Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Abi hatta fotolar normalden biraz büyük görünüyor , onu da başaramamışım anlaşılan
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
thunderbolt yazdı:Güzel Abim ilgine teşekkür ederim Doğrusu yazılarını daha sık görmek isteriz , çocuklardan müsade yok mu daha 
evet nedim haklısın bir seneye yakın belki belki yazı yazmıyorum,bazı sıkıntılar oluştu,fakat dün oğlum askerden teskeresini alıp hayırlısıyla vatani görevini yapıp döndü evin neşesi yerine geldi,tabiki beni cok mutlu etti,iyi dileklerin için treşekkür ederim.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Nedim senin de av raporunu görmek güzel de resimler de olaydı keşke....
Bereketli olsun..
Fotolarının boyutları yaklaşık en fazla 500 kb.olmalı ki yükleyebilesin.Daha büyük boyuttakileri sistem kabul etmiyor.Belki yüklenememe nedeni budur.Bu linkte http://www.amatorbalikci.net/forumdisplay.php?f=261 resim ekleme,resim küçültme gibi yardımcı olacak konular var.Bir göz at istersen..
Rastgele..
Lakerda yazdı:Nedim senin de av raporunu görmek güzel de resimler de olaydı keşke....
Bereketli olsun..
Fotolarının boyutları yaklaşık en fazla 500 kb.olmalı ki yükleyebilesin.Daha büyük boyuttakileri sistem kabul etmiyor.Belki yüklenememe nedeni budur.Bu linkte http://www.amatorbalikci.net/forumdisplay.php?f=261 resim ekleme,resim küçültme gibi yardımcı olacak konular var.Bir göz at istersen..
Rastgele..
Abi 24 saate becerdim galiba bu işi  Oldu mu ki ?
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
thunderbolt yazdı:Abi 24 saate becerdim galiba bu işi Oldu mu ki ?  Tamam Nedim işte budur..
Daltonlar gibi dizmişsin balıkları,fotolu rapor bir başka güzel..
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
tahsinmersin yazdı:inşallah kardeşim senden güzel lüfer raporları bekliyorum.yazılarından sezinlediğim kadarıyla sende iyi cevherler var,balıkların takibi olsun olta çeşitleri olsun,hava durumları olsun,bayağı bi yol almışa benziyon,fırsatları değerlendirip bi balığa gitsen belini kıracaksın gibime geliyor.
bir dahakine sana bol şanslar bol avlar.
Abi övgülerine teşekkür ederim  Büyüklerimizden daha öğrenecek çok şey ve alınacak çok yolum var . Ama denizi seyretmenin , aklının oltanın ucunda olmasının zevki yetiyor  Balık olsun olmasın , çocuklar "baba bu balık nasıl yerlerde yaşıyor , ne yiyor ? " diye sorduklarında aldığım zevki kelimelere sığdıramam
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Tebrikler Nedim,sonunda başarmışsın  bu boydaki karagöz kıyıya alıncaya kadar iyi keyif vermişdir  birdaki avlarında daha bollarına,büyüklerine inşallah
Bornova - izmir
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
aahmet yazdı:evet nedim haklısın bir seneye yakın belki belki yazı yazmıyorum,bazı sıkıntılar oluştu,fakat dün oğlum askerden teskeresini alıp hayırlısıyla vatani görevini yapıp döndü evin neşesi yerine geldi,tabiki beni cok mutlu etti,iyi dileklerin için treşekkür ederim. Ahmet abicim gözünüz aydın, hayırlısı olur inşallah. Bu arada Nedime katılmamak mümkün değil, Erol abide,sende çok özlettin kendini.
|