Yorumları: 641
Konuları: 17
fish or die yazdı:süper resimler gerçekten harika yerler. Elinize sağlık. geleneksel türkiye organizasyonunun 2. sini seneye sarozda yapalım derim ben.
aslında minik minik organizasyonlar olabilir.gelecek yıl daha büyüğünü ve kapsamlısını yapabiliriz.sezon daha yeni başlıyor.özellikle levrek ve lüfer zamanı bekleriz.eylül den mart ayına kadar
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
white gull 17 yazdı:aslında minik minik organizasyonlar olabilir.gelecek yıl daha büyüğünü ve kapsamlısını yapabiliriz.sezon daha yeni başlıyor.özellikle levrek ve lüfer zamanı bekleriz.eylül den mart ayına kadar

hocam benim eşim gelibolulu aranızdaki mesafede 40-45 dk. kadarmış öğrendim hemen

o yüzden sıkça o taraflara geliyoruz mutlaka uğramak isterim.

minik org. dışında yapacağımız geleneksel büyük türkiye org. 2. si için çok ideal bir ortam. Tekrar teşekkürler misafirperverliğiniz için.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
white gull 17 yazdı:2. organizasyon için hep beraber kollektif bir çalışma yapalım.çanakkaleye geldiğiniz zaman da ali abini ararsın kapımız her zaman açık
Hocam sağolun varolun teşekkür ederim. İnşallah yolumuz düşer fırsatımız olur sizlerle tanışma fırsatı bulurum. Org. içinde konuyu derinleştirelim biara
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 123
Konuları: 10
merhaba arkadaşlar eğer bu mini org ise şöyle detaylı bir orgu tahmin edemiyorum.eğlence dostlu balık avı ne ararsanız var bu org da tebrikler bir dahaki orgda işlerim uygun olur aranızda olurum.
hürriyet elçin
A rh+
kocaeli
Yorumları: 641
Konuları: 17
fish or die yazdı:Hocam sağolun varolun teşekkür ederim. İnşallah yolumuz düşer fırsatımız olur sizlerle tanışma fırsatı bulurum. Org. içinde konuyu derinleştirelim biara 
çok iyi olur şimdi ali abine söyledim telefonda bu konuyu nihatla konuşun yönlendirsin sizi dedi bakalım iyi bir organizasyon çıkartırız umarım
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
ali bey eşi ve oğuları sarozdan güzel resimleri görüntelyip bizlerle paylaştıgı için teşekkür ederim,şehitlik olsun denizi ve kumsalı gezilip görülecek ve balık çeşidinin bol oldugu yerlerdir,en son 2005 de gezip gökce adada kaldım,gidemeyen arkadaşlara gitmek isterlerse tavsiye ederim.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul