Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
artık balonumuzda var
thunderbolt yazdı:Orhan Abim bereketli olsun Seerf Maşallah güzel av yapmışsın Alkis Senin tepsi artık forumumuzun vazgeçilmezi oldu Wink Bu balon balığının Çanakkale Boğazını geçip Gelibolu açıklarında yakalandığını duymuştum geçen yaz.Ancak soğuk suyu seven bir balık değil bildiğim kadarıyla.Yani bizim sularda akın balığı olur çıkar bu mahlukat Happy Bir de dua edelim de lüfer hep bol olsun , bu balığın üstesinden ancak lüfer gibi canavar sürüleri gelir Affet
Tepsinin yarışmalara katılma zamanı geldi deseneSiyirdimNedim bu kanca kesme olaylarını suların en soğuk olduğu mart ayındada yaşamışdım balık yaşam alanı bulunca uyum sağlıyor anlaşılan.Lüferi bilmem ama olan bizim kalamarlarla ahtapotlara olacakSnifsinfrasgele.
Bornova - izmir
Bul
ekmekçi güzel av yapmışsın ,Alkis balonlar gelsin yaw bizde şişirip şişirip uçururuz .Hadiordan şaka bi tarafa çanakkleyi geçerse vay halimizeSnifsinf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bucalıfikret yazdı:orhan abi bize nezaman afiyet olacakBoboSeerf
Sanada yakında afiyet olsun derim sevgili kardeşimBoboSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhan abim son resim çok güzel çiçekli ve bol çeşitli afiyet olsun şu balonlar için ne diyelim israil sazanı gibi her yere yerleşecekler galiba hayırlısı olsun rastgele .
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Hakikaten de doğru söylüyorsun Abi , Kalamarlara yazık olur Snifsinf İnşallah fazla ısınmazlar bizim sularımıza Affet
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Orhan kaptan bu küresel ısınma devam ederse maf halimiz Nayirolamazbereket daha bizim buralarda balon balığı görülmedi neyse sonu hayırlı olsun
Tebrikler yine güzel çeşit yapmışsın Alkis
Bul
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlarAlkisrasgele.
Bornova - izmir
Bul
Orhan nereden çıkardın bu korkulu rüyayı allah korusun gerçek oluyor galiba. Bu arada ahtopotu boğmuşsun afiyetle
Bul
ALTAYLI yazdı:Orhan nereden çıkardın bu korkulu rüyayı allah korusun gerçek oluyor galiba. Bu arada ahtopotu boğmuşsun afiyetle
Ercan ne yazıkki rüya değil gerçek,bundan sonra bu balıkla işimiz var.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
Orhan abi balon dedigin eti zehirli veya toksinli olan balik degil mi...Eger o ise bizim burada ona yunanca//lagokefalos//yani tavsankafa diyolar...ben sahsen daha tanismadim...NayirolamazNayirolamazNayirolamaz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Artik 3 sirti Albatros-gr 79 8,589 22-04-2010, 09:55
Son Yorum: yycolak
  lüfer artık marmarada KILIÇ 26 4,270 04-08-2007, 17:13
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi