Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
17/12/2009 Raporu
geç görmüşüm raporu özür dilerim..Affet.bu rapor çok değerli çokkkkkkk..harika rapor olmuş balıklarda çok güzel..kızlarımıza yetecek balık tamam.. bir dahakine sülalene yetecek balık tutarsın inşallah.. oltana ellerine sağlık nedimim görüşmek üzereAlkisWink Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
nedim raporu geç gördüm kusura bakma,
senin raporu okumakta ayrı zevk verdi ne de olsa azla balığa .çıkamıyorsun Gulumseinşallah daha bol avın olurda bizlerle paylaşırsın,
balık işi belli olmuyor koca bir levrekde gelevbilirdi Seerfaiyet olsun rastgeleAlkis
Bul
İlk yayınlanmasında görmüştüm ama resimler yüklenmeden cevap yazmayım dedim Hi maşallah konu hit yapmış Alkis.

Nedim abi, uzun bir aradan sonra gidip kurtlarını döktüğün için sevindim, balıklar çok güzel görünüyor AlkisSmile tebrik ederim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
araphüso26 yazdı:geç görmüşüm raporu özür dilerim..Affet.bu rapor çok değerli çokkkkkkk..harika rapor olmuş balıklarda çok güzel..kızlarımıza yetecek balık tamam.. bir dahakine sülalene yetecek balık tutarsın inşallah.. oltana ellerine sağlık nedimim görüşmek üzereAlkisWink Rose

Teşekkür ederim Hüseyin'cim Gulumse Aslında çok balıkta hiç gözüm olmadı.Az ve öz balık avlayayım da keyfim olsun Affet Özellikle o iri karagöze çok sevindim Smile Bu arada iri yakalayıp miktarı biraz daha fazla olursa ( 5 kg. altında ) çok büyük zevk olur tabi 76
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
LeVrEkCi yazdı:nedim raporu geç gördüm kusura bakma,
senin raporu okumakta ayrı zevk verdi ne de olsa azla balığa .çıkamıyorsun Gulumseinşallah daha bol avın olurda bizlerle paylaşırsın,
balık işi belli olmuyor koca bir levrekde gelevbilirdi Seerfaiyet olsun rastgeleAlkis

Vallaha Nihat ne yalan söyleyeyim , çipura vuruşu göremeyince sardalya takılı takımı biraz serbest bıraktığım da oldu Siyirdim Ama levrek çok az alınabilen meralardan birisinde idim . Çıksaydı Milli Piyango olurdu . Aslında şu sıralarda canlı veya hareketli yem dışında alınacağını da sanmıyorum . Özellikle de benimki gibi tuzlanmış sardalyeyi Smile Bayramda millet lüfer kovalarken levrek koşturmak var ya , bakalım kısmet Wink Gece avı için ayın durumlar pek müsait değil bu günlerde. Ayın tepe noktasını ve ışığını av saatlerine denk getirmek istiyorum . Ya da sabah erken bişeyler yapmak lazım şu sıralarda.Böyle acayip istatistiklere çok takılıyorum kendi içimde . Gel-git'e pek takılmıyorum , çünkü denizin yaşam dengesini etkileyecek kadar fazla olmuyor Siyirdim Levrek için istatistiklere değer veriyorum kısaca Mahcup
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
MaVrUşGiL yazdı:İlk yayınlanmasında görmüştüm ama resimler yüklenmeden cevap yazmayım dedim Hi maşallah konu hit yapmış Alkis.

Nedim abi, uzun bir aradan sonra gidip kurtlarını döktüğün için sevindim, balıklar çok güzel görünüyor AlkisSmile tebrik ederim.
Teşekkürler Serkan'cım Gulumse Dediğin gibi 3 haftadır denize en fazla uzaktan bakıyordum . Av yaparken ıslak taşa basıp ayak kayınca pantalon ve içinde bulunan çömlek de denizden azıcık nasibini aldı Happy Kurt filan kalmadı yani Siyirdim Happy
Bul
Tebrikler Nedim , Alkis balıkçılık zevkini yapmışsın Alkis hemde kızlara tavalıklar çıkmış Alkis birdahaki sefere daha bol ve irilerine rastgele Seerf
Bul
mariner8 yazdı:Tebrikler Nedim , Alkis balıkçılık zevkini yapmışsın Alkis hemde kızlara tavalıklar çıkmış Alkis birdahaki sefere daha bol ve irilerine rastgele Seerf

Teşekkür ederim Abi Gulumse
Bul
nedim, resimler çıkmış şimdi gördüm.Alkisbalıkların güzel afiyetler olmuştur inşallah.
NOT:tuzlanmış sardalyayı kesinlikle tavsiye etmem.yıllar önce biri bizi tuzlanmış sardalyayla zehirledi,enaz 2 sene tuzlanmışla avlandık,sana tavsiyem tuzlanmış olarak kesinlikle kullanma,veriminin arttığını göreceksin.bol şanslar.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:nedim, resimler çıkmış şimdi gördüm.Alkisbalıkların güzel afiyetler olmuştur inşallah.
NOT:tuzlanmış sardalyayı kesinlikle tavsiye etmem.yıllar önce biri bizi tuzlanmış sardalyayla zehirledi,enaz 2 sene tuzlanmışla avlandık,sana tavsiyem tuzlanmış olarak kesinlikle kullanma,veriminin arttığını göreceksin.bol şanslar.

Abi bilgi için teşekkür ederim Alkis Zaten sardalyeyi iğneye takarken kuyruk kısmı çok kuruduğu için istemediğim bir çatlama gibi bişey oluyor ; hiç hoşuma gitmiyor.Doğrusu aynı zehiri ben de almışım Smile Sanki denizde balıklar sürekli tuzlu balık yiyorlarmış gibi Siyirdim Ama yemi bir gün önceden almak zorunda kaldığım için bir miktar tuzluyorum.Balığa gitmeye karar verip yem bulamamak da ayrı bir sıkıntı yapıyor Mahcup Malum lüfer zamanı Wink
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yılın ilk raporu.. 2013'ü istavritle karşıladık.. xfisher 20 3,966 02-01-2013, 14:40
Son Yorum: xfisher
  Sazan av raporu muhammed tr 16 2,971 28-08-2012, 11:49
Son Yorum: yycolak
  aylar sonra ilk sazan raporu araphüso26 50 6,347 18-08-2012, 02:01
Son Yorum: araphüso26
  arap ın karaburun raporu araphüso26 65 7,348 22-07-2012, 01:24
Son Yorum: araphüso26
  Tekirdağ Raporu serhat34 13 2,788 23-08-2011, 13:02
Son Yorum: nihatkr
  3 Ağustos Boğaz raporu H.A.R.U.N 25 5,220 09-08-2010, 12:29
Son Yorum: Uzun_ahmet
  tahsinmersin'in17.06.2010 raporu tahsinmersin 24 4,046 28-06-2010, 10:45