14-06-2012, 20:14
tahsinmersin yazdı:Ercan abi geçmiş olsun.Tahsin, sağolasın kardeşim
Görünmez kaza
|
14-06-2012, 20:14
tahsinmersin yazdı:Ercan abi geçmiş olsun.Tahsin, sağolasın kardeşim
14-06-2012, 21:00
Ercan abi,çok geçmiş olsun.Allah korumuş derler ya ,öyle birşey olmuş seninki de.Aman abi nazara mı geldin? Allah beterinden korusun abicim.Sevgi ve selamlarımla.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
14-06-2012, 23:04
Ercan abi buyuk gecmis olsun..
![]() hakikaten verilmis sadakan varmis Allah cumlemizi boyle gorulmez kazalrdan korusun ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
15-06-2012, 00:36
ufuktan26 yazdı:Ercan abi,çok geçmiş olsun.Allah korumuş derler ya ,öyle birşey olmuş seninki de.Aman abi nazara mı geldin? Allah beterinden korusun abicim.Sevgi ve selamlarımla.Ufuk hocam sağolasın varolasın, Nazara geldiğimi düşünmedim değil ama ne yaparsın ki yakıştramadığım için verilmiş sadakalarım varmış diyerek Rabbimin korumasına sığındım. Ben de selam ediyorum abicim Albatros-gr yazdı:Ercan abi buyuk gecmis olsun..Faruk, gerçekten önemli bir kaza atlattığımı doktorun 2 gün sonra sarfettiği sözlerden anladım. Pansuman sırasında resmen dumur oldum. 3cm şu anda hayatta olmamı sağlamış. Tabii ki bu yüce rabbimin korumasıyla gerçekleşmiş bir kaza. Allah hepimizi korusun
15-06-2012, 04:58
Ercan abibuyuk geçmiş olsun Allah şifa versin ne kadar dikkat etsekte maalesef iş kazaları oluyor
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
15-06-2012, 12:33
büyük geçmiş olsun..
![]()
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
15-06-2012, 13:39
ercan abicim geçmiş olsun çok ,, Allah beterinden saklasın çok daha dikkatli olmak gerek bazaen kısa yollar böyle sonuçlar doğurabiliyor.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
15-06-2012, 16:48
Cihan Deniz yazdı:Ercan abibuyuk geçmiş olsun Allah şifa versin ne kadar dikkat etsekte maalesef iş kazaları oluyorCihan sağolasın abicim, teşekkür ederim Krizoberill yazdı:büyük geçmiş olsun..Ahmet kardeşim teşekkürler fish or die yazdı:ercan abicim geçmiş olsun çok ,, Allah beterinden saklasın çok daha dikkatli olmak gerek bazaen kısa yollar böyle sonuçlar doğurabiliyor.Kısa yolu uzak etmedik ama kafada delik açtık abisi. Sağol varol Ege yazdı:büyük geçmiş olsun allah korumuş..Ege Allah hepimizi korusun abicim teşekkürler
15-06-2012, 18:08
harbiden verilmiş sadakanız varmış ercan abi sanada çok çok büyük geçmiş olsun ALLAH daha beteirnden korusun
![]() ![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET ********** |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bir görünmez kazada biz yaşadık | Köksal | 26 | 2,983 |
18-06-2012, 10:11 Son Yorum: Uzun_ahmet |
|
kaza | robinson987 | 29 | 3,107 |
05-02-2008, 18:01 Son Yorum: Kamil ILIPINAR |