Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dogada sabah kahvesi
orhanekmekci yazdı:Ahmet kardeş,bi şey dikkatimi çekti neden sıcak çay değilde soğuk kahveSeerf
Orhan kaptan çaylarımızı evde içmiştik , bir nedeni de biz burada sizin gibi fazla demili çay içmiyoruz , soğuk kahve ( frape ) daha kolay ve pratik 76
Bul
faruk abi çok güzel anlar kareler, ahmet abiyle beraber güzel bir gün geçirmişsiniz balık olmasada temiz havada stres atmışınız paylaşım için teşekkürler.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:faruk abi çok güzel anlar kareler, ahmet abiyle beraber güzel bir gün geçirmişsiniz balık olmasada temiz havada stres atmışınız paylaşım için teşekkürler.
Evet Ismail ,guzel bir gundu..tesekkur ederim..
sizlerede rastgeleSeerf
Bul
paylaşım için teşekkürler Faruk abi, manzaralar harika görünüyor.
tatlı su işi farklı tabi, tatlı suda avlanan birini tekne ile denize götürsek, ben ne yapacağım der, biz bu arada takımı açıp yemi takıp ilk balığı almış oluruz herhalde Smile ama bizde tatlı suya gidersek çapari açarız Smile
Bul
meteor yazdı:paylaşım için teşekkürler Faruk abi, manzaralar harika görünüyor.
tatlı su işi farklı tabi, tatlı suda avlanan birini tekne ile denize götürsek, ben ne yapacağım der, biz bu arada takımı açıp yemi takıp ilk balığı almış oluruz herhalde Smile ama bizde tatlı suya gidersek çapari açarız Smile
Dogru Orhan...herkez alistigi ortamda nasil avlanacagini iyi biliyor..
fakat doga cok guzelSeerf
Bul
Albatros-gr yazdı:Vay Alper...nerelerdesin sen yaw!!!
Bilmiyoruz ki,dibe atmadik,oltalar takilir diye dusunduk,cunku cok,agac dallari vardi.Eger birdaha gidersek bir seyler taktiririz insallah...
Bilgiler icin tesekkurler AlperSeerf
abi at oltayı boşluğunu aldır misinanın fazla gerdirme yani taktırma tak bir zil misinaya ve bekle otur ahmet abiyle sohbet et derken bir zil sesi şangır şangır hah vurdu balık deli gibi çırpınıyor demektir rahat rahat sar makineyi fazkla hızlı değil ha ama fazla da gevşek bırakma misinayı derken 3 kiloluk bir aynalı sazan çıkagelir oltanın ucunda Seerf ama bunlar havalar biraz ısınınca olur...
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
alperburdur yazdı:abi at oltayı boşluğunu aldır misinanın fazla gerdirme yani taktırma tak bir zil misinaya ve bekle otur ahmet abiyle sohbet et derken bir zil sesi şangır şangır hah vurdu balık deli gibi çırpınıyor demektir rahat rahat sar makineyi fazkla hızlı değil ha ama fazla da gevşek bırakma misinayı derken 3 kiloluk bir aynalı sazan çıkagelir oltanın ucunda Seerf ama bunlar havalar biraz ısınınca olur...

abi at oltayı boşluğunu aldır misinanın fazla gerdirme yani taktırma tak bir zil misinaya ve bekle otur ahmet abiyle sohbet et derken .......

iste bizim film buraya kadar oynadi...sonra koptu
Bul
meteor yazdı:paylaşım için teşekkürler Faruk abi, manzaralar harika görünüyor.
tam beni tarif etmişsin abi ne de olsa ben tatlısucuyumSiyirdim
Bul
Albatros-gr yazdı:abi at oltayı boşluğunu aldır misinanın fazla gerdirme yani taktırma tak bir zil misinaya ve bekle otur ahmet abiyle sohbet et derken .......

iste bizim film buraya kadar oynadi...sonra koptu
yok abi yok güven bana hele bir havalar ısınsın bak dene dediklerimi ama fazla aldırma boşluğunu misinanın taban dallıymış madem gör bak diyeceksin alper kardeşim demişti diye ve bir hafta sonu raporunda bir resim her ikinizin de elinizde 3er kiloluk bir sazanSeerf
Bul
alperburdur yazdı:yok abi yok güven bana hele bir havalar ısınsın bak dene dediklerimi ama fazla aldırma boşluğunu misinanın taban dallıymış madem gör bak diyeceksin alper kardeşim demişti diye ve bir hafta sonu raporunda bir resim her ikinizin de elinizde 3er kiloluk bir sazanSeerf
Zaten havalar isindiginda bir daha deneyecegiz kismetse..niyetimiz var...
Yalniz oltayi dibe birakirsak,dallara takmaz mi?
Mantarli ile ayni netice alinmaz mi?
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  31.03.2016 tahsinm.sabah keyfi tahsinmersin 11 1,324 02-04-2016, 10:49
Son Yorum: tahsinmersin
  Sabah suyu... YaKaMoZ 16 2,342 20-10-2015, 10:13
Son Yorum: yaser2sultan
  05.12.2012 sabah suyunda rapala keyfi (xfisher) xfisher 44 6,705 14-12-2012, 17:18
Son Yorum: SpinAvcısı
  Marmara Adasında sabah suyunda çapari bir başkadır.. xfisher 25 3,641 12-07-2012, 16:45
Son Yorum: xfisher
  sabah mercanları orhanekmekci 45 6,322 29-10-2011, 11:19
Son Yorum: orhanekmekci
  Bu Sabah ufuktan26 25 3,636 26-07-2010, 22:38
Son Yorum: Albatros-gr
  Sabah suyuna olta attık...27 Mayıs 2009 feridun 29 4,334 02-06-2009, 08:37
Son Yorum: fotokopici
  sülünezle sabah suyu orhanekmekci 20 3,537 16-04-2008, 20:12
Son Yorum: bucalıfikret
  Sabah Keyfi Alyanaklar;) lüferci1907 10 2,824 15-03-2008, 07:40
Son Yorum: H.A.R.U.N
  sabah sabah sarayburnu katenerci kemal 23 3,937 15-11-2007, 17:49