Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
17/12/2009 Raporu
Abi hatta fotolar normalden biraz büyük görünüyor , onu da başaramamışım anlaşılan Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Güzel Abim ilgine teşekkür ederim Gulumse Doğrusu yazılarını daha sık görmek isteriz , çocuklardan müsade yok mu daha Wink

evet nedim haklısın bir seneye yakın belki belki yazı yazmıyorum,bazı sıkıntılar oluştu,fakat dün oğlum askerden teskeresini alıp hayırlısıyla vatani görevini yapıp döndü evin neşesi yerine geldi,tabiki beni cok mutlu etti,iyi dileklerin için treşekkür ederim.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
Nedim senin de av raporunu görmek güzel de resimler de olaydı keşke....
Bereketli olsun..
Fotolarının boyutları yaklaşık en fazla 500 kb.olmalı ki yükleyebilesin.Daha büyük boyuttakileri sistem kabul etmiyor.Belki yüklenememe nedeni budur.Bu linkte http://www.amatorbalikci.net/forumdisplay.php?f=261 resim ekleme,resim küçültme gibi yardımcı olacak konular var.Bir göz at istersen..
Rastgele..
Bul
Lakerda yazdı:Nedim senin de av raporunu görmek güzel de resimler de olaydı keşke....
Bereketli olsun..
Fotolarının boyutları yaklaşık en fazla 500 kb.olmalı ki yükleyebilesin.Daha büyük boyuttakileri sistem kabul etmiyor.Belki yüklenememe nedeni budur.Bu linkte http://www.amatorbalikci.net/forumdisplay.php?f=261 resim ekleme,resim küçültme gibi yardımcı olacak konular var.Bir göz at istersen..
Rastgele..

Abi 24 saate becerdim galiba bu işi Siyirdim Oldu mu ki ? Hi
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Abi 24 saate becerdim galiba bu işi Siyirdim Oldu mu ki ? Hi
Tamam Nedim işte budur..
Daltonlar gibi dizmişsin balıkları,fotolu rapor bir başka güzel..[Resim: icon7.gif]
Bul
thunderbolt yazdı:Abi söz en azından lüfer avı yapıp yayınlayacağım . Çok sıkıntılı oluyor , kalabalık filan Wink Levrekleri bekliyoruz ama havalar hala sıcak gidiyor Baby Kısmetse bugünlerde gece sahte ile levrek denemeleri yapacağım.Gündüzleri çocuğu okula götür getir derken Saat 15'den önce ava çıkma şansım olmuyor.Bu gün okula gitmedi saat 16 da doktora randevumuz vardı.Yoksa yemleri kendim bitirecektim Smile Herhalde 1-2 lüfer alma şansım olabilirdi.Çünkü çinekop ve lüfer farklı zamanlarda nöbetleşe meraya giriyorlardı Siyirdim

inşallah kardeşim senden güzel lüfer raporları bekliyorum.yazılarından sezinlediğim kadarıyla sende iyi cevherler var,balıkların takibi olsun olta çeşitleri olsun,hava durumları olsun,bayağı bi yol almışa benziyon,fırsatları değerlendirip bi balığa gitsen belini kıracaksın gibime geliyor.
bir dahakine sana bol şanslar bol avlar.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:inşallah kardeşim senden güzel lüfer raporları bekliyorum.yazılarından sezinlediğim kadarıyla sende iyi cevherler var,balıkların takibi olsun olta çeşitleri olsun,hava durumları olsun,bayağı bi yol almışa benziyon,fırsatları değerlendirip bi balığa gitsen belini kıracaksın gibime geliyor.
bir dahakine sana bol şanslar bol avlar.Gulumse

Abi övgülerine teşekkür ederim Gulumse Büyüklerimizden daha öğrenecek çok şey ve alınacak çok yolum var . Ama denizi seyretmenin , aklının oltanın ucunda olmasının zevki yetiyor 76 Balık olsun olmasın , çocuklar "baba bu balık nasıl yerlerde yaşıyor , ne yiyor ? " diye sorduklarında aldığım zevki kelimelere sığdıramam Smile
Bul
Tebrikler Nedim,sonunda başarmışsınAlkisbu boydaki karagöz kıyıya alıncaya kadar iyi keyif vermişdirSeerfbirdaki avlarında daha bollarına,büyüklerine inşallahGulumse
Bornova - izmir
Bul
aahmet yazdı:evet nedim haklısın bir seneye yakın belki belki yazı yazmıyorum,bazı sıkıntılar oluştu,fakat dün oğlum askerden teskeresini alıp hayırlısıyla vatani görevini yapıp döndü evin neşesi yerine geldi,tabiki beni cok mutlu etti,iyi dileklerin için treşekkür ederim.
Ahmet abicim gözünüz aydın, hayırlısı olur inşallah. Bu arada Nedime katılmamak mümkün değil, Erol abide,sende çok özlettin kendini.Gulumse
Bul
orhanekmekci yazdı:Tebrikler Nedim,sonunda başarmışsınAlkisbu boydaki karagöz kıyıya alıncaya kadar iyi keyif vermişdirSeerfbirdaki avlarında daha bollarına,büyüklerine inşallahGulumse

Abi aslında avdan gelip direk deniz suyundan geçirip buzdolabına attığım için balıkların biraz beli bükülmüştü ,elle düzelttim Siyirdim Hatta bir tanesinin üstünde yosun parçası kalmış . Ama balıkların beti benzi atmıştı fotoğraf çekene kadar Happy Yalnız karagöz hakikaten zevkli oldu da sargoz beni çok şaşırttı , hiç kafa atmadı bile Hi İğneyi çeneye değil de dudağına taktırmışım , herhalde ondan olsa gerek 76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yılın ilk raporu.. 2013'ü istavritle karşıladık.. xfisher 20 3,935 02-01-2013, 14:40
Son Yorum: xfisher
  Sazan av raporu muhammed tr 16 2,946 28-08-2012, 11:49
Son Yorum: yycolak
  aylar sonra ilk sazan raporu araphüso26 50 6,325 18-08-2012, 02:01
Son Yorum: araphüso26
  arap ın karaburun raporu araphüso26 65 7,313 22-07-2012, 01:24
Son Yorum: araphüso26
  Tekirdağ Raporu serhat34 13 2,778 23-08-2011, 13:02
Son Yorum: nihatkr
  3 Ağustos Boğaz raporu H.A.R.U.N 25 5,193 09-08-2010, 12:29
Son Yorum: Uzun_ahmet
  tahsinmersin'in17.06.2010 raporu tahsinmersin 24 4,030 28-06-2010, 10:45