Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maydanozda sırtı...
rusan yazdı:Çok keyifli bir gün olmuş tebrikler abilerim

Çok keyifliydi Ruşancım teşekkürler.76
Bul
yycolak yazdı:E r c a n A b i i i i i i i . . . . 76 Wink
Kara kızım canım benim.Alkis afiyet olsun. Bak gördünmü insanlar bazı şeyleri böyle şifreli olarak verince ne keyifli oluyor değilmiAlkisTeşekkür ederim76
Bul
ALTAYLI yazdı:Kara kızım canım benim.Alkis afiyet olsun. Bak gördünmü insanlar bazı şeyleri böyle şifreli olarak verince ne keyifli oluyor değilmiAlkisTeşekkür ederim76

Büyüksün Abiiiiim.76Wink
Bul
yycolak yazdı:Yaklaşık üç yıldır ilk balıklı avatar.HappySiyirdimRolleyesTeşekkürler kardeşim.76
Ne güzel olmuş. Bu olayda katkımın olmasıda ayrıca keyifli.76
Bul
Vay vay vay..Alkis Alkis Süper dostluk,süper muhabbet,süper balıkçılık,harikasınız arkadaşlar.Yalçın ne heyecan yapmışsındır palamutları çekerken.Hepinizi tebrik ederim.
Ercan abi ve Ertürk e de ayrıca teşekkürler.Alkis Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
hay maşallah balıklar tutulmuş muhabbetler edilmiş hatta arap kızım balıkların icabınada bakmış.. afiyet olsun abi cidden çok güzel bir gün olmuşAlkisharbiden ertürk sen neymişsin be abicim benim dünkü avatarı aratmassın yani maşallah.. yalçın abi dikkat et valla Siyirdim ercan abi şu elindeki balığı kaçırma hikayesinide bir anlatsanda dinlesek yav.. ustalığı konuşturmuşsun valla helal olsunAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ALTAYLI yazdı:Ne güzel olmuş. Bu olayda katkımın olmasıda ayrıca keyifli.76

Bir daha büyüksün abiiiiim.76Alkis
Bul
ufuktan26 yazdı:Vay vay vay..Alkis Alkis Süper dostluk,süper muhabbet,süper balıkçılık,harikasınız arkadaşlar.Yalçın ne heyecan yapmışsındır palamutları çekerken.Hepinizi tebrik ederim.
Ercan abi ve Ertürk e de ayrıca teşekkürler.Alkis Seerf

Hem nasıl hocam.Ne güzel giderken bir anda tekne duruyor sanki.Küüüüüüüt diye bir şey,haydi bakalım mücadele.O ufacık balık sanki tekneyi çekiyor.HiTeşekkürler.Alkis
Bul
araphüso26 yazdı:hay maşallah balıklar tutulmuş muhabbetler edilmiş hatta arap kızım balıkların icabınada bakmış.. afiyet olsun abi cidden çok güzel bir gün olmuşAlkisharbiden ertürk sen neymişsin be abicim benim dünkü avatarı aratmassın yani maşallah.. yalçın abi dikkat et valla Siyirdim ercan abi şu elindeki balığı kaçırma hikayesinide bir anlatsanda dinlesek yav.. ustalığı konuşturmuşsun valla helal olsunAlkis

Arapppp, Ertürk'ü oralara mı gönderteceksin banaHappyYaptık bir acemilik işte. Yalçın zorlanınca devreye girdim. ancak balık rapalayı yutmamış ve yanaktan yakalanmış Kepçe olmayınca ıskarmozun dibinden özgürlük dedi. Anlıyacağın Yalçın süperdi76
Bul
araphüso26 yazdı:hay maşallah balıklar tutulmuş muhabbetler edilmiş hatta arap kızım balıkların icabınada bakmış.. afiyet olsun abi cidden çok güzel bir gün olmuşAlkisharbiden ertürk sen neymişsin be abicim benim dünkü avatarı aratmassın yani maşallah.. yalçın abi dikkat et valla Siyirdim ercan abi şu elindeki balığı kaçırma hikayesinide bir anlatsanda dinlesek yav.. ustalığı konuşturmuşsun valla helal olsunAlkis

Eyvallah arabım.Nasıl kıskanmışım seni ama.Bak bende korkuda yok senin gibi dublör kullanmıyorum.Direk temas.HappySiyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Maydanozda Altaylı*Yalçın*Çakır hoca Show ALTAYLI 72 7,776 15-04-2013, 16:50
Son Yorum: yycolak
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 16,028 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,771 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  Maydanozda Şeytan ALTAYLI 80 8,888 01-12-2012, 12:11
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,358 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Maydanoz'da Sırtı ile Turna ALTAYLI 37 6,049 16-05-2012, 08:45
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 11,951 22-12-2011, 18:39
  maydanozda -4- yycolak 90 7,669 05-10-2011, 20:09
  Az sirti,az yemli Albatros-gr 33 5,766 26-04-2011, 21:10