Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kalkan avımız
mariner8 yazdı:Tebrikler Ahmet abi yine çok güzel kalkanlar avlamışsın Alkis

Sağolasın Adaşım...

Rastgele...
Bul
Değerli Arkadaşlarım...

Önceki gün yani pazar sabahı saat 4 civarı oldukça uzak bir noktaya kalkan avı için hareket ettik.Gideceğimiz yer yine Karadenizin oldukça zor ulaşılan bir bölgesi idi.Oraya vardığımızda mevcut olan aşırı dalga bizi şaşırttı.Daha önceden incelediğimiz hava durumu oldukça sakin hava bildirdiği halde hiç beklemediğimiz kadar fazla kıyı dalgası ile karşılaşmıştık.İşin garip tarafı çok az bile rüzgar yoktu.Denizin açıkları da son derece sakindi.Sadece kıyı dalgası vardı...Tabii bu da bizim işimizi oldukça aksattı..Kalkan avı için oltayı uzağa atmak gerekmez diye savunan arkadaşların kulağını çınlatarak sadece dalgaların arkasına atabildiğimiz kamışlar ile avlanabildik.Surf kamışların ne işe yaradığını da bir kere daha anlamış olduk.Yem olarak yarısı kesilmiş kefal kullandık.

Kısmetimize adam başı bir adet kalkan düştü...Bu avımız da oldukça bereketli geçmişti...

Sevgiler...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Tebrikler adaş Alkis fotodaki kalkan kiloyu geçik görünüyor AlkisyanılıyormuyumWink
Bul
Ahmet bey tebrik ederim.Bu da öncekiler gibi güzel görünüyor.Paylaşım için teşekkürler.
Bu avınız öncekinden farklı zamana ait olduğundan ''Haftasonu av raporları'' başlığı altında yeni konu olarak açabilirdiniz..
Rastgele..
Bul
Paylaşımlar ve resimler için teşekkürler ahmet abi.Vermiş olduğunuz bilgiler gerçekten kalkan balığı hakkında sadece adını bilmekte olan ben gibi birçok dostumuzada balığı tamamen anlatmış ve açıklamış oldu.Daha bol ,daha bereketli güzel avlar geçirmeniz dileğiyle.Saygılar.
Bul
mariner8 yazdı:Tebrikler adaş Alkis fotodaki kalkan kiloyu geçik görünüyor AlkisyanılıyormuyumWink

Evet değerli Adaşım...

Tartmadım ama kilodan fazlaydı..İlgine teşekkürler...

Sevgiler...
Bul
Lakerda yazdı:Ahmet bey tebrik ederim.Bu da öncekiler gibi güzel görünüyor.Paylaşım için teşekkürler.
Bu avınız öncekinden farklı zamana ait olduğundan ''Haftasonu av raporları'' başlığı altında yeni konu olarak açabilirdiniz..
Rastgele..

Sayın Mehmet Bey...

Tebriklerinize ve ilginize teşekkürler...
Benim için pek hafta sonu veya arası gibi gün kısıtlaması olmadığı için böyle düşünmedim.Ayrıca birçok forumda yazdığımdan dolayı konu sayısı artınca takip etmekte zorlanıp , ilgilenen arkadaşlara cevap veremeyip , mahçup duruma düştüğümüz de oluyor.Onun için hiç olmazsa bir balık türü ile ilgili tüm bilgiyi aynı yerde toplamayı tercih ettim.

Yine de bir sakıncası olursa size uymaya gayret ederim.

Sevgiler ...Saygılar...
Bul
Çok güzel bir ava imza atmışsınız.. Şansınız har daim olsun.. Alkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
paylaşım için teşekkürler.güzel av yapmışsınız .
Bul
kasap100 yazdı:
Çok güzel bir ava imza atmışsınız.. Şansınız har daim olsun.. Alkis

İlginize teşekkürler Bahadır Bey....

Hepimizin şansı açık olsun demek daha doğru bence...

Sevgiler...Rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kızılırmak Bekir/bıyıklı avımız hasana 16 1,888 30-11-2015, 12:22
Son Yorum: ANTALYALI07
  Denizde ilk avımız sefer 18 2,568 09-06-2014, 11:07
Son Yorum: sonosmanlı1111
  palamut ve mercan avımız. bucalıfikret 32 4,849 03-10-2012, 19:06
Son Yorum: LeVrEkCi
  Palamut Avımız aygroup 70 8,045 30-08-2010, 22:52
Son Yorum: aygroup