Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maydanozda Şeytan
Cihan Deniz yazdı:Kervan güzel abide bağımlılık yapıyor ben her hafta gideyim diyorum ama olmuyor

her fırsatta peşine düşerim bunda sonra cihancım.bu gün çakır hocamla yeni iğnelerimizi aldık en keskininden.yarında bağlamasını yaparız en kısmetlisinden.sonrası allah kerim.Wink
Bul
ALTAYLI yazdı:Sağolasın abicim76 Ne kelime Gulumse Keyifli bir geceydi

2009 yılı sonları Seferihisar'da O gece baya sağlam bir av yapmıştım. Konusu Çipura Budur76 Bak istersen 2,5 Litrelik şişe yanında Gulumse

hemen bakarım abicim.76
Bul
oguzcanagca yazdı:Yalçın ab, tebriklerrr AlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkis

teşekkür ederim oğuzcum.AlkisAlkis
Bul
Cahit Acun yazdı:Öncelikle Çakır Hocamı, sonra da Kardeşlerim Ercan ve Yalçın'ı candan kutluyorum.Çakır Hocama Allah uzun ve sağlıklı bir yaşam versin.Hep bizimle ol! Ellerinizden öpüyorum.
Yalçın sana çok çok sevindim.Bu tutku artık bitmez.Balıkçı ağzıyla söyleyeyim."ZOKAYI YEDİN" Artık seni Çipura'dan alamayız,benim Lüfer gibi.Avatarın resim büyüyünce muhteşem olmuş ve yakışmış kardeşime.Ercan yorum muhteşem.Söyleyecek, ekleyecek bir şey bulamıyorum.Her zaman harikasın...HepinizeAlkisAlkisAlkis

ah cahit abicim.hep hikayelerini dinliyordum;şöyle vurur böyle kafa atar......yakalamak bam başka bir duygu.resmen ipnotize ediyor insanı.nefes alışın bile değişiyor.balığı tekneye aldıktan sonra sanki diğerleri beni bekliyormuş aşağıda gibi acele acele yem takmaya çalışıyorum ama olmuyor ellerimin titremesinden yemi zor taktım.daha ne diyeyim harika bir duygu.teşekkürler abicim.76
Bul
YaKaMoZ yazdı:Geç oldu ama temiz oldu YALÇIN abi tebriklerSeerf

evet muratcım.çok temiz oldu teşekkürler kardeşim.Gulumse
Bul
tahsinmersin yazdı:Şekerparem,belki duymadın ama avatarını görünce çığlık attım.
önce emeği geçen herkese teşekkür ederimAlkisAlkis.
bir eren girmiş aranıza balığı tutmanıza vesile olmuş.
bu balığı tutmana çok ama çok sevindim.
bundan sonra nice güzel çipuralara.
ellerinize sağlık.

duydum canımın içi duymazmıyım.hemde balık oltaya takılır takılmaz duydum.hemde ne eren.aşağıda vuran balığın bile cinsini kilosunu söylüyor maşallah.hele kerterizleri navigasyon cihazında güzel.tam nokta atışı.
teşekkürler kardeşim.bende çok sevindi o balığı tuttuğuma.76
Bul
Hadi bu iğneden kaçacak balık olsun da göreyim. Yanndan geçeni bile alır76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Cahit Acun yazdı:Öncelikle Çakır Hocamı, sonra da Kardeşlerim Ercan ve Yalçın'ı candan kutluyorum.Çakır Hocama Allah uzun ve sağlıklı bir yaşam versin.Hep bizimle ol! Ellerinizden öpüyorum.
Yalçın sana çok çok sevindim.Bu tutku artık bitmez.Balıkçı ağzıyla söyleyeyim."ZOKAYI YEDİN" Artık seni Çipura'dan alamayız,benim Lüfer gibi.Avatarın resim büyüyünce muhteşem olmuş ve yakışmış kardeşime.Ercan yorum muhteşem.Söyleyecek, ekleyecek bir şey bulamıyorum.Her zaman harikasın...HepinizeAlkisAlkisAlkis
Kaptanım benim 76Yüreğinle gördüğün için böyle. Sağolasın varolasın.AlkisAlkis
Bul
ALTAYLI yazdı:Hadi bu iğneden kaçacak balık olsun da göreyim. Yanndan geçeni bile alır76

çakır hocamla bizde bu gün güzel iğneler aldık hisarönünden ercan abim.yarında bağlayacağız kısmetse.gelde rasgelsin o zaman.Gulumse
Bul
yycolak yazdı:çakır hocamla bizde bu gün güzel iğneler aldık hisarönünden ercan abim.yarında bağlayacağız kısmetse.gelde rasgelsin o zaman.Gulumse
Bak ben iğneleri yayınladım siz neler aldnız
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Maydanozda Altaylı*Yalçın*Çakır hoca Show ALTAYLI 72 7,607 15-04-2013, 16:50
Son Yorum: yycolak
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,758 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 11,793 22-12-2011, 18:39
  maydanozda -4- yycolak 90 7,501 05-10-2011, 20:09