Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
murki YALOVA da
murki yazdı:Abiciğim video harika olmuş, günde tarif edilemeyecek derecede çok harikaydı. Bu güzel gün için Mehmet abiye, Erol abiye, Erden abi ve Ahmet (krizoberill) 'e sonsuz teşekkürler. Hepinizi saygıyla öpüyorum.Seerf
Biz de sana ve amacaoğluna Yalova ziyaretiniz için çok teşekkür ederiz Murat,sayenizde bizlerde çok güzel bir gün geçirdik.Şansınıza hava müsait olsaydı tekne avı da yapardık ama sağlık olsun zaten balık bahane....
Sarsılmaz dostluklara..Seerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
LeVrEkCi yazdı:nedim sen şu kabatepedeki kampa bi baksan ama yolun ne zaman düşerse o tarafa bi gezi yapsan valla az kaldı Türkiye organizasyonu konusunu açmak lazım mayısa ne kaldı ki??Gulumse

Nihat'çım Kabatepe'de araştırma için daha çok erken değil mi ? Yılbaşından sonra düşünüyordum ama isterseniz önümüzdeki hafta içinde de araştırabilirim Wink
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Lakerda yazdı:Biz de sana ve amacaoğluna Yalova ziyaretiniz için çok teşekkür ederiz Murat,sayenizde bizlerde çok güzel bir gün geçirdik.Şansınıza hava müsait olsaydı tekne avı da yapardık ama sağlık olsun zaten balık bahane....
Sarsılmaz dostluklara..Seerf
köylüm bahçe resimlerini buraya attım.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Oy oy oyyyy masa ... tl
salata .... tl
içecek ....tl
dostlarla muhabbet ise paha biçilemez AlkisSeerfAlkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Kısmette resimde görmek varmış, Yalova Teama, Alkistekrar tekrar teşekkürler.
Bul
murki yazdı:Biri benimi çağırdı. GulumseGönül ister dost kapılarını her zaman aşındırmayı, o da olur elbette. Sıkıntılı ve acı günler yaşadın, yanında olamamanın üzüntüsü yeter zaten bizlere. Acı ve zor günler geride kalmak kaydıyla inşallah güzel günlerde buluşma dileğiyle.

murki yazdı:Baktım emekliler, emekleyip duruyor, bir yere gittikleri yok. Kendimi açtım davetlere, hafta sonlarını değerlendiriyorum.

thunderbolt yazdı:Şehidler Diyarı Lost'taki "Ada" gibi çağırır ve bağımlılık yapar Smile Hayırlısı ve sağlıkla gel de , ne zaman istersen Wink Kapılarımız ardına kadar açık sevgili Dostum Rose Tüm Dostlar için aynı temennilerdeyim EfetSefiom

Ben bir başka yerde böyle konuşmaların geçeceğini,böyle dostlukların ekranların dışına taşabileceğini hiç sanmıyorum.Ya siz ? . . .HiAlkisSefiomRose
Bul
ortamın güzelliğine bakın hele yaw ah o taraflara gelsemde bi bahçenin tadını çıkarsam bende Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
ortam çok güzel hepiniz harikasınız be abilerim valla helal olsun.
tüm güzel insanların buluştuğu güzel bir sitede olmaktan gurur duyuyorum iyiki varsınız iyiki varız sizleri seviyorum amatör balıkçı ailesiAlkisSeerfAlkis 76
balığa hasret yaşamak zor
Bul
yav agalar muthıs ortam olmus muhabbetınız daım olsun valla canım cektı herkese selam olsun
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN Smile
Bul
Yav insan bir alo derdi neyse kambersizde düğün olurmuş hoşgeldin muratAlkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yalova da fiko rüzgarı yalova tatar 13 2,308 09-09-2015, 16:16
Son Yorum: yaser2sultan
  Arap hüseyinin yalova ziyareti yalova tatar 36 5,831 08-09-2012, 22:05
Son Yorum: muratcoskun
  YALOVA dan TAHSİN geçti yalova tatar 34 3,987 27-04-2012, 08:51