Yorumları: 3,283
Konuları: 164
dostum siftah senden bereket Allahtan..bende şu aralar planlıyorum eşkinaya gitmeyi..tekeler yavaş yavaş dereye giriş yapıyormuş...mutlaka balık varki tekeler kıyıladı..tam başlama zamanları..senin adına çok sevindim,güzel balıkçılık olmuş..saygılar..sevgiler..rastgele..
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
eren seni kutlarım bıkmadan mücadele edip yemi bulduğun için birde insan nasibinin geleceğini tahmin edebiliyor demekki.o içgüdü insanı dürtüklüyor balık tutacaksın diye.balıklar güzel afiyet olsun ekip güzel dostluklar güzel.cumartesi kısmet olursa bende ufak bir deneme yapmak istiyorum.herkese rast gelsin.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR

İSTAVRİTCİ
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
eren tebrikler özlemiştik eşkina görmeyi daha bollarına rastgele.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Bir dahaki sefere daha büyüklerinide yakalarsın ve fotolarsın inşallah..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 104
Konuları: 6
Tebrikler güzel av olmuş bende cumartesi eşkine ve mırmır sezonunu açacaktım ama hevesim kursağımda kaldı bana yakın sadece galatada var bu balıklar.Onuda adamlar cuma akşamından kapatmışlar yerleri

Yorumları: 249
Konuları: 18
bereketli olmuş güzel balıklar
ÇARŞI TROLE VE KÜÇÜK BALIĞI SALMAYANA KARŞI
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
istavritci yazdı:eren seni kutlarım bıkmadan mücadele edip yemi bulduğun için birde insan nasibinin geleceğini tahmin edebiliyor demekki.o içgüdü insanı dürtüklüyor balık tutacaksın diye.balıklar güzel afiyet olsun ekip güzel dostluklar güzel.cumartesi kısmet olursa bende ufak bir deneme yapmak istiyorum.herkese rast gelsin.
M.Ali abi bir kamışda lüfere yatır göç başlamış her yerde sarıkanat çinekop görmeye başladım
Doktoor şu kaşık işini denemeye başlayın artık
Yorumları: 1,719
Konuları: 82
H.A.R.U.N yazdı:M.Ali abi bir kamışda lüfere yatır göç başlamış her yerde sarıkanat çinekop görmeye başladım
Doktoor şu kaşık işini denemeye başlayın artık
abi yavaş yavaş ağlardan yaprak haberleri geliyor ay sonu kıyılaya bilir
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
11-04-2008, 22:20
(Son Düzenleme: 11-04-2008, 22:23, Düzenleyen: H.A.R.U.N.)
Bölge yoklaması yaparken 9 cm lik rapalaya bağladığım örgü misina koptu gitti bugün rapala havadayken koptı nasıl iş anlamadım rapalamda gitti
Yorumları: 966
Konuları: 69
Eren güzel bir av macerası olmuş,,,
Balıklarda, paylaşımında gayet güzel olmuş,,,
Ben de palamut tuttuğum zaman öperim,,,
ama iskorpiti öpmeyi düşünmek hiç aklıma gelmemişti,,,
Bu bölüme oldukça tebessüm ettim,,,
Sağolasın,,,