorun vardı bağlanamadım ama sabah acayip kortum eğlenceli geçmiş toplanmanız ama ikincide alışır bence . iş yerindekiler acayip acayip suratıma bakıyor şimdi onlarada okuyunca dağıldılar burda herkes balığa meraklı olunca konuyada vakıf olabiliyorlar valla hepimiz neşeli başladık güne sayenizde
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19-21 ekim balık and ozan-levrekci avı LeVrEkCi 24 2,911 30-10-2016, 16:15
Son Yorum: yycolak
  3-7/10/2016 mavruşgil,levrekci lüfer avı LeVrEkCi 33 3,207 18-10-2016, 11:08
Son Yorum: turna
  26/09/2016 Haftaiçi akşam balık avı uerol67 21 1,734 30-09-2016, 09:10
Son Yorum: uerol67
  5-15/eylül 2016 levrekci lüfer avları LeVrEkCi 15 1,615 22-09-2016, 21:29
Son Yorum: tahsinmersin
  İstanbul ve Çevresi Balık Raporları BALIK and OZAN 162 46,699 16-08-2016, 00:25
Son Yorum: nurideniz34
  18-22 nisan sarıkanat avı.levrekci. LeVrEkCi 29 2,562 30-04-2016, 17:13
Son Yorum: yycolak
  3-5 kasım 2015 levrekci mavruşgil sarıkanat avı LeVrEkCi 24 2,834 24-11-2015, 10:41
Son Yorum: LeVrEkCi
  ekim 2015 murki-mavruş-levrekci avı LeVrEkCi 37 5,221 27-10-2015, 15:57
Son Yorum: ANTALYALI07
  21-22-23/09/2015 levrekci levrek,lüfer,kırlangıç avı LeVrEkCi 21 3,275 09-10-2015, 22:51
  25-26/09/2015 levrekci levrek ve lüfer avı LeVrEkCi 19 2,700 09-10-2015, 22:40

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi