Yorumları: 11,006
Konuları: 243
yinede balıklar güzel bereketli olsun

ekipte süper ayrıca
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
H.A.R.U.N yazdı:Karadenizin nasıl olduğunu istanbuldaki rüzgardan tahmin edebiliyorum balıkları iyi bulmuşunuz olmadı köpekde hazır kara avına bakardınız artık belkide baktınız
Bu denizin dalgası gibi balığında sağı solu belli olmuyor önümüzdeki maçlara bakalım rest gelsin tüm ekibe
Kara avı için iki avcı vardı yanımızda ama yağış nedeniyle bıldırcın olmaz dediler, vede olmadıda. Kalkanlarda senin gelmedi bekliyor kanımca.
H.A.R.U.N yazdı:Karadenizin nasıl olduğunu istanbuldaki rüzgardan tahmin edebiliyorum balıkları iyi bulmuşunuz olmadı köpekde hazır kara avına bakardınız artık belkide baktınız
Bu denizin dalgası gibi balığında sağı solu belli olmuyor önümüzdeki maçlara bakalım rest gelsin tüm ekibe
Kara avı için iki avcı vardı yanımızda ama yağış nedeniyle bıldırcın olmaz dediler, vede olmadıda. Kalkanlarda senin gelmeni bekliyor kanımca.
Yorumları: 1,452
Konuları: 18
murat sayın balıkcılarım ile buluşmuşsun ne güzel balığıda almışsınız tbr.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Murat yinede güzel balık almışsınız, kalkanıda bir dahaki sefere tutarsınız inşallah, mini kalkan organizasyonuna katılan herkese çok teşekkürler..
cilingoz yazdı:murat sayın balıkcılarım ile buluşmuşsun ne güzel balığıda almışsınız tbr.
Sağolasın Selim abicim.
Uzun_ahmet yazdı:Murat yinede güzel balık almışsınız, kalkanıda bir dahaki sefere tutarsınız inşallah, mini kalkan organizasyonuna katılan herkese çok teşekkürler..
Sağolasın Ahmet biz teşekkür ederiz de, Arapı ist. org. zorla gelmeyecem melmeyecem bir şeyler diyo galiba.
arkadaşlar iş bitmediğinden halen çalışmaktayım. iş erken biterse bu gece kalkan düşünüyorduk. fakat olmadı. Saroza gelen amca oğlu Basri abi ve Erkan diye bir arkadaşı şu anda Karasuda kalkan avındalar. ve taze haber 3,5- 4 kilo arasında bir kalkan yakalamış. 24.00 sularında dönecekler. Şimdiden meraklanmaya başladım.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
murkican yazdı:Kara avı için iki avcı vardı yanımızda ama yağış nedeniyle bıldırcın olmaz dediler, vede olmadıda. Kalkanlarda senin gelmeni bekliyor kanımca.
Ohh iyi iyi kalkanlar beklemedeyse rahatladım
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Maşallah arkadaşları tebrik ederim

Fotoları varsa gönderirsen gözlerimiz şenlenir