Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canim mercan tava istedi
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Serkan...
sen baliga gelmiyormusun,bizmi karsilasmiyoruz?

Bu günlerde gelemiyorum abi. En son 10 Ağustos ta gitmiştim, parakete atmıştık kayınpeder ile kocakuma. Ama kayda değer bir oran olmadı, aslında oradaki çadırların önünde mırmır oynamıştı biraz ama erken çıktık.
Bakalım belki bu hafta sonu olur birşeyler.

Ha bu arada kalamardan hayır haber yok di mi ? Geçen sene bu vakitlerde olurdu sanırım, gidip denemek gerek aslında Gulumse.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
cranium yazdı:Bu günlerde gelemiyorum abi. En son 10 Ağustos ta gitmiştim, parakete atmıştık kayınpeder ile kocakuma. Ama kayda değer bir oran olmadı, aslında oradaki çadırların önünde mırmır oynamıştı biraz ama erken çıktık.
Bakalım belki bu hafta sonu olur birşeyler.

Ha bu arada kalamardan hayır haber yok di mi ? Geçen sene bu vakitlerde olurdu sanırım, gidip denemek gerek aslında Gulumse.
kalamarlardan bir haber yok Serkan...dogru gecen sene bu vakitte olurdu..
dun ben deniyecektim,fakat dukkandan cok yorgun geldim,oglen de dinlenmedim...daha dogrusu baska bir gune biraktim..deneme faslini..eger sizde denerseniz ,bir haber aliriz..
bu arada biz greek team bir konusallim da,su tshirt`lerden siparis verelim..bizede ayirsinlar...
Bul
Tebrikler aretlik Alkis sirtide benimde bir keresinde mırmır ve birkere de sargos tututmuştum , rastgele Seerf
Bul
Tamamdır Faruk Abi. T-Shirt bana da uyar. Kargoyu da bir şekilde hallederiz artık.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
mariner8 yazdı:Tebrikler aretlik Alkis sirtide benimde bir keresinde mırmır ve birkere de sargos tututmuştum , rastgele Seerf
tesekkurler
evet cok ilginc...sizlerede rastgele
cranium yazdı:Tamamdır Faruk Abi. T-Shirt bana da uyar. Kargoyu da bir şekilde hallederiz artık.
Serkan bu isi sana havale ediyorum...en genc ve dinamik aramizda sensin...
yarin Ahmet ve Hakan ile de konus...ben siparisimi yaziyorum listeye..paraya sana getirecegim..odeme teslimat sana ait...
hallederiz demissin yaSiyirdimokey?
Bul
Bu raporu nasıl atladığımı hatırlamıyorum Hi Çok güzel bir av olmuş Alkis Çeşit çok güzel , sahteye mercan'ın takılması da güzel bir sürpriz Hi Afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Bu raporu nasıl atladığımı hatırlamıyorum Hi Çok güzel bir av olmuş Alkis Çeşit çok güzel , sahteye mercan'ın takılması da güzel bir sürpriz Hi Afiyet olsun Seerf
tesekkurler Nedim...
guzel sakin bir av gunuydu....cok keyif aldim
sizlerede rastgele
Bul
benim de canım balık çektiSmile
Bul
eldapan yazdı:benim de canım balık çektiSmile
uzgunum Elda kalmadiSnifsinf....ne yazik ki,yarinki gun gomuldulerSiyirdim
Bul
Albatros-gr yazdı:uzgunum Elda kalmadiSnifsinf....ne yazik ki,yarinki gun gomuldulerSiyirdim

mideye mi gömüldülerGulumse afiyet olsun o zaman..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19.12.2016 tahsinmersin Mercan avı tahsinmersin 25 2,442 22-01-2017, 14:14
Son Yorum: tahsinmersin
  25.11.2016 tahsinmersin,tekneyle Mercan avı tahsinmersin 28 2,509 22-01-2017, 14:13
Son Yorum: tahsinmersin
  17 eylül 2013 selimiye mercan ve karagöz. bucalıfikret 8 2,028 19-09-2013, 00:58
Son Yorum: Cihan Deniz
  selimiye köyü mercan va lambuka avım. bucalıfikret 9 2,198 21-09-2012, 09:36
Son Yorum: yycolak
  selimiye'den mercan avım. bucalıfikret 21 3,432 17-09-2012, 23:39
Son Yorum: bahriyeli
  az biraz mercan orhanekmekci 35 4,888 04-03-2012, 21:49
Son Yorum: orhanekmekci
  Mercan`da mamunu seviyor Albatros-gr 24 3,762 10-08-2010, 15:01
Son Yorum: Albatros-gr
  3.3 kg mercan hakkında maliyeci51 5 1,925 14-11-2009, 02:32
Son Yorum: yycolak
  Bir tepsi mercan orhanekmekci 65 7,529 17-10-2009, 00:55