Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Araphüsonun şansına
Aeabın şansını geri vermemişsindir inşallah.NayirolamazSeninkiyle birleşmiş halini merak ediyorum Orhan Abicim.Wink76
Bul
[quote=orhanekmekci]Uzun,arabın şansına dedim taşı bu kez tam tutturdumHappybenden önce gelip yakınlarımda avlanan arkadaşlar balık yok deyip başka avlaklara dağıldılar onlar nerden bilecekler arabın şansınıSiyirdimşaka bir yana misanın az gam yapması avı bereketlendirdiAlkis

Misinanın markasını arap vermiştir sana inan istanbulda arattırdı bana o misinayı yoksa alma dedi Happy
Haliyle bizim arapta hakikaten ballıdır yani..Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
yycolak yazdı:Aeabın şansını geri vermemişsindir inşallah.NayirolamazSeninkiyle birleşmiş halini merak ediyorum Orhan Abicim.Wink76

Orhan babamıda yabana atmayın onunda maşallahı varAlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
yycolak yazdı:Aeabın şansını geri vermemişsindir inşallah.NayirolamazSeninkiyle birleşmiş halini merak ediyorum Orhan Abicim.Wink76
Arabın şansını sağ cebime koydumAlkissırada uzunun şansıda var,naberSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
Uzun_ahmet yazdı:[quote=orhanekmekci]Uzun,arabın şansına dedim taşı bu kez tam tutturdumHappybenden önce gelip yakınlarımda avlanan arkadaşlar balık yok deyip başka avlaklara dağıldılar onlar nerden bilecekler arabın şansınıSiyirdimşaka bir yana misanın az gam yapması avı bereketlendirdiAlkis

Misinanın markasını arap vermiştir sana inan istanbulda arattırdı bana o misinayı yoksa alma dedi Happy
Haliyle bizim arapta hakikaten ballıdır yani..Siyirdim
Sorma uzun,bir elimde telefon ucunda arap kemeraltı kazan ben kepce araki misinayı bulasınHadiordanayaklarıma kara sular indi son girdiğim malzemeci vereceğim misana aradığın misinaya fark atmassa geri almak şartıyla koydum depoyaHappyişin ilginci yakın zamana kadar ithal malzemeleri dolarla alıyorduk şimdi eyroylaSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Orhan babamıda yabana atmayın onunda maşallahı varAlkisAlkisAlkis
Teşekkür ederim uzunSeerf
Bornova - izmir
Bul
valla nazar değecek boş torba gelecez gittiğimiz yerdenMahcuparap ın balı yok yav babamın ustalığı onlar....nihat oldu olacak ballı araphüso26 yap benim nickiSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Hüseyin okunmuş olta takımı mı yapıyon yoksaSiyirdim
Bul
ufuktan26 yazdı:Hüseyin okunmuş olta takımı mı yapıyon yoksaSiyirdim
ısrar etme söylememSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her