Yorumları: 4,292
Konuları: 476
LeVrEkCi yazdı:valla geldi akşam çocuklar kurcaladı şimdi yanımda kutusunda duruyor yarın resimleri atacağım müşteri gelirse lazım olacak masada duracak o kadar
sen kurcala ben gerekli lazım olabilecekleri alırım senden. bu arada evdeki bilgisayara film indirmek istiyorum sağlam filim indirme adresleri nereleridir?
Ben anlamam film indirmekten sen en iyisi git DVD satın al.
"
Hack, crack, warez vermek kesinlikle yasaktır. Bu tür programlar derhal silinecektir. Sadece Demo, Shareware ve Freeware programlar verebilirsiniz."
Şimdi link verirsem ancak Demo, shareware veya freeware film link'i vermem lazım öyle'de filmler olmadığına göre sen google amca'ya sor
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
haklısın yaww kusura bakmayın arkadaşlar unutmuşum

2 gün ban ıma razıyım bi şöyle kafa dinleyeyim miss misss
Yorumları: 1,277
Konuları: 45
Lapsetur yazdı:Eşime sonyericson Xperia Neo V almıştım onda epey bir tecrübe ettim Android'i bir ara elimde kalacak sandım telefon.
Kurulu uygulamaları taşımak için root edecektim sonra bir araştırdım telefon zaten root'lu geliyormuş 
Benim cihaz yarın geliyor ilk işim Root'lamak olacak ve System App remover'la cihaz'ın kendisi içinde kurulu olarak gelen ne kadar gereksiz program varsa kaldıracağım. Kurduğum programlarıda Ext. Card'da taşıyacağım.
İlla parmaklıyacağım, anlıyacağım. Ben normal bir kullanıcı değilim illa inceliklerini öğrenmem lazım.
Garanti kapsamı dışına çıkmasın, dikkat
bir tutkudur balık tutmak..
Nihat ne meraksız bir kullanıcıymışsın
İnsan makina böyle iyi böyle kötü vs. bi yorum yapar
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
önümde laptop dururken ona bakmaya gerek duymuyorumki oktay,ben sadece müşterilere sunum yapmak içi aldım onu resimleri yükledimmi tamam başka hiçbr işe yaramayacak.birde yolculuklarda çocuklar film seyrederse seyreder o kadar.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Mobee bana İllahlah çektirdi.
ALTAYLI yazdı:Mobee bana İllahlah çektirdi.
Abi nasıl yani. Hangi modeli ?
Yanılmıyorsam ilk çıkan S800 Modeli idi. bir hafta sonra alış fiyetından biraz aşağıya hemen sattım ve gidip HTCEVO3 aldım. Her şeyi oradan yapabiliyorum
ALTAYLI yazdı:Yanılmıyorsam ilk çıkan S800 Modeli idi. bir hafta sonra alış fiyetından biraz aşağıya hemen sattım ve gidip HTCEVO3 aldım. Her şeyi oradan yapabiliyorum
Abi sonuçta bunlar çin malı. Her firmadan ürün alıp kendi markalarını bastırıyor Türkiyedeki ithalatcılar. Bu en son çıkan mobee S1200 iyi gibi araştırdım USA'da da epey kullanan var asıl markası LY-F1 bu bizim aldığımız ürün
Bende bi ara HTV AVO 3D ile ilgilendim
Lapsetur yazdı:Abi sonuçta bunlar çin malı. Her firmadan ürün alıp kendi markalarını bastırıyor Türkiyedeki ithalatcılar. Bu en son çıkan mobee S1200 iyi gibi araştırdım USA'da da epey kullanan var asıl markası LY-F1 bu bizim aldığımız ürün
Bende bi ara HTV AVO 3D ile ilgilendim
İstediklerine yanıt veriyor ve Garanti konusunda sıkıntı yaşamadıktan sonra çin malı olmasının bir sıkntısı yok. Adamlar dünya ticaretine yön vermeye başladılar. Üretimin hangi standartlarda yapıldığı önemli. Eski tabirle kaldırım malı olmadıktan sonra ciddi ekonomik fayda var