Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
köstek bağı
Lakerda yazdı:Osman iğneye bir de yemin ağırlığı gelecek, güzel duruyor,en azından bedenden açıkta bir yay oluşuyor.Ben az evvel köstek misinasını iğneli denedim.halkadan geçti.Tabiki çaparide tercih edilmez ama iki-üç iğneli takımda uygulanabilir.Dağarcığımızda bulunsun.Arkadaşlarımızın tercihine kalmış artık..

evet abi fazla bilgi göz çıkarmaz..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
dostlar bilgiler çok güzel ve faydalı,bağlama çeşitleri artıyor,amaç en sağlamını bulmak tabiki.hangi balık, hangi takım,hangi köstek düğümü.her tür balık avı takımıda farklı bağlama şekilleri daha verimli av yapar bence.bilgiler için teşekkürler...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Aytekin güzel bir söz vardı biryerlerde; nerede okuduğumu şimdi unuttum.Şöyle bir şeydi,birebir hatırlamıyor olabilirim :

''Ben de 1 lira vardı sende de.Paralarımızı değiştik yine 1'er liramız oldu,
Ben de bir bilgi vardı sende de.Bilgilerimizi değiştik,bilgimiz arttı..''
Bul
tomy77 yazdı:nası imkansız abi olurmu hiç msinayı zaten kesiceksin makaradan göz kararı sonra takımını oluşturacaksın tabi bu çapari bağlarken zorluk çıkara bilir bugün kullandım gayet başarılı yemli takımda yarın resimli anlatım yapıcağım..
Osman ben makarayı kesmeden devam eden bir çapari için konuştum misinayı kesersen tabiiki iğnelerin bağlı olduğu kısım değilde boş olan taraftan geçirebilirsin ama evde yapılabilecek bir düğüm kötü hava koşullarında uğraştırır biraz
Bul
Paylaşıma teşekkürler ilk resimde kopan misinanın birbirini kesmemesi için kullandığımız düğüm yöntemi finali gibi anlaşılıyor. Çok az bir değişiklik ile kösteği havada tutması çok iyi özellikle dip avları için ideal
Bul
teşekkürler osman deneyeceğimAlkis Alkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Osman ben makarayı kesmeden devam eden bir çapari için konuştum misinayı kesersen tabiiki iğnelerin bağlı olduğu kısım değilde boş olan taraftan geçirebilirsin ama evde yapılabilecek bir düğüm kötü hava koşullarında uğraştırır biraz

even abi kötü hava koşullarında elin pratik olmalı ve zula bi yerde yapmalısın rüzgar almayan..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
osman şuna bi video yapsanda yavaş bir çekimle daha iyi anlasak yada mehmet abi biriniz el atsanız şu videoya çok seviniriz.
paylaşım için teşekkürler arkadaşlar birde video harika olur.
Bul
İstediğin video olsun Nihat buyur işte video :Gulumse
http://www.amatorbalikci.net/showthread....post119555
Bul
paylaşım için teşekkürler..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Köstek bağlama-Video (Düğümsüz) Lakerda 18 16,883 07-12-2012, 01:46
Son Yorum: dagistan
  Köstek bağı-2 (Bedene dik) Video Lakerda 59 23,122 09-10-2011, 02:15
Son Yorum: xfisher