Yorumları: 739
Konuları: 50
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
güzel muhabbet olmuş tebrikler valla gölde yaptığımız avlar aklıma geldi harikasın bekirim

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
kalkan için gecelemek daha faydalı olur gece sabaha kadar sahile kamışları dizerek beklerler bizim orada bazen 8-10 tane kalkan tutarlar bazen sıfır la dönerler.
karadeniz havası almak aslında güzel olmuş.
trakonya dikenleri zehirlidir kıyılarda gezenlerine basınca ayak 3 katı şişer elden vurdumu el 3 katı şişer.
zehirli balıkların ilk mudahalesi amonyaktır olta çantanızda yoksa acil işemek lazım çok faydası olur ve hemen ilk sağlık kuruluşuna gidilip agrı kesici iğne yapılmalıdır dayanılmaz ağrı yapar.hatta ve hatta usturuklu yerden denk gelirse öldürebilirler bile.
hafta sonu banada denk geldi 1 tane görünüşüde güzel namussuzun bilmeyen işe yarar sanır.
bekir birdahakine rastgele inşallah.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
bekir nihatın dediği gibi geceleme en verimlisidir kalkan için.trakonyalara dikkat bu zamanlarda çapariye bile gelir .bidahaki sefere işallah alırsın kalkanı rastgelsin.
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Trakonyayı görünce hoca nasrettinin fıkrası aklıma geliyor,damdan düşenin halinden,damdan düşen anlar.Bir ayım vurduğu yerin şişliğiyle acısıyla geçmişdi keratanın etide lezzetlidir.Balık hariç keyifli bir gün geçirmişsiniz Bekir kardeşim bidaki sefere rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
bekir her şey kısmetinde ne varsa o olur seninde kısmetinde trakonya varmış,hiç degilse güzel bir deniz havası almış oldun,kısmetin bol olsun rastgele.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Yorumları: 1,452
Konuları: 18
aman bekir trakonyalara dikkat edin karaburunda çoktur kumda gezerler zehiri kuvvetlidir serumluk olursunuz kalkanda sabır işi bugun olmazsa ila birgün olur yaptımıda kalkan balıgını alırsınız rast gele
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Bekir bu kalkana bende taktım ama her sene gidecek arkadaş bulamıyorum tabii 2 gün gecelemeli gitmek lazım bu senede zamanı geçti gibi 1 ay önce iyiydi durumlar aynen o kamışları diktiğiniz yerlere bakmıştım 2 sene önce. Zannedesem arkanızdaki bakkalmı ne 5-6 kamış dikiyordu her gün. Yazık olmuş ne diyim o sıcağın altındada hava almayı hiç düşünmem
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
H.A.R.U.N yazdı:Bekir bu kalkana bende taktım ama her sene gidecek arkadaş bulamıyorum tabii 2 gün gecelemeli gitmek lazım bu senede zamanı geçti gibi 1 ay önce iyiydi durumlar aynen o kamışları diktiğiniz yerlere bakmıştım 2 sene önce. Zannedesem arkanızdaki bakkalmı ne 5-6 kamış dikiyordu her gün. Yazık olmuş ne diyim o sıcağın altındada hava almayı hiç düşünmem
harun nasip olursa seneye bakalım bende hastayım bu balığa
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
De hadi bakalım o zaman