Yorumları: 15,531
Konuları: 117
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
nedim raporu geç gördüm kusura bakma,
senin raporu okumakta ayrı zevk verdi ne de olsa azla balığa .çıkamıyorsun  inşallah daha bol avın olurda bizlerle paylaşırsın,
balık işi belli olmuyor koca bir levrekde gelevbilirdi  aiyet olsun rastgele
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
İlk yayınlanmasında görmüştüm ama resimler yüklenmeden cevap yazmayım dedim  maşallah konu hit yapmış  .
Nedim abi, uzun bir aradan sonra gidip kurtlarını döktüğün için sevindim, balıklar çok güzel görünüyor   tebrik ederim.
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 5,167
Konuları: 120
Tebrikler Nedim ,  balıkçılık zevkini yapmışsın  hemde kızlara tavalıklar çıkmış  birdahaki sefere daha bol ve irilerine rastgele
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
nedim, resimler çıkmış şimdi gördüm.  balıkların güzel afiyetler olmuştur inşallah.
NOT:tuzlanmış sardalyayı kesinlikle tavsiye etmem.yıllar önce biri bizi tuzlanmış sardalyayla zehirledi,enaz 2 sene tuzlanmışla avlandık,sana tavsiyem tuzlanmış olarak kesinlikle kullanma,veriminin arttığını göreceksin.bol şanslar.
tahsinmersin yazdı:nedim, resimler çıkmış şimdi gördüm. balıkların güzel afiyetler olmuştur inşallah.
NOT:tuzlanmış sardalyayı kesinlikle tavsiye etmem.yıllar önce biri bizi tuzlanmış sardalyayla zehirledi,enaz 2 sene tuzlanmışla avlandık,sana tavsiyem tuzlanmış olarak kesinlikle kullanma,veriminin arttığını göreceksin.bol şanslar.
Abi bilgi için teşekkür ederim  Zaten sardalyeyi iğneye takarken kuyruk kısmı çok kuruduğu için istemediğim bir çatlama gibi bişey oluyor ; hiç hoşuma gitmiyor.Doğrusu aynı zehiri ben de almışım  Sanki denizde balıklar sürekli tuzlu balık yiyorlarmış gibi  Ama yemi bir gün önceden almak zorunda kaldığım için bir miktar tuzluyorum.Balığa gitmeye karar verip yem bulamamak da ayrı bir sıkıntı yapıyor  Malum lüfer zamanı
|