Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 günlük mini organizasyon
fish or die yazdı:süper resimler gerçekten harika yerler. Elinize sağlık. geleneksel türkiye organizasyonunun 2. sini seneye sarozda yapalım derim ben.
aslında minik minik organizasyonlar olabilir.gelecek yıl daha büyüğünü ve kapsamlısını yapabiliriz.sezon daha yeni başlıyor.özellikle levrek ve lüfer zamanı bekleriz.eylül den mart ayına kadar
Gulumse
Bul
white gull 17 yazdı:aslında minik minik organizasyonlar olabilir.gelecek yıl daha büyüğünü ve kapsamlısını yapabiliriz.sezon daha yeni başlıyor.özellikle levrek ve lüfer zamanı bekleriz.eylül den mart ayına kadar
Gulumse

hocam benim eşim gelibolulu aranızdaki mesafede 40-45 dk. kadarmış öğrendim hemen Smile o yüzden sıkça o taraflara geliyoruz mutlaka uğramak isterim. Gulumse minik org. dışında yapacağımız geleneksel büyük türkiye org. 2. si için çok ideal bir ortam. Tekrar teşekkürler misafirperverliğiniz için.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
daha neler var neler valla levrek zamanı orada 2 gün geçirmek şart oldu Gulumse

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
üzerinde durduğum tekne ali abilere ait düşünsenize türkiye organizasyonunda 50-60 kişi o tekneyle balık peşinde olduğumuzu Siyirdimben düşünemiyorum.Gulumse

Bul
fish or die yazdı:hocam benim eşim gelibolulu aranızdaki mesafede 40-45 dk. kadarmış öğrendim hemen Smile o yüzden sıkça o taraflara geliyoruz mutlaka uğramak isterim. Gulumse minik org. dışında yapacağımız geleneksel büyük türkiye org. 2. si için çok ideal bir ortam. Tekrar teşekkürler misafirperverliğiniz için.
2. organizasyon için hep beraber kollektif bir çalışma yapalım.çanakkaleye geldiğiniz zaman da ali abini ararsın kapımız her zaman açıkGulumse
Bul
hava çok kuvvetli poyrazdı o nedenle 2. gün yani dün tekneyle çıkmadık bu resimlerdeki koya gidip hem olta attık hem denize girdik her yeri cennet sarozun.

Bul
white gull 17 yazdı:2. organizasyon için hep beraber kollektif bir çalışma yapalım.çanakkaleye geldiğiniz zaman da ali abini ararsın kapımız her zaman açıkGulumse

Hocam sağolun varolun teşekkür ederim. İnşallah yolumuz düşer fırsatımız olur sizlerle tanışma fırsatı bulurum. Org. içinde konuyu derinleştirelim biara Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
merhaba arkadaşlar eğer bu mini org ise şöyle detaylı bir orgu tahmin edemiyorum.eğlence dostlu balık avı ne ararsanız var bu org da tebrikler bir dahaki orgda işlerim uygun olur aranızda olurum.Alkis
hürriyet elçin
A rh+
kocaeli
Bul
fish or die yazdı:Hocam sağolun varolun teşekkür ederim. İnşallah yolumuz düşer fırsatımız olur sizlerle tanışma fırsatı bulurum. Org. içinde konuyu derinleştirelim biara Smile
çok iyi olur şimdi ali abine söyledim telefonda bu konuyu nihatla konuşun yönlendirsin sizi dedi bakalım iyi bir organizasyon çıkartırız umarımGulumse
Bul
ali bey eşi ve oğuları sarozdan güzel resimleri görüntelyip bizlerle paylaştıgı için teşekkür ederim,şehitlik olsun denizi ve kumsalı gezilip görülecek ve balık çeşidinin bol oldugu yerlerdir,en son 2005 de gezip gökce adada kaldım,gidemeyen arkadaşlara gitmek isterlerse tavsiye ederim.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2 günlük Zonguldak Avım HK-18 19 3,329 03-12-2014, 16:28
Son Yorum: serdal76
  mordoğan mini org bucalıfikret 44 6,622 03-01-2013, 21:26
Son Yorum: ALTAYLI
  2 günlük av bucalı 76 7,477 16-08-2011, 21:34
Son Yorum: yycolak
  5 günlük bir rapor HIDIR 28 4,036 02-09-2008, 10:27
Son Yorum: doktor