Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Salih Reis yazdı:Ahmetcim hayırlısı olsun, bir isteğiniz olursa yardımcı olmaya hazır olduğumuzu bilmenizi isterim.
Biraz uzak Bornova dayım ama elimden geldiği ölçüde yardımcı olmaya çalışırım.
mezuniyetini görmek nasip olsun insallah 
Çok teşekkürler sağol salih biliyorum yardımlarınızın geleceğini inşallah nasip olur...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
murki yazdı:Allah zihin açıklığı versin, hayırlı uğurlu olsun, yeğenim biraderin gibi duruyor maşallah.
Muratçığım çok sağol, ee genler büyüyor haliyle birader gibi duruyoruz..
cesuryürek77 yazdı:Hayırlısı olsun Ahmet Abi
Muhammet çok teşekkürler..
turna yazdı:Hayırlı olsun,tebrikler,allah zihin açıklığı versin.
Mehmet abi teşekkürler..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
fish or die yazdı:ahmet abi rüzgar gibi geçmişsin izmirden, hayırlı uğurlu olsun daha öncede belirttim çok güzel bir semtte çok kaliteli bir okul inşallah diplamasınıda buaradan beraber alırız, buarada benim cebi hemen yazdır ahmet abi 7 gün 24 saat açık ve arayabilir her konuda
Çok teşekkür ederim murat inşallah diploma töreninde izmir teamle beraber oluruz..
yalova tatar yazdı:uzunum hadi hayırlısı olsun tolga yada başarılar
ALLAH zihin açıklığı versin.ama kayıt için erken değilmiydi.bizimkiler 10 ağustota başlıyo bolu izzet baysal ünv
Tatarım kayıt yaptırmadık öngörüşme yapmaya gittik, biliyorum daha kayıtlara var o zaman tekrar gideceğiz..
Sizinkide hayırlı olsun şimdiden..
Ege yazdı:hayırlısı olsun ahmet abi..
Çok sağol ege teşekkürler..
Yorumları: 2,905
Konuları: 44
hayırlı olsun ahmet abim darısı başımıza inşallah
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
uzunum izmire hoşgeldin görüşemedik bende yoktum tolga kardeşimize elimizden geldiğince yardımcı oluruz yeterki yerleşsin cep 24 saat açık 0532.465.98.29
balıkcı uğur yazdı:hayırlı olsun ahmet abim darısı başımıza inşallah
İnşallah uğurcuğum inşallah..
bucalıfikret yazdı:uzunum izmire hoşgeldin görüşemedik bende yoktum tolga kardeşimize elimizden geldiğince yardımcı oluruz yeterki yerleşsin cep 24 saat açık 0532.465.98.29
Sağlık olsun inşallah bundan sonra görüşürüz, telefonun kayıtlı biliyorum elinizden geleni yapacağınızı çok teşekkür ediyorum..