Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
galata köprüsünde gözlem bugün
yavaş yavaş öğreneceğiz ihş.
Bul
ihş.öğreneceğiz zamanla..
Bul
bende bugün 8 buçuktan 3e kadar köprüdeydim kefal balık ekmek teknesinin orda vardı ama kimse alamıyordu benimde köprü üzerinde yanımda getirdigim 2 tane takımım karışınca aşagı inip öyle bir bakayım demiştim keşke ilk önce oraya baksaydım Rolleyes o 2 takımla sanırım cok güzel kefaller alabilirdim ama takımım olmadıgı için sadece seyretmekle kaldım neyse saglık olsun ama köprüde kimse birşey alamıyordu kefal dahil karınları tok hayvanların sürüsüne bereket ekmek atıyorlar neyseeee kısmeeeeeeeeette birşey yokmuş birdaki aya inş Bobo
Bul
bu arada istavrit tık demiyo kefal sadece bir kişi çekerken gördüm onca saaat oda 2 tane birden cekiyordu biri cuuuuuppp suya 1ini alabildi Siyirdim ...yemliye gelince yemli vuruyordu ama rüzgar yüzüne hissedemiyordum bir tane cok güzel boyda kamısı bükecek büyüklükte birşey vurdu altta kaya varmıs galiba takımı direk kayaya soktu Snifsinf şimdi diyorsunuzdurki o kayaya takılmıştır peki hiç kaya pıttttııı pıtttt diye kafa atar mı Bobo Siyirdim takımı kurtardım iğneye baktım iğnenin uc kısmı ay gibi açılmıştı Nayirolamaz
Bul
kale124 yazdı:bu arada istavrit tık demiyo kefal sadece bir kişi çekerken gördüm onca saaat oda 2 tane birden cekiyordu biri cuuuuuppp suya 1ini alabildi Siyirdim ...yemliye gelince yemli vuruyordu ama rüzgar yüzüne hissedemiyordum bir tane cok güzel boyda kamısı bükecek büyüklükte birşey vurdu altta kaya varmıs galiba takımı direk kayaya soktu Snifsinf şimdi diyorsunuzdurki o kayaya takılmıştır peki hiç kaya pıttttııı pıtttt diye kafa atar mı Bobo Siyirdim takımı kurtardım iğneye baktım iğnenin uc kısmı ay gibi açılmıştı Nayirolamaz

Tecrübe arttıkça bu tür olaylar yaşanmayacak Dursuncum.Zaman her şeyi yoluna koyacak.Sakın vazgeçme koçum.AlkisWink
Bul
[quote=Lakerda]Sorularına benim yanıtlarım :

1- Mezgit için istavrit,ithal uskumru,hamsi,midye de kullanabilirsin.Yem seçmez.
[COLOR="Red"]
Boş sarı iğne beyaz iğne hepsine atlar yeterki görüş alanında olsun
[/COLOR] Siyirdim
Bul
IBB Kameraları var ama bizim istediğimiz yerlere bakmıyor o daha çok trafik yoğunluğuna bakıyor Smile
Bul
karaköy limanı tarafında en köşede bir kişi devamlı tutuyor her atışında nerdeyse geliyor.bende bu hafta deneyeceğim ama bana göre kefal tutmak çok basit geldi..
Bul
Karaköy de de balık az şimdilik.Smile
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ssevdim yazdı:........bir tane ufak bir balık geldi kahverengi gibi üstü dikenleri var yanımdakilerde ne balığı olduğunu bilemediler.
Tarifine uygun iki tür balık çıkabilir oradan : İskorpit ve trakonya.İkisinin de dikenleri zehirlidir.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Galata köprüsü kale124 20 6,030 12-08-2011, 15:31
Son Yorum: ufuktan26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi