Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 günlük mini organizasyon
sevgili adminimiz nihat abi Smile ( güzel bir giriş oldu ) 2.geleneksel org. için ve aradaki mini org. için müsait bir gün belirleme görevi yine sana düşüyor Bobo filiz hocamında dediği gibi
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:sevgili adminimiz nihat abi Smile ( güzel bir giriş oldu ) 2.geleneksel org. için ve aradaki mini org. için müsait bir gün belirleme görevi yine sana düşüyor Bobo filiz hocamında dediği gibi
organizasyon işlerini nihat iyi bilir bence.en güzelini de yaparAlkis
Bul
ahmet abi orada tam bir dostluk hakim durumda inan herşey o kadar güzelki ali abi eşi filiz abla oğlu fırat fıratın arkadaşı ersin uzakta olmasına rağmen adından sık sık söz ettiğimiz diğer oğlu burak,kaptan(ismini unuttum),daha orada tanışıpta ismini hatırlayamadığım birkaç kişi daha var o kadar ilgililer ki ilk dakikadan son ayrılana kadar inan her tanıştığım kişiyle sanki kırk yıllık dost gibi anlar yaşadık.
ben orada yapılacak her türlü organizasyona gönülden varım.
büyük türkiye organizasyonu için birkaç konuşmamızdan çıkan sonuç sanıyorum 2009 yaz başı için tarih belirlemek için çalışmak lazım.
bana kalsa bu seneki erdek organizasyonunuda orada yapılabilinir ama sanıyorum bu saatten sonra heralde itirazlar olacağından olmaz diye düşünüyorum.1 kişi olmaz dese yine olmaz.
ufak organizasyonlar için zaten çanakkale şu anda orada bir organizasyon yapsa heralde 15-20 kişi olacaktır.ben daha yeni orada olduğum için yapılacak küçük organizasyona katılamam ama küçük guruplar halinde gidecekler ali abiyle iletişim kurarak orada toplanıp balık tutabilirler bunu inanın tavsiye ederim ve bende merakla buradan takip ederim.
ayrıca her sene orada olabilmek için inanın fırsat kollayacağım.
Bul
Ali abi ve ailesi oradaki dostlar, ortam ,balıkçılık, deniz, balıklar ömrümde unutamayacağım 2 gün yaşadım bazı şeyler yazmakla da anlatılmaz yaşanması lazım sizlerede oraya gidipte yaşamanızı tavsiye ederim ali abinin ailesinin sıcaklığı ortam sanki kendi ailemle tatil yaptım balıkçılık yaptım valla ortamı anlatmakla bitmez sağolsunlar tekne ile balıkçılık yaptık ali abi koy ları gezerken tarih bilgisi verdi fırat ve ersin zıpkınla daldılar biz balıkçılık yaptık sinan abi kaptanlığımızı yaptı ortam çok güzeldi poyraz olmasa idi çok dahada güzel olurdu kısmet o kadarmış bunada şükür fırsat buldumu orada olmak isteriz artık orasının tadını alan bırakamaz denizi olsun balıkçılığı olsun çok güzel bi yer saraoz u arkadaşlar anlatırlardı da bu kadar beklemezdim valla az bile anlatmışlar bana ben de anlatmaya kalksam kaç sayfa yazarım bilmem ali abi ve ailesi oradaki dostlar çok güzel bi ortam yaşadım hepinize çok çok teşekkür ederim saygı ve sevgilerimle bidaha görüşmek üzere.

ben yarın resim yayınlamak istiyorum o kadar çok resim çektim ki hepsi çok güzel seçipte yayınlamak zor oluyor en güzel leri seçmek istiyorum 4 tanede video var esas bombalar bende Nihatın ,erol abinin,mehmet ali abinin,harun abinin balık tutma videoları var onlara bi ayar çekeyimde yayınlayacağım çok güzel videolar var saygılarımla görüşürüz.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
evet abi katılıyorum sana sonuna kadar erdek org. bozmak olmaz bu saatten sonra ama 2. org. 2009 yaz başında saroz olabilir yine yapacağımız oylama ile bunu belirleriz. Erdek org. geldi bile ondan sonrada saroz org. için sabırsızlanacağımız satırları şimdiden gözümde canlandırdım Gulumse Mini org. için Ali abi çok rahatsız edilir artık Gulumse
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
LeVrEkCi yazdı:daha neler var neler valla levrek zamanı orada 2 gün geçirmek şart oldu Gulumse
ali şimdi mail le gönderdi resmi bende ekledim
Gulumse
Bul
oooooooooooo ıstakoz bile var yani AlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
dediğiniz gibi av bahane dostluk şahaneAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
fish or die yazdı:sevgili adminimiz nihat abi Smile ( güzel bir giriş oldu ) 2.geleneksel org. için ve aradaki mini org. için müsait bir gün belirleme görevi yine sana düşüyor Bobo filiz hocamında dediği gibi
Murat sana da ege ve akdanizi toparlamak düşüyor Smile
Aslında bende Saroza çevirelim taraftarıyım ama bu sebepten 1 kişi bile gelmemezlik yaparsa çok üzülürüm o yüzden sebep olmak istemem
Bul
white gull 17 yazdı:av yapmamışsınız ama denizin ve alışverişin tadını çıkarmışsınız..domatesler hormonsuz tarla domatesiSiyirdimali bey evde domates bitmişti sende aldın mı_?_?_?Siyirdim
anne babam domatesLErii aLmıssmııı haa..Happy Hehe
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2 günlük Zonguldak Avım HK-18 19 3,380 03-12-2014, 16:28
Son Yorum: serdal76
  mordoğan mini org bucalıfikret 44 6,723 03-01-2013, 21:26
Son Yorum: ALTAYLI
  2 günlük av bucalı 76 7,662 16-08-2011, 21:34
Son Yorum: yycolak
  5 günlük bir rapor HIDIR 28 4,131 02-09-2008, 10:27
Son Yorum: doktor