Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Görünmez kaza
tahsinmersin yazdı:Ercan abi geçmiş olsun.
Tahsin, sağolasın kardeşim
Bul
Ercan abi,çok geçmiş olsun.Allah korumuş derler ya ,öyle birşey olmuş seninki de.Aman abi nazara mı geldin? Allah beterinden korusun abicim.Sevgi ve selamlarımla.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Ercan abi buyuk gecmis olsun..Affet
hakikaten verilmis sadakan varmis
Allah cumlemizi boyle gorulmez kazalrdan korusunAffet
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ufuktan26 yazdı:Ercan abi,çok geçmiş olsun.Allah korumuş derler ya ,öyle birşey olmuş seninki de.Aman abi nazara mı geldin? Allah beterinden korusun abicim.Sevgi ve selamlarımla.
Ufuk hocam sağolasın varolasın, Nazara geldiğimi düşünmedim değil ama ne yaparsın ki yakıştramadığım için verilmiş sadakalarım varmış diyerek Rabbimin korumasına sığındım. Ben de selam ediyorum abicim

Albatros-gr yazdı:Ercan abi buyuk gecmis olsun..Affet
hakikaten verilmis sadakan varmis
Allah cumlemizi boyle gorulmez kazalrdan korusunAffet
Faruk, gerçekten önemli bir kaza atlattığımı doktorun 2 gün sonra sarfettiği sözlerden anladım. Pansuman sırasında resmen dumur oldum. 3cm şu anda hayatta olmamı sağlamış. Tabii ki bu yüce rabbimin korumasıyla gerçekleşmiş bir kaza. Allah hepimizi korusun
Bul
Ercan abibuyuk geçmiş olsun Allah şifa versin ne kadar dikkat etsekte maalesef iş kazaları oluyor
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
büyük geçmiş olsun.. Snifsinf
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
ercan abicim geçmiş olsun çok ,, Allah beterinden saklasın çok daha dikkatli olmak gerek bazaen kısa yollar böyle sonuçlar doğurabiliyor.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
büyük geçmiş olsun allah korumuş..Affet
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
Cihan Deniz yazdı:Ercan abibuyuk geçmiş olsun Allah şifa versin ne kadar dikkat etsekte maalesef iş kazaları oluyor
Cihan sağolasın abicim, teşekkür ederim

Krizoberill yazdı:büyük geçmiş olsun.. Snifsinf
Ahmet kardeşim teşekkürler

fish or die yazdı:ercan abicim geçmiş olsun çok ,, Allah beterinden saklasın çok daha dikkatli olmak gerek bazaen kısa yollar böyle sonuçlar doğurabiliyor.
Kısa yolu uzak etmedik ama kafada delik açtık abisi. Sağol varol

Ege yazdı:büyük geçmiş olsun allah korumuş..Affet
Ege Allah hepimizi korusun abicim teşekkürler
Bul
harbiden verilmiş sadakanız varmış ercan abi sanada çok çok büyük geçmiş olsun ALLAH daha beteirnden korusunAffetAffetAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bir görünmez kazada biz yaşadık Köksal 26 2,983 18-06-2012, 10:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  kaza robinson987 29 3,107 05-02-2008, 18:01
Son Yorum: Kamil ILIPINAR

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi