Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gırgır avından görüntüler
harun güzel olmuş bende çok isterim böyle büyük tekne ile denize açılmak ama açıklara biz ufak 8 metreliklerle çıkıyoz bazen arkadaşa yardım için
Bul
afala yazdı:nihat artık denizlerimizde cok az balık türleri kaldı göç balıklarından baska bir sey yok artık ilişkenlerde ve taşlar artık üstleri ağlar dolu balık nasıl yemlensin beklemeden gidiyor egeye kalan balıklarıda kanalda büyük motorlar avlıyor balık yatak yapacak yer kalmıyor bizde bir kaç sene sonra japonya gibi olacaz allahtan karadeniz var onun son demlerini kullanıyoruz hakkımızda hayırlısı artık...
Evet maalesef içinde bulunduğumuz durum tam özetlediğin gibi. Söylenecek sözler fatda etmiyecek düşündükçe içim acıyor. Harun o tekneyle kıyı balıkçılığına yeni bir anlam yükledin hadi bakalım av zamanı
Bul
alien13 yazdı:Vallaha benim fikrimde şudur , balık fiyatları arttırılmalı, avlanma sınırlandırılmalı belli bir kilodan fazlasını halde satın almamalılar ve belli bir fiyattan aşağısınıda. şimdi bazıları kızacaktır millet aç bi yediği et balık vardı onuda mı yityemeyecek felan ama, ileride hiç yiyememektense şimdi KIYMETİNİ bilerek yemek bence daha iyidir.

bu arada dikkatimi çeken tek olumlu şey teknenin içi tertemiz görebildiğim kadarıyla çok hijyenik duruyor en azından bu anlamda  eğer yanılmamşısam tebrik ediyorum, ama görüntüler korku filmi gibi. bu kadar çok balığın bu kadar kolay yakalanması, insan katliam diye adlandırası geliyor ama bilip bilmedende konuşmak istemiyorum

boğazda bazı büyük gırgırları görseniz , ben karayip korsanlarındaki siyah inciye benzetiyorum. pekde bir farkı olmasa gerek.
Bul
harun ellerine saglık çekimlerin süper olmuş senin sayende gelişmiş balıkcı teknesinide görmüş olduk teşekürler.
Bul
aahmet yazdı:harun ellerine saglık çekimlerin süper olmuş senin sayende gelişmiş balıkcı teknesinide görmüş olduk teşekürler.
Sağolasın Ahmet abi amacımda buydu
Bul
LeVReKCi yazdı:olmaz abi 3 ayda temizlerler o teknelerle o teknoloji ile amaaa o teknolojiyi yasaklasalar yani eskisi gibi rüzgara göre havaya göre balıgın sudaki gölgesine göre av olsa ne olur faydası olmazmı

Nihat sadece cihaz değil kaptanın yanında oturan bir zat var onun işide suya bakmak tamamen deniz tecrübesi cihazlar yokmuş gibi
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Antalya da kaybolan çìften 15 dakìka sonra çekilen görüntüler YaKaMoZ 11 2,194 11-01-2012, 10:55
Son Yorum: yycolak
  porsuk çayındançok güzel görüntüler araphüso26 21 3,794 14-06-2010, 15:09
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Sezonun İlk Gırgır Balığı Boğaziçi 10 3,014 01-09-2007, 23:17
Son Yorum: Boğaziçi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi