Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yeni makina aldım
tamam yarın bu makineyi soruyorum süleyman abiye bulsun getirtsin bi şekilde artık.teşekkürler arkadaşlar Gulumse
Bul
BALIK and OZAN yazdı:surf kafa olmaması problem değil biraz fark eder ama işini fazlasıyla görür.tabanı doldur ama 3/1 ini.035ile.3/2 si 0.30mm olsun..fişşek gibi asıl asılabildiğin kadar..bende alıcam bu makinadan.yanınada extrem kamış aldınmı iş tamam..gönül ister shımano ama gücüm yetmiyor.bence bu makinayı al,birolun dediği gibi 80 lik kafa olsun..

Ozan aslında shimano makineler alınabilecek ölçüdeydi fiyatları bu kur yükselmeden önce. şimdi çok pahalı oldular maalesef. benim makine 450 liraydı şimdi oldu 685 lira.
Nihata önerdiğim Shimano SpinJoy 200 liraydı şimdi 330 lira olduSad
Bul
hayırlısı olsun nihat abi epey zorlayacak seni makina işi Gulumse
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
hiç işim olmaz makinala bicimSmile bence seninde işin olmasınSmile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalı yazdı:hiç işim olmaz makinala bicimSmile bence seninde işin olmasınSmile
ya barış aslında işim olmaz teknede hele hiç işim olmaz ama yılın çoğu istanbulda geçiyor ya istanbula bi tekne getireceğim ya daha kolayı olan bogazda olta atacagım,tekne işi zor bari kenardan oltam iyi olsun.
benim iş ev arası 7-8 km bogazdan gidip geliyorum dolayısı ile her an av yapabilir durumdayım bana şart yani Gulumse
Bul
amcaoğlu güzel günlerde kullanman dileğiyle. Bende Hüseyin gibi fiatını merak ettim. Rastgele.
Bul
Dostum hayırlı uğurlu olsun bende de AERLEX XS SURF 7000 shimano var bende çok memnun um bence kıy paraya shimano al makina derdinden kurtulursun .
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
nihat hayırlı olsun kulanmadan öğrenemesin herhalde herkese göre değişiyor makina.
Bul
murkican yazdı:amcaoğlu güzel günlerde kullanman dileğiyle. Bende Hüseyin gibi fiatını merak ettim. Rastgele.
fiatı yazdım yukarıda amcaoğlu Gulumse 100-200 tl arası değişiyor hangisini alacagıma karar vereyim onun fiatını yazarım ama süleyman abi 20-30 tl arası indirim yapıyor.
oktayın reklam parası alacagı var maslak avdan ona karşılık ben makine alıyorum parayı ben oktaya gönderdim.
eren dostum shimano için daha zamanım var ben makinelere iyi bakamıyorum birde arabada gezdiriyorum 1-2 sene daha kıyı balıkçılıgına alışayım o zaman alacagım inşallah iyi bir makine.
ozanla aldıgımız kamış ve makineyi görsen kızarsın bana daha 2 senelik bile değil kamış ama yeni kamış lazım o haldeler.
anlayacagın mercedese binmeklik değilim ben kıymet bilmem yazık olur makineye Gulumse
Bul
okuma salina yokmuş daha dogrusu 65 lik varmış ben bluehawk ile değiştirmeyi düşünüyorum.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bu Makina İçin Tavsiye Avcı Altan 6 2,911 15-04-2015, 19:17
Son Yorum: LeVrEkCi
  Yeni Aldığım Makine DeLi_KuRT 12 2,986 24-03-2013, 02:50
Son Yorum: oguzcanagca
  MAKİNA BAKIMI güray 19 9,514 22-06-2010, 15:54
Son Yorum: murockt
  makina bakımı tomy77 16 5,534 27-04-2008, 21:05
Son Yorum: balıkoltası
  güzel makina... ceyhan balık 16 7,006 10-08-2007, 21:47