04-05-2009, 23:38
Bereketli olsun irilerinden ancak 2 tane alabildim dün sabah Rüzgar geliyor bakalım durumlar nasıl olucak rastgelsin
Boğaziçi'nin Sarıkanatları-37
|
04-05-2009, 23:38
Bereketli olsun irilerinden ancak 2 tane alabildim dün sabah Rüzgar geliyor bakalım durumlar nasıl olucak rastgelsin
04-05-2009, 23:45
balıkoltası yazdı:Herhalde en masraflı yeri iğneleri olurArtık okadarda olsun hem ovner gibi iğne kullanmıyorum iğne çok keskin ama deliği deldiği gibide çıkabiliyor channel kullanıyorum olmadı eski mustad buluyorum yenileri hoş değil
04-05-2009, 23:54
FuRkAn * yazdı:Bereketli olsun irilerinden ancak 2 tane alabildim dün sabah Rüzgar geliyor bakalım durumlar nasıl olucak rastgelsinSağol Furkan. Sanada rastgele. H.A.R.U.N yazdı:Artık okadarda olsun hem ovner gibi iğne kullanmıyorum iğne çok keskin ama deliği deldiği gibide çıkabiliyor channel kullanıyorum olmadı eski mustad buluyorum yenileri hoş değil Beyaz parlak vmc ler var spotta, onlar güzel. birde şu spiderların iğneleri çok keskin ve damaklı ![]()
05-05-2009, 00:19
balıkoltası yazdı:Sağol Furkan.Adamlar yıllarca iğne yapmışlar ama bir damak işini çözememişler
05-05-2009, 00:42
Birol arkadaşım tebrik ederim çok güzel balıkçılık yapmışsın . her zamanki gibi ayrıntılı takım paylaşımın için de teşekkür ederim eline koluna sağlık saygılar.
![]() ![]()
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Birolcum,Harikasın tebrikler.
![]() Kapmışsın denizlerin Prenseslerini. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
05-05-2009, 08:47
birol tebrikler artık lüfere kaçıyor sarıkanatlar neredeyse bereketli ve afiyet olsun havalar böyle olursa 40 ı geçersin kesin seride
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
05-05-2009, 08:48
tebrikler birol güzel av yapmışsın.eline koluna bileğine sağlık.
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar.. Nietzsche
05-05-2009, 10:26
doktor yazdı:Birol arkadaşım tebrik ederim çok güzel balıkçılık yapmışsın . her zamanki gibi ayrıntılı takım paylaşımın için de teşekkür ederim eline koluna sağlık saygılar.Teşekkürler Doktor. Saygılar, rastgele. yycolak yazdı:Birolcum,Harikasın tebrikler.Teşekkürler Yalçın Bey. ![]() fish or die yazdı:birol tebrikler artık lüfere kaçıyor sarıkanatlar neredeyse bereketli ve afiyet olsun havalar böyle olursa 40 ı geçersin kesin serideTeşekkürler Murat. İnşallah diyelim ![]() Rastgele. u_boy yazdı:tebrikler birol güzel av yapmışsın.eline koluna bileğine sağlık.Teşekkürler Ümit. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|