Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bahtsız ama keyifli İzmir.
ALTAYLI yazdı:Canım kardeşim teşekkür ederiz. Ben fotoğraf konusunda oldukça özürlüyüm. Sağolsunlar, Yalçın ve Fiko bu konudaki açığımızı kapatıyorlar ve çok güzel karelerle bizlere o keyifli anları hatırlatıp yaşatıyorlar.

Fikoyu bilmemede Yalçın sana kurban olsun.Abim benim.Organizasyonların olmazsa olmazısın.Seviyorum seni.76BiggrinBalsSefiom
Bul
LeVrEkCi yazdı:ya barış ne alıngansın sen yahuu şaka yaptıgını düşünüyorum ne gerek var böyle şeylere burada herşey yazılıp çizildi kızacaksanda aç telefon kız dargınlığa küskünlğe ne gerek varki?Gulumseaşın bunları yahu burada büyük bir dostluk var ufak şeylere takılmamak lazım daha öncede oldu izmir organizasyoınu yapıldı ben neden çağırılmadım dendi,herşey sitede yazılıp çiziliyor,heryerde insanlar plan yapıp balığa gidiyor ama herkes alınmıyor yapmayın böyle şeyler koskoca adamlarız buradaki dostluk inanın paha biçilmez...Gulumse

AlkisAlkisAlkis
Bul
ALTAYLI yazdı:Fiko'nun arkadaşı olan TURSUN'a ayrıca teşekkür ediyorum. Benim oldukça avcı olan rapalamın gidişine çok sıkıldı.(O sırada onun rapalasının misinası benim oltaya karışıp yeterli kalamayı verememe ve balığın teknenin altına girmesine sebep oldu ve pırr.) Bu olayı bilmenizde fayda var. Eğer yakaladığınız balık büyük ise onu tekneye almanın yollarından biride balığı getirdiğinizde teknenin altına girmemeli çünkü tekneyi görünce iyice dellenir ve son bir hamle yaparlar. O sırada yeterli kalama vererek tekneden açılmasını sağlarsınız aksi taktirde tekne altlarında oluşmuş barakudalar ve yapışmış yosun midye vs'ler misinanızı kesecektir. Bu işi yaparken tekneyi kullananla uyum içinde olmanız ve kullananın da bunu iyi bilmesi gerekir. Çünkü manevrasını sizin balığı getirdiğiniz yöne göre yapmalıdır. Nitekim teknedeki arkadaşlar hatırlıyacaklardır. Yakalanan bir diğer balığı alırken kaptana yol verdirerek kolaylıkla alınmasını sağladık. Diyeceğim Tursun kardeşim sen canını hiç sıkma giden bir tane rapala gitsin varsın.Senin orada olman sohbetin varlığın bir selamın yeter kardeşim. Tekrar görüştüğümüzde nasılsa süsleneceksin sende ne muhabbetler vardır artıkHappy

Banada öğreteceksin galiba bu sahte işini.Yem derdinden kurtulacağız.Hem daha temiz balıkçılık yapacağız.76Wink
Bul
Balıkcılıkta bunlarda var Yakup,yinede muhabbetin belini kırmışsınızAlkisAlkisAlkisbalık önümüzdeki sefere inşallah.Rastgele.
Bornova - izmir
Bul
yycolak yazdı:Banada öğreteceksin galiba bu sahte işini.Yem derdinden kurtulacağız.Hem daha temiz balıkçılık yapacağız.76Wink
Bak kardeşim her zaman şunu bilir şunu söylerim. Balık avına gidiyorsan önce hangi balıkları yakalayacağına karar vereceksin ve tüm hazırlıklarını ona göre yapacaksın. En son ve canlı olarak görüp yaşadınız. Bize gelen bilgide sırtıda palamut olduğu idi ve biz ne yaptık. Hemen takımlarımızı o balık türlerini yakalamaya elveriişli kıldık. Sonuç ortada. Eğer kalabalık olmasak ve Mercan'da ısrarlı olmasaydık dümene geçer en az 15-20 parçayı tekneye alır ve adam başı 1-2 parça düşürürdük. Yani ne ve nasıl yapıcağımızı biliyorsak kararımızı ona göre vericez. Sana öğretme konusuna gelince kısmetse Eylül ve Ekim aylarında tekneyle oralara gelicem sakın yem alayım deme. Alman gereken makyaj malzemesidir. Ben sırtıya çıkıyorsam yem almam balığı arar kısmetse de bulurum. Sonrası malum76
Bul
süper olmuş be izmirliler emeğinize sağlık .Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bucalıfikret yazdı:ercan abim yassu benim üç boyutlu resmim nerde gönderebilirmisin Siyirdim

Bak bakalım nasıl olmuş. 76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
yalçın abi sırtıdaki balık gibisi yoktur her zaman sırtı daha iyidir...tekneden avcılıkta 1. tercihim uzun olta sonra sırtı sonra yemli sonra çapariyken son zamanlarda 1.tercihim sırtı,1. uzun olta,3.yemli,4.çapari olarak değişti.sırtıda balık bulsam hiç uğraşmam yemle uzun oltayla Gulumse
Bul
yalova tatar yazdı:süper olmuş be izmirliler emeğinize sağlık .Alkis
Tatar olmalıydın be abicim bak durumuna 11nde kop gel76
Bul
LeVrEkCi yazdı:yalçın abi sırtıdaki balık gibisi yoktur her zaman sırtı daha iyidir...tekneden avcılıkta 1. tercihim uzun olta sonra sırtı sonra yemli sonra çapariyken son zamanlarda 1.tercihim sırtı,1. uzun olta,3.yemli,4.çapari olarak değişti.sırtıda balık bulsam hiç uğraşmam yemle uzun oltayla Gulumse

Aynen öyle ben sırtıdaki büyük balık umudunu çok şeye değişmem. Hele niyetimde de hazırlıklarımda da büyük balık varsa doyma tadına. Birde bindimi oohhh aslanlar gibi başlıyor o çılgın mücadele76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  mini org izmir/çeşme bucalıfikret 15 2,540 27-06-2014, 23:45
Son Yorum: rusan
  7 Eylül 2013 İzmir Karaburun Salih Reis 20 3,735 16-09-2013, 14:16
Son Yorum: orhanekmekci
  09.03.2013 Çok Keyifli Bir Tekne Avı xfisher 33 4,924 02-04-2013, 14:19
Son Yorum: xfisher
  izmir çeşme altı org raporu bucalıfikret 95 9,830 14-07-2012, 19:35
Son Yorum: Krizoberill
  20 - 11 - 2011 İzmir, Urla Salih Reis 24 3,697 26-11-2011, 21:54
Son Yorum: bahriyeli
  12.11.2011 Vaniköy Raporu (Keyifli bir gün) maxtar 46 7,152 16-11-2011, 00:59
Son Yorum: araphüso26
  Keyifli bir cumartesi akşamı.. xfisher 30 4,583 03-10-2011, 22:15
Son Yorum: bucalıfikret
  alel acele izmir show bucalıfikret 140 19,515 04-09-2011, 00:31
Son Yorum: bucalıfikret
  İzmir'lilerin mini organizasyonu.... yycolak 137 19,662 16-05-2011, 09:27
Son Yorum: yycolak
  18 Eylül 2010 İzmir Karaburun, Yeniliman Salih Reis 32 6,293 29-09-2010, 10:23
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi